Profiel van bas49 Offline

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: bas49
Voornaam: Bas
Stad: Meerkerk
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 15-03-1965
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Getrouwd
Beroep: Zelfstandig ondernemer
Hobbies: BDSM
Lengte (in cm): 186
Gewicht (in kg): 100
Plaats bericht:
Stem op bas49:
Bezoekers: 5938 bezoekers sinds 25-03-2014
Wat valt er verder nog te vertellen?: Het “boeiende” van BDSM is de tegenstelling van macht en onmacht. De Dominant en de onderdanige. Als alles tussen die twee elementen klopt ontstaat en iets bijzonders. De onmachtige (onderdanige) geeft zich over of laat zicht leiden door de machtige (Dominant).
BDSM is op vele manieren in te vullen, het bevat een breed spectrum van opties/fetishes; lust, pijn (sado/maso), extreem, pervers, vernedering etc. etc. Het mooie hieraan vind ik het ontdekken. Ontdekken waar de grenzen liggen van de sub, die steeds weer opzoeken en soms ook overschrijden.
Ik ben Bas, bijna 55 jaar. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer. Ik ben dominant van nature, waarmee ik aan wil geven dat het meer is dan een spelletje Mijn echtgenote is mijn sub. Wij kennen elkaar al 36 jaar.
Ik ben dus niet specifiek op zoek naar een sub. Echter staan mijn voelsprieten altijd uit mocht er iets/iemand voorbij komen waar een klik mee zou kunnen ontstaan. Let wel, die persoon moet wel maso ingesteld zijn. Het gaat mij om de combi van vele facetten, maar pijn speelt daarin een belangrijke rol.

Ik ben in het bezit van veel attributen en een dosis humor, wat er ook bij hoort vind ik zelf.

Ik stel enig niveau, zowel in verzorging en IQ op prijs.

Fakers: get a life. Ik snap niet wat jullie bevredigt door je als vrouw voor te doen als man. Eigenlijk ben je dan wel een zielig hoopje mens.
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
VR Sex - Pak je VR bril maar uit de kast!
Sexcammen - Live webcam chatten