Profiel van bas49 Offline

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: bas49
Voornaam: Bas
Stad: Meerkerk
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 15-03-1965
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Getrouwd
Beroep: Zelfstandig ondernemer
Hobbies: BDSM
Lengte (in cm): 186
Gewicht (in kg): 100
Plaats bericht:
Stem op bas49:
Bezoekers: 4812 bezoekers sinds 25-03-2014
Wat valt er verder nog te vertellen?: Soms komt er iets op je pad waardoor je mindset doorbroken wordt. Bij mij was dat tijdens een ontmoeting met een aantal gepassioneerde BDSM’ers. Zij hebben de missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met BDSM.
Ik sluit me hierbij aan. Ik heb een vaste playpartner/slut/sub Barbara. Daar leef ik mee samen. Daarnaast zoek ik geen vaste sub/slet/slavin maar vrouwen die graag één of meerdere keren lekker onder handen genomen willen worden. Even los van de gewone wereld en helemaal in jezelf kunnen keren. Dat moment beleven dat je voelt dat je leeft en dat het even helemaal alleen om jou draait.
Ik ga alleen wel voor dames die weten wat ze willen en weten wat BDSM inhoudt. Daarnaast vind ik uiterlijke verzorging, style, niveau (IQ en EQ) van zeer groot belang. Net zoals bij mij de dominantie van nature aanwezig is moet dat bij jou met onderdanigheid ook zo zijn. BDSM is wel een (samen)spel maar geen spelletje.
Pijn, lust, vernedering, (ev. pervers) en dresscode zijn zaken die voorbij komen. Ik ben zelf 4 jaar actief en ben nog lerende maar dat wil niet zeggen dat ik anderen niet mee kan laten genieten van al het moois dat BDSM te bieden heeft.
Let wel: bovenstaande is enkel weggelegd voor diegenen die het verdienen om mijn aandacht en tijd te krijgen, zowel beginner als ervarene.
Fakers: get a life. Wannabe’s: droom lekker verder. Mannen die zich als vrouw voordoen: zoek psychische hulp.
Ik ben Mr. Bas, 53 jaar. In het dagelijks leven zelfstandig ondernemer, getrouwd met Barbara. Zij is op de hoogte maar niet aanwezig bij de sessie’s.
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!