Profiel van bas49 Offline

Gold member

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: bas49
Voornaam: Bas
Stad: Meerkerk
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 15-03-1965
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Getrouwd
Beroep: Zelfstandig ondernemer
Hobbies: BDSM
Lengte (in cm): 186
Gewicht (in kg): 100
Plaats bericht:
Stem op bas49:
Bezoekers: 7097 bezoekers sinds 25-03-2014
Wat valt er verder nog te vertellen?: Bij velen zit de dominantie of onderdanigheid in de aderen, anderen zoeken in de BDSM naar tegenstellingen tot hun normale leven. Weer anderen zijn er in meegetrokken door iemand die actief is in het mooie BDSM wereldje en vindt het bijv. gewoon fijn om gerigd te worden.

Ik, Mr. Bas heb meerdere subs achter mijn naam staan. En Barbara is zo iemand die er in is meegetrokken, door het zien wat het met mij deed als ik met subs bezig was.
Inmiddels zijn wij samen al bijna twee jaar een D/s koppel.
Wij zijn in het dagelijks leven zelfstandig ondernemers en zijn beiden 55 jaar. Onze BDSM lifestyle beperkt zich dan ook hoofdzakelijk tot de weekenden.

Nu zijn we op zoek naar uitbreiding. Barbara is een topwijf en is tot heel veel bereid. Echter, aangezien ik een sadist ben, mis ik het gaan tot het uiterste, grenzen zoeken en overgaan. Een sub die o.a. verlangend is naar pijn, die daar wel bij vaart en dat gewoon nodig heeft om te kunnen functioneren. Dat is wat we zoeken.

Het is wel zo dat deze sub zal moeten passen in ons gezamenlijk plaatje. Barbara is niet overtuigd bi. Ik vind bi een stempel die geen recht doet. Als je samen de passie van BDSM deelt en bepaalde handelingen bij elkaar doet, ben je dan gelijk bi of niet? Ik vind van niet.

Het gaat dus wel in eerste instantie om D/s met mij als Dominant en je krijgt er een subzus bij zeg maar.

Ben jij die vrouwelijke sub in de leeftijd van 35-50 jaar? Herken jij je in bovenstaande? Sta jij open voor een mooie vriendschap waarin BDSM de leidraad is? Ben je eens in de twee weken in het weekend beschikbaar? Dan zouden we graag met jou in contact komen.

Wij stellen enig niveau, zowel in verzorging en IQ op prijs.
Wij zijn in het bezit van (heel) veel attributen.

Fakers: get a life. Ik snap niet wat jullie bevredigt door je als vrouw voor te doen als man zijnde. Eigenlijk ben je dan wel een zielig hoopje mens.
Mijn website URL: Geen URL opgegeven
Extra informatie: Geen extra informatie beschikbaar