Profiel van bas49 Offline

Gold member

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: bas49
Voornaam: Bas
Stad: Meerkerk
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 15-03-1965
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Getrouwd
Beroep: Zelfstandig ondernemer
Hobbies: BDSM
Lengte (in cm): 186
Gewicht (in kg): 100
Plaats bericht:
Stem op bas49:
Bezoekers: 7903 bezoekers sinds 25-03-2014
Wat valt er verder nog te vertellen?: Lust, pijn, vernedering, dwang zijn enkele steekwoorden die op mij van toepassing zijn. Ik ben Mr. Bas, een redelijk strenge Dominant met sadistische trekjes. Mijn vrouw Barbara, waar ik inmiddels 34 jaar mee getrouwd ben, is ook mijn sub.

BDSM draait in mijn beleving om de diepere connectie tussen een D en een s. Ik zie dat op zich niet als een spelletje maar dat moet je voelen. Hoe je dat voelt? Dat merk je vanzelf, de bekende klik, het vertrouwen en vanuit de s het verlangen om zich te laten leiden daar hem.

Ook al heb je ervaring, als je opnieuw een D/s aangaat begin je weer van voor af aan. Ontdekken, uitdagen, grenzen zoeken en soms ook overgaan. Dat maakt BDSM ook zo mooi.

Ik ben erg gesteld op mijn attributen, en dan heb je het over een collectie zwepen (ca. 35 stuks), melkmachine, klemmen, speelwerktuigen etc. Sinds kort maak ik ook zelf zwepen, een passie die ik ontdekt heb en ook zelf in de praktijk kan toepassen.

Ik ben niet op zoek, echter ga ik ook niet alles uit de weg. Mocht er na een goed gesprek iets ontstaan dan kunnen we altijd bekijken hoe we daar vorm aan kunnen geven. In dat geval zal mijn sub Barbara daar ook onderdeel van uitmaken. Let wel, we hebben het dan over een vrouwelijke (maso ingestelde) sub.

Fakers doe geen moeite, zonde van jouw en mijn tijd. Nieuwsgierig geworden naar mij/ons? Je mag me aanspreken.
Mijn website URL: Geen URL opgegeven
Extra informatie: Geen extra informatie beschikbaar