Profiel van djuno Offline

Score: (Nog geen stemmen)
Profielnaam: djuno
Voornaam: Ben
Stad: Hellum
Provincie: Groningen
Land: Nederland
Geboortedatum: 07-12-1959
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Vrijgezel
Beroep: Ik werk al een tijdje niet meer (overheid/bedrijfsleven)
Hobbies: Literatuur, muziek (Jazz & Blues), mijn 2 honden
Lengte (in cm): 178
Gewicht (in kg): 85
Plaats bericht:
Stem op djuno:
Bezoekers: 166 bezoekers sinds 27-07-2017
Wat valt er verder nog te vertellen?: Ik ben een zich jong voelende/gedragende weduwnaar (sinds 2015) van 58 en ben op zoek naar een leuke date met een onderdanige vrouw.

Ik ben pas begonnen met de verkenning van mijn BDSM/Dominante/Kinky gevoelens (bij mijn - overleden - echtgenote kon ik daar weinig tot niets mee).

Dit zou ik graag verder uitbreiden door bedoelde date met een onderdanigde dame, die graag vastgebonden en gespankt wil worden, in is voor kinky dingen, maar die ook houdt van een tedere kant.

In het contact met een vrouw ben ook zeer gefocust op het sexuele plezier van de onderdanige vrouw, bijvoorbeeld door langdurig beffen, rimmen, vingeren (mogelijk fisten, ook anaal) e.d.

Ik ben dan waarschijnlijk meer op zoek naar een lustsub, dan naar een pijnsub, maar soms lopen zaken gewoon mooi in elkaar over. Niemand is gelijk (en gelukkig maar).

Ik ben liefhebber van magere/tengere/slanke vrouwen en heb helemaal niéts met volslank/dik.
Daar wil ik niemand mee voor het hoofd stoten/schofferen, maar hey, iedereen heeft zo zijn voorkeuren, nietwaar? (verhaal potje/dekseltje, je weet wel),

Wie weet, tot binnenkort!

Ben
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!