Profiel van dom-henry Online

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: dom-henry
Voornaam: Henry
Stad: Breda
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Geboortedatum: 20-05-1958
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Vrijgezel
Beroep: Engineer
Hobbies: BDSM en gezelligheid
Lengte (in cm): 183
Gewicht (in kg): 105
Plaats bericht:
Stem op dom-henry:
Bezoekers: 2149 bezoekers sinds 21-02-2018
Wat valt er verder nog te vertellen?: Hoi, ik ben Henry, welkom op mijn profiel.

Ik zoek een lieve positieve vrouw die met mij iets leuks op wil bouwen. Waar dat uiteindelijk toe leidt hangt natuurlijk van ons samen af.
Als jij iemand bent die, om zichzelf beter te voelen, anderen moet kleineren, ga dan naar het volgende profiel want dan passen wij echt niet bij elkaar. Ook niet voor een ONS!

Zelf ben ik van nature dominant maar zoek geen slavin of 24/7 sub. Leven doe je samen en ik hou er van om op natuurlijke wijze samen grenzen te ontdekken en te verleggen. Natuurlijk staan daarbij respect, verantwoordelijkheid en zorg altijd voorop.

In het spel hou ik van Bondage, Dominantie, Spanning en Macht. Echte vernedering is niet mijn ding, mijn sub moet een trotse vrouw zijn.
Harde limieten zijn : Jonger dan 21, Bloed, Permanente (lit)tekens en Uitwerpselen.

Naast dat ik Dominant ben, ben ik primair een mens, dus ga ik graag met jou een terrasje pakken, lekker uit eten of een naar leuke film. Hou jij van bos of strandwandelingen? Dan zal je zeker geen moeite hebben om mij zover te krijgen een heerlijke wandeling met jou te gaan maken.

Mijn ideale partner (in wat voor relatievorm dan ook) is zelfstandig, intelligent en veelzijdig maar tegelijkertijd is overgave haar niet vreemd. Bij dingen zoals machteloosheid, exhibitionisme, orgasme spel, lichte pijn en electro stimulatie staan wat zaken die zeker bij jou passen.
Boven alles ben je eerlijk, stijlvol, gevoelig en trots met een leuk humoristisch tintje.

Ik zie dat veel subs een ervaren D zoeken. Als ervaring voor jou is wat je vorige D was, sla mij dan over. Ik ben ik en als er een wij komt, is dat een combinatie van jou en mij en hoe dat is gaan we samen ervaren.
Bedoel je of ik weet hoe de verschillende attributen gebruikt moeten worden en of ik het kan herkennen als jij de grens bereikt hebt, spreek me dan eens aan. Misschien kunnen we eens tijdens een gezellig etentje hierover van gedachten wisselen.

Als je na dit alles toch besluit een chat met mij te beginnen, respecteer dan aub mijn kinks en manieren zoals ik die van U/u respecteer. Er zijn al genoeg mensen die denken dat hun de enige zijn die weten wat BDSM is.
Kortom, leef en laat leven.

Groetjes,
Henry
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!