Profiel van fleurbert Online

Score: (Nog geen stemmen)
Profielnaam: fleurbert
Voornaam: fleurBert
Stad: Leeuwarden
Provincie: Friesland
Land: Nederland
Geboortedatum: 01-01-1975
Je bent zelf: Stel
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Vaste relatie
Plaats bericht:
Stem op fleurbert:
Bezoekers: 200 bezoekers sinds 02-12-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: om te beginnen.... een gesprek starten met platte teksten of alleen emoticons kan/wil ik niks mee.....

Ik ben dol op de voorbind, samen met een andere vrouw ;-) met andere woorden, nee mannen, die is girls-only...
Verder ben ik eigenlijk maar matig geinteresseerd in mannen, helemaal niet wanneer ze niet een leuke dame aan de arm hebben. Dus yep, ik ben bi ;)
Ik ben 44, pornoblond, gespierd, cup E en hij hier is 46, slank met kale kop.
Ik dus bi, en hij totaal niet..

Wat we zoeken? Net als iedereen zoeken we natuurlijk niets maar hopen gevonden te worden :p door leuke stellen die in zijn voor spannende avond met een vleugje bdsm bij voorkeur. (Ik ben sub, hij Dom) High heels en erg sexy kleding bij de dames een must.
'Zoeken' in principe geen vriendschap, gewoon gezellig hapje, drankje en veel geile sex (geen knuffelsex), we daten meestal maar 1 keer met hetzelfde stel, maar wellicht zijn jullie de uitzondering :)

En er is een cam aanwezig, en nee ik (fleur) ben niet in voor sexcammen, is puur functioneel en bepaal zelf wanneer die aan gaat of niet, zeuren helpt niet, hebben niets te bewijzen.... bij de tweede zin in een chat vragen heeft echt geen zin, dan ben ik al afgehaakt ;) we versturen ook geen gezichtsfotos via internet ivm werk. ter controle bellen we of cammen we functioneel met vieren....

en zal er nog even specifiek bij vermelden, graag beetje onze eigen leeftijd...geboortedatum voor 1970?? waarschijnlijk wordt dat hem niet ;)
(we daten liever jonger dan ouder :P en natuurlijk zijn we fake of ben ik een hoer omdat we niet met mannen daten of wanneer ik niet wil cammen haha frustratie is a bitch ;) )
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
VR Sex - Pak je VR bril maar uit de kast!
Sexcammen - Live webcam chatten