Profiel van herengenootschap Offline

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: herengenootschap
Voornaam: M
Provincie: Gelderland
Land: Nederland
Geboortedatum: 21-07-1966
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Vrijgezel
Lengte (in cm): 186
Gewicht (in kg): 91
Plaats bericht:
Stem op herengenootschap:
Bezoekers: 744 bezoekers sinds 27-02-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: .
Het Herengenootschap is een vaste groep nette en verzorgde Heren met niveau, die allen de passie delen om gezamenlijk op stijlvolle en intense wijze D/s te beleven met een dame die zelf ook dit verlangen heeft … een dame voor wie “een mooi pak en bijpassende schoenen doen wat lingerie voor een Heer doet”.

Denk hierbij aan een Engelse Gentlemen’s Club waar een dame wel toegelaten wordt, op voorwaarde dat zij de Heren dient.

Op welke wijze jij de Heren dient, hoeveel Heren jij dient, op welke locatie en wanneer, zijn allemaal onderwerpen van gesprek tussen mij en jou/jullie. Ik (en de andere Heren van het Genootschap) doen aan BDSM en daarmee bedoel ik dat alles wat jij meemaakt met ons, ervaart of ondergaat, gebeurt op basis van ‘consent’. Geen onaangename verrassingen tijdens een beleving; wel goede en heldere afspraken vooraf. We maken dan ook altijd voorafgaand aan een beleving kennis tijdens een face-to-face kennismakingsgesprek.

Een single dame, een dame van een D/s-stel, s/s-stel of cuckoldingstel, zijn allen welkom om met ons te beleven; jouw Dominant/Meester, partner of cuck zijn welkom om aanwezig te zijn en indien gewenst op een bij hem passende wijze deel te nemen aan de beleving.

Er zijn veel verschillende scenario’s, insteken, opzetten, … mogelijk. Ga gerust het gesprek met mij aan om te exploreren of wij jouw verlangen of behoefte invulling kunnen geven.

Noot: de foto’s zijn van internet en enkel bedoeld om de sfeer weer te geven van een Genootschapsbijeenkomst. Foto’s van de dames en Heren die met het Genootschap beleven publiceren wij niet. Voor ons is discretie essentieel en daarom zal je op het profiel geen ‘echte’ foto’s vinden.
.
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!