Profiel van jasmijnjoy Offline

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: jasmijnjoy
Voornaam: Jasmijn
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 01-01-1970
Je bent zelf: Tgirl
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Ingewikkeld
Lengte (in cm): 180
Gewicht (in kg): 69
Plaats bericht:
Stem op jasmijnjoy:
Bezoekers: 757 bezoekers sinds 02-10-2018
Wat valt er verder nog te vertellen?: Hoi,

Bedankt dat je mijn profielpagina bekijkt. Ben jij een intelligente dom (of dominant stel) met voorliefde voor bdsm? Kan jij vrij ontvangen en heb je de mogelijkheid om doordeweeks overdag (bij voorkeur dinsdag, maar maandag of donderdag is eventueel ook mogelijk) te spelen? Lees dan verder, misschien kunnen wij wel samen op avontuur...

Onderwerping, machteloosheid, (gedwongen) de controle uit handen geven. Het windt mij op en geeft mij - vreemd genoeg - een gevoel van bevrijding. BDSM is voor mij een spel van sterke persoonlijkheden.

Ik ben heel intelligent, rustig en ontspannen, met een goed gevoel voor humor, met veel passie voor de dingen die ik doe. Tenger van postuur, ca. 70kg, 180 cm.

Een - zeker niet volledige ;) - lijst van mijn kinks:
gedwongen sex, langdurig pijpen, intelligentie, natuurlijke dominantie, (heftige) tepelklemmen, machteloosheid, bondage, blinddoeken, gebruikt worden als seksobject, latex, lak, leer en andere sletterige kleding, gedragstraining, meerdere doms dienen, hoge hakken, anaal geil, onzekerheid over wat er gaat gebeuren.

Ben je een ervaren, verantwoordelijke dominant met passie voor bdsm (geen gelegenheidsdominant) die weet wat hij wil en subtiel de touwtjes in handen weet te nemen? Denk je dat er een match is met wat ik zoek en heb je misschien interesse om met mij een bdsm spelrelatie op te bouwen?

Dan zou ik het leuk vinden als je reageert om elkaar beter te leren kennen.

Jasmijn
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Sexcammen - Live webcam chatten
Foto's
Vrienden