Profiel van lola Offline

Score:
(8) (8 stemmen)
Profielnaam: lola
Voornaam: lola
Stad: Heemskerk
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 25-04-1962
Je bent zelf: Tgirl
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Vaste relatie
Beroep: Slavin,Prostituee
Hobbies: Reizen, winkelen, museum bezoeken, sporten, bdsm
Lengte (in cm): 185
Gewicht (in kg): 85
Plaats bericht:
Stem op lola:
Bezoekers: 6111 bezoekers sinds 16-07-2018
Wat valt er verder nog te vertellen?: T(ravestie)-dame / milf van in de 50, 1.85m, 85 kg, blond en grijsgroene ogen. Over mijn persoonlijkheid vertellen dat ik spontaan, lief, open, prettig, beetje gek, warm en gezellig ben. Volgens mij heb ik geen echte onpersoonlijk karaktereigenschappen, ben eerlijk, sociaal, ruimdenkend, heb respect voor een ander en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Ik heb een goed en verzorgd uiterlijk, ben intelligent, ambitieus, een doorzetter en heb gevoel voor humor. De dag begin ik met een glimlach.
Favoriet citaat is: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Wat doe ik graag? Ik hou uitgaan naar o.a. Burlesque parties, dansavonden, travestie-en of LHBT avonden in diverse steden. Maar ik hou ook van winkelen, musea en tentoonstellingen bezoeken, koken, reizen en afspreken. Maar ook het voeren van een goed gesprek, al of niet met goed glas wijn, ervaar ik als zeer fijn en aangenaam.

Ik, Lola, heb een sterk interesses in het zijn van een onderdanig en zeer gehoorzaam luisterend meisje, slavinnetje of dienstmeisje. Ik ben in voor spanking, straf, bondage, pijn, vernederingen en ook lust en rollenspel zo als het zijn van een sletterige hoer.

Ik ben op zoek naar man(nen) of vrouw(en) tussen de 30-65 jaar. Bij voorkeur enig niveau (MBO/HBO) is wel gewenst. En ik zou graag in dienst komen/zij van een Mr als eigendom/bezit.

Buiten voorgenoemde interesses kick ik ook op het zijn van een geile sletterige hoer en teef. Ik droom er van me rode lippen lekker over een stevige mooie harde tamp te zetten. Dan als beloning het warme zaad op drinken, of het diep in me keel te voelen spuiten. Misschien ook wel op te likken uit een voerbak of te drinken uit wijnglas. Of de harde pik tegen mijn natte ontvangende opening aan te voelen en of er in te voelen glijden, die dan stevig hard schokkende klaar komt in me hoerenkutje.
Niet alleen sperma, droom ooit van een bukake, is mij graag toebedeelt maar ook urine (plas) ga ik niet uit te weg. Te denken valt aan mij onder te plassen, mij het vers te laten drinken rechtstreeks uit de bron maar er zijn ook vele andere zaken mee te bedenken zo als lebberen uit een drinkbakje, het proosten en drinken uit wijnglas (ook openbaar in restaurant bijv.) of ergens laten drinken openbaar op parking.

Maar ik vind het ook zeer belangrijk om ook andere, niet BDSM dingen, dingen te doen. Bijvoorbeeld een museum te bezoeken, lekker (uit)eten, een film kijken of ergens wat gaan drinken.

Ik ben verder beschikbaar voor een leuke nieuwe interessante baan. Heb een technische en administratieve (commerciële) achtergrond.

Om de meest gestelde vragen alvast voor te zijn:
- Wil je alleen maar een snelle seks-date dan kun je mij gerust overslaan,
- Skype is alleen voor mensen die ik vaker op de chat gesproken heb of in echt heb mogen leren kennen,
- Kennismaken kan altijd na overleg,
- Geen cam aanwezig,
- Bezit geen apps als KIK en Whatsapp,
- Geen drugs en roken,
- Voor mannen die toch niet lezen kunnen: ik ontvang NIET !!!!
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Sexcammen - Live webcam chatten