Profiel van meester Offline

Gold member

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: meester
Voornaam: Jaap
Stad: Apeldoorn
Provincie: Gelderland
Land: Nederland
Geboortedatum: 21-10-1963
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Vaste relatie
Beroep: Vrachtwagenchauffeur
Hobbies: Zwemmen, wandelen, fietsen, tuinieren..
Lengte (in cm): 185
Gewicht (in kg): 100
Plaats bericht:
Stem op meester:
Bezoekers: 136 bezoekers sinds 10-03-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: Hoi hier is meester Jaap woon in Apeldoorn heb een speelruimte aan huis ben in relatie mijn vriendin is ook sub waar ik het BDSM speel ook regelmatig mee speelt. Mijn vriendin weet dat ik een ander vrouw meisje zoek dit ik wil opleiden tot sub slavin en die er ook open voor staat. Mijn voorkeur gaat naar vrouwen meisje die gevoelens, fantasie hebben voor DBSM.
.
Meester Jaap heeft 10 ervaring als meester woon nog regelmatig bijeenkomsten bij om op de hoogte te blijven van het BDSM speel. Bij deze bijeenkomst komen meester en meesteressen bij elkaar om alles te delen wat ze hebben ervaart op BDSM gebied.

Het BDSM spelvorm is zeer breed bij deze meester alles is bespreekbaar niet moet alles kan, waar het verlangen en de fantasie en gedachten maar liggen. Deze meester is een eerlijke betrouwbare meester Jaap heb de BDSM spelregels op papier staan wat wij doorspreken mijn sub slavin kan altijd een stopwoord gebruiken tijdens de training. Mijn sub slavin kan ter alle tijden uit de uit haar rol stappen tijdens de training deze meester geeft haar dan de ruimte om haar woord te doen. Tijdens deze pauze bespreken wij of het speel hervat kan worden of moet stoppen. Dan is het douchen onze belevenis naar spreken met een drankje en een vervolg afspraak plannen.

Hoop snel een reactie te krijgen wie niet waagd wie niet wind..

Meester Jaap..
Mijn website URL: Geen URL opgegeven
Extra informatie: Geen extra informatie beschikbaar