Profiel van mevrouw-annet40 Offline

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: mevrouw-annet40
Voornaam: Annet
Stad: 's-gravenhage
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 20-02-1980
Je bent zelf: Stel
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Vaste relatie
Hobbies: Bdsm
Lengte (in cm): 182
Gewicht (in kg): 70
Plaats bericht:
Stem op mevrouw-annet40:
Bezoekers: 1841 bezoekers sinds 10-04-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: Hallo,Leuk dat je de moeite en tijd neemt om ons profiel te bekijken en te lezen. Tenslotte is een profiel er niet voor niets. Als ik in de gaten krijg dat iemand niet de moeite en tijd genomen heeft,zal ik meteen het gesprek afbreken. Ik ben dus Annet een geboren Mrs. Mijn vaste sub en tevens mijn echtgenoot heet Bert. Wíj zijn ons al heel lang er van bewust dat de bdsm als een rode draad door ons leven loopt. Op jonge leeftijd had ik al in de gaten dat het me opwond als ik een ander dingen kon laten doen voor mij door ze b.v. te beloven dat ze mij mochten kussen of mijn voeten mochten masseren. Vooral de jongens wilden het me naar mijn zin maken. Zeker als ik ze dan beloonde met een kusje. Dit was het begin van mijn relatie met Bert. Het begon als een spelletje. We noemden het:Straffen of Belonen. Op een gegeven moment vertelde ik dat het me opwond,en een bepaald gevoel in mijn lijf er door kreeg. Bert vertelde dat het niet vreemd was omdat het hem ook overkwam. Vooral als hij straf kreeg. Zo begonnen we te experimenteren,en werd het steeds meer uitgebreid.Vooral het lijfstraffen wond ons beide op. Zeker als er anderen bij waren. Vaak werd er dan om gelachen. Maar na enige tijd werd het als gewoon gezien. Regelmatig speelden we onze spelletjes, en in de loop van de tijd behoorlijk wat vrienden en kennissen er bij gekregen. Niet dat het een lifestyle is,maar toch wel regelmatig. Het woord jaloezie kennen wij niet. Als wij daten doen we dat nooit alleen. Wanneer er anderen mee mogen doen moeten ze goed beseffen, dat ze er enkel zijn als een aanvulling op het spel. Alles natuurlijk in goed overleg. Mensen die denken dat ze op een makkelijke manier even sex kunnen hebben'komen bedrogen uit '.Het gaat om het bdsm spel en natuurlijk komt daar sex bij kijken. Trefwoorden zijn Vernedering, spanking, bondage, keuring, buitensex,anaal,oraal, enzovoort enzovoort. Behalve de bekende taboes is er van alles mogelijk dus. Heb ook weer de tijd om nieuwe mensen opteleiden en afterichten. Hygiëne en respect zijn voor ons belangrijk. Spreek me op een nette en gepaste manier aan zoals het hoort, dan krijg je altijd antwoord.
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
 • 14:53 18 juli 2019
  heerlijk profiel....XX C&J
 • 19:52 26 mei 2019
  Ha Annet. Interessant profiel
 • 23:55 12 mei 2019
  theo
  Dank u Mrs Annet voor het gesprek , hoop dat ik u keer mag dienen, samen met bert
 • 23:08 14 april 2019
  Hoi Annet ik hoop dat u en mijn mr genoten hebben van dit weekend. Ik wil u bedanken voor dit lekkere spel. Werd er super geil van. Groetjes en tot gauw.
  • Ja zeker heb ik genoten van de lekkere pik van jouw mr. De volgende keer beter luisteren en je best doen. De straf die ik je gaf had je verdient. Hoop dat je er van geleerd hebt. Groetjes aan je mr.
   23:17 14 april 2019