Profiel van natursektmann Offline

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: natursektmann
Voornaam: Hr
Stad: 's-hertogenbosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Geboortedatum: 16-07-1963
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Switch
Sociale status: Getrouwd
Beroep: Vrij beroep
Lengte (in cm): 192
Gewicht (in kg): 100
Plaats bericht:
Stem op natursektmann:
Bezoekers: 2710 bezoekers sinds 21-07-2017
Wat valt er verder nog te vertellen?: Rijpere man. Stevig behaard postuur. Grote penis, maar zeker geen neukhengst. Ik zoek een onderdanige vrouw of stel die mijn penis vereert, bij voorkeur slap (ben jij iemand met een fetish voor een grote bungelende slappe lul, dan zoek ik jou echt) maar ook stijf. Je likt en tongt ook graag mijn behaarde anus. Als je me pleziert dan neuk ik je met een paar stoten zonder voorspel direct in je kut. Als je alleen maar geneukt wil worden, dan moet je verder zoeken.

Hou van leeftijdsverschil. Rijpe, maar op mijn leeftijd tegenwoordig vooral jongere vrouwen die zich willen laten benutten en graag als een seksueel gebruiksvoorwerp dienen voor een oudere man die zich af en toe te buiten kan gaan aan perversiteiten. Jij een teef en ik een reu. Zeer geïnteresseerd in vrouwen die zich als urinoir of zelfs toilet laten benutten. Pissex in alle vormen is mijn fetish.
Ben graag naakt in een familieverband. Spelen met mijn grote lul, me laten zien en bekijken, en zelf kijk ik ook graag. Masturberen, voelen, eventueel in de mond nemen.

Consensual non-consent; spreekt me erg aan. Jij bent vooral gehoorzaam en gewillig. En je kiest ervoor om je vrijwillig te laten gebruiken als een object voor mijn en jouw lust.

Voor de fijnproefster, en alleen op je expliciete verzoek: ik heb in een extreme bui ook interesse in extremiteiten en pijn. Hieronder valt dirty rimming en klisma’s, en ook heftige behandelingen van je uiers en kut. Dat is puur mentaal om jou (de dame in kwestie) op verzoek extreem en tot het uiterste te vernederen.

Ik ben getrouwd. Discretie is daarmee van groot belang. Als dat je niet bevalt even goede vrienden, dan zoek je gewoon verder.
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!