Profiel van naxx Offline

Score: (Nog geen stemmen)
Profielnaam: naxx
Voornaam: robert
Stad: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland
Geboortedatum: 13-03-2000
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Vrijgezel
Beroep: geen
Hobbies: onderdanige vrouwen
Lengte (in cm): 165
Gewicht (in kg): 73
Plaats bericht:
Stem op naxx:
Bezoekers: 63 bezoekers sinds 08-10-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: Senior D op zoek naar een slank onervaren subje dat nu al mega geil wordt van het idee van totale onderwerping

Je bent een lief jong slank meisje of vrouw tussen 18 en 35 jr en je weet dat je onderdanige gevoelens hebt. Je weet ook dat die nooit zullen verdwijnen. Alleen weet je nog niet goed wat je er mee aan moet. Er mee naar buiten treden is niet eenvoudig. Met iemand in je omgeving er over praten is eigenlijk uitgesloten. Je wil het voor je directe omgeving verborgen houden. Dus "coming out" is een probleem. Bovendien heb je nog absoluut geen idee welke richting je in wil slaan. Lust? Pijn? Pervers? Anders? Het is allemaal nog onzeker en onbekend en vooral een beetje eng.
Je ergens zomaar blindelings instorten? Nee, natuurlijk niet.

Misschien is dit wel het moment om die eerste aarzelende stap te zetten. Ik neem je bij de hand en leid je stap voor stap de wereld van BDSM binnen en laat je ontdekken wat dit kan betekenen voor je. Samen gaan we op zoek naar de weg die je wilt inslaan.

Ik ben een alleen wonende dominante man (Utrecht). Woon in een leuk appartement en kan 24/7 ontvangen. Heb écht veel ervaring met vrouwen, ben goed opgeleid, charmant, uiterst betrouwbaar, discreet en lief maar ook streng wanneer nodig. Live contact kan op basis van bv 1x per week maar kan ook veranderen in permanente inwoning.
Als ik hiermee je belangstelling heb gewekt, neem dan contact met me op.
mail, bel met nrherk of app me
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
VR Sex - Pak je VR bril maar uit de kast!
Sexcammen - Live webcam chatten