Profiel van nvt Offline

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: nvt
Voornaam: nvt
Stad: Gentbrugge
Provincie: Oost-Vlanderen
Land: Belgie
Geboortedatum: 09-02-1971
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Vrijgezel
Lengte (in cm): 180
Gewicht (in kg): 72
Plaats bericht:
Bijzonderheden: 100% real chatter
Stem op nvt:
Bezoekers: 2038 bezoekers sinds 18-01-2017
Wat valt er verder nog te vertellen?: gentbrugge is niet juist, het is gent centrum maar staat niet in de lijst om aan te kliken.

nieuw project:

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om gefotografeerd te worden als een high-end model? Het ervaren van een semi professionele fotoshoot. en het krijgen van smaakvolle, sensuele foto's van jezelf.

Als startende fotograaf wil ik mij op enkele specifieke domeinen gaan toeleggen. Namelijk boudoir in combinatie met low-key en film noir.

Als grote inspiratiebron heb ik op dit moment gekozen voor sally mann. We leven uiteraard in 2018, zo werk ik aan mijn eigen ideeën.

Om binnen het kader van mijn project te blijven ben ik voornamelijk op zoek naar kleine tengere personen. Liefst met weinig of geen borsten of spiermassa.

Uiteraard zijn alle mensen welkom, oefenen doe je nooit te veel.

Mijn doel is tweeledig enerzijds mijn huidige project, anderzijds wil ik je laten zien hoe anderen je zien. En zo op simpele wijze laten zien hoe mooi je bent, waarbij je zelfvertrouwen ook wel een boost zal krijgen.

Voor je diensten kan ik geen vergoeding geven, wat krijg je dan wel.

1. Mijn tijd en volledige aandacht
2. Je hebt ook eigen inbreng bv: herkenbaar houding
3. Alle foto’s gewoon
4. Enkele foto’s die we samen uitkiezen, worden verder bewerkt tot pareltjes. Soms loopt dit werk op tot wel 20 uur per foto.
5. Indien nodig aangepaste kleding of attributen
6. Bij lange sessies eten en drinken
7. Een overeenkomst portretrecht

Voor mij project heb ik tijd tot 20/06/2018, uiteraard zijn mensen daarna ook nog welkom.

Hopelijk tot binnenkort.Het sint viktor college

een katholiek meisjes college met een goede reputatie, die veel nadruk legt op tucht en discipline.
Het motto van de school is Luctor et Emergo vecht en overwin.
Het is een school die zich vooral richt op een brede waaier rond seksualiteit. Vivat, crescat, floreat Hij leve, groeie, bloeie.

Het sint viktor is streng gedisciplineerd, zo is er een strakke tijdsindeling en een massa redelijke (onredelijke) regels, wetmatigheden en rituelen.

Zo bepalen we ook wat je meebrengt (de uitzet) beschreven in het prospectus.

Evenals de dagindeling, de gedragscode, uitstappen, toegelaten boeken, en gespreksonderwerpen.

Meegebrachte spullen krijgen een nummer, kledij word genaamtekend.

Er heerst voornamelijk silentium ( er word dus niet gesprokken ) en men moet zelfs op commando naar het toilet.

Waarden zoals zelfbeheersing, inschikkelijkheid, stiptheid, onbaatzuchtigheid, orde, ijver en kuisheid staan centraal en worden beoordeeld.

De pijlers rond tucht staan enerzijds onder permanent toezicht, anderzijds onder een stelsel (puntensysteem) van beloning en straf. Er is een niet aflatende controle tot op het toilet.

Het puntensysteem boezemt een zekere angst in: goed gedrag word beloond met …….., ………, privileges en eerbewijzen, slecht gedrag met straf, ontnemen van privileges, opsluiting en vernedering van buiten leren of schrijven van regels, of naar huis gestuurd worden.

Gedrag dat zich buiten de schoolmuren afspeelt kan ook bestraft worden.

Vrije tijd is schaars en dient dan ook om tot rust te komen.Prospectus:
Stoffen zakdoeken, Wit katoen slip zonder franjes, rok boven de knie, frivool kleedje, platte schoenen, over de knie kousen ( geen nylon), Één stuk zeep, tandenborstel, speelgoed, knuffel…..

leerplan (in opbouw)

Opgelegde bedtijd, laten we eens kijken of het past, kijk naar me als ik je sla, jij bent een sletje hé, nee! Betekend dwing mij, een vinger in de kont en een lul in je kut, huilen betekend niet stop, dubbele penetratie, bijten, blinddoek, vastbinden, knuffels, gezicht slaan, spuwen, plas, trio mmv vvm, voor elk gaatje een gepaste trechter,


Informatief, omdat het echt nog niet zo ver weg is.

de kinderlijfstraf, opgelegd door ouders of schoolpersoneel.
Tot ver in de 20 e eeuw werd de lijfstraf voor kinderen algemeen beschouwd als een passend opvoedkundig middel.
Het Bijbelboek spreuken (13:24 en 23:13-14), toegeschreven aan koning salomo (ca. 1000 voor Chr.), adviseert ouders, op gepast moment een corrigerende tik uit te delen: “Wie zijn zoon de stok onthoudt, haat hem, wie hem liefheeft, tuchtigt hem”, en: “Onthoud een kind geen onderricht, van stokslagen gaat het niet dood. Sla het met de stok, en je redt het van het dodenrijk”. In sommige christelijke kringen in Nederland en daarbuiten wordt dan ook geageerd vóór het recht op het uitdelen van de pedagogische tik.
In 1982 bepaalde het europese hof dat 'lijfstraffen' voor kinderen zonder toestemming van de ouders verboden zijn. Als enig land in West-Europa zijn 'acceptabele lijfstraffen' in Groot-Brittannië nog toegestaan. Met name de Engelse (privé)-kostscholen zijn er bekend om. Toneelstukken, films en televisieseries die daaruit zijn voortgekomen geven de indruk dat veel Britten hun schooltijd hebben doorgebracht bij sadistische schoolmeesters. Sinds 1986 verbiedt de Britse wet lijfstraffen op openbare scholen. Toch konden tot 1998 particuliere en onafhankelijke scholen zelf bepalen hoe ze leerlingen straften. In diverse landen van het gemene best zijn bepaalde lijfstraffen nog of opnieuw in zwang.
Kinderlijfstraffen konden onder andere bestaan uit:
• De tuchtroede
• Deplak, een houten latje waarmee de opvoeder meestal op de uitgestrekte handpalmen of zelfs op de knokkels van het gestrafte kind sloeg. Te vergelijken met het spaanse rietje, een buigzaam stokje of rietje, en met de liniaal.
• Billenkoek is de verzamelnaam voor lijfstraffen op het achterwerk ongeacht instrument (of blote hand) en eventuele -extra vernederende- ontbloting van de billen of van het hele (onder)lijf.
• De pechvogel: De onderwijzer smeet een vilten vogel de klas in en beval de gestrafte die terug te brengen; zodra hij dit deed en de vogel aan de leraar presenteerde kreeg hij een tik op de handen met de plak of het Spaanse rietje.
Thuis werden vaak allerlei huis-, tuin- en keukenvoorwerpen gebruikt om mee te slaan, zoals een broekriem, mattenklopper, schoeisel. In diverse talen getuigen specifieke termen, zoals in het Engels booting en slippering, en in het Frans savate- tevens de naam van een vechtsport- van een solide traditie, zelfs de uitdrukking een 'roede voor de eigen billen (laten) snijden'.
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
Vrienden
  • 08:59 10 juni 2017
    wat fijn gesprek dankje