Profiel van nylonsissy Offline

Score: (Nog geen stemmen)
Profielnaam: nylonsissy
Voornaam: Ciara
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 19-02-1993
Je bent zelf: Tgirl
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Vrijgezel
Plaats bericht:
Stem op nylonsissy:
Bezoekers: 199 bezoekers sinds 21-11-2020
Wat valt er verder nog te vertellen?: Hi, dankuwel dat u mijn profiel leest.

Ik ben een 27-jarige tgirl/sissy met onderdanige/bottom gevoelens en een enorme liefde voor nylons.

Wat ik zoek is een leuke, respectvolle chat met een lieve, oudere papa met niveau. Als het klikt sta ik er voor open om elkaar toe te voegen op skp. :)

Op skp zijn de volgende dingen mogelijk. Ik laat ik mijn lichaam aan u zien, voor uw plezier en genot. Als u van sexy kleding en mooie nylons houdt, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ook heb ik een aantal speeltjes ter beschikking. Ondertussen kunnen we gezellig praten, of kunt u mij domineren en vernederen. Afhankelijk van wat u wilt kunt u mij complimentjes geven, of uitschelden, of allebei. ;) Als sissy en uw lustobject zal ik mijn best doen om mijn papa te bevredigen.

Er zijn ook een aantal eisen en grenzen die ik stel, welke niet onderhandelbaar zijn. Ik zoek geen date, dit betekent alleen chat en skp. Ik zoek geen commitment, ons contact zal hooguit casual zijn, en ik ben dus niet altijd beschikbaar of zomaar oproepbaar. Als u mij voor een enkele keer wilt gebruiken is dat natuurlijk ook prima. Ik laat mijn gezicht niet zien, en wil uw gezicht ook niet zien. U heeft een werkende microfoon en we spreken dus met elkaar. Ik kom niet klaar. Ik doe niet aan bloed, plas of poep gerelateerde dingen.

Lijkt het u fijn om eens mijn papa te zijn? Stuur me gerust een berichtje of spreek me aan als ik online ben op de chat. :)

Liefs en kusjes,
Ciara
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Sexcammen - Live webcam chatten
Foto's