Profiel van onlinetrainer Offline

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: onlinetrainer
Voornaam: sjonnie
Stad: Boskoop
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 22-09-1979
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Vrijgezel
Plaats bericht:
Stem op onlinetrainer:
Bezoekers: 6934 bezoekers sinds 01-11-2009
Wat valt er verder nog te vertellen?: VOORKEUREN

Bondage, lust, vernedering, pijn, rollenspellen, toys, mvv, v-v met een keurende, bevelende Mr. Opdrachten, kledingvoorschriften, gedragsregels, keuringen.

REAL MOGELIJKHEDEN

Ik ben vooral op zoek naar real, en dan het liefste sessies waar we de tijd voor nemen. Absoluut niet even een half uurtje neuken en weer weg. Als je weinig tijd hebt waarin je weg kan, daar heb ik alle begrip voor, maar dingen die je graag wil, daar maak je tijd voor.

ONLINE MOGELIJKHEDEN

Nieuwsgierig naar sm? Benieuwd naar je eigen gevoelens? Je wil wel, maar je kan niet zomaar weg? Ik wil je graag helpen met die gevoelens, als je serieus bent is er online veel mogelijk. Eerst rustig kennismaken, een beetje uitvinden wat de wederzijdse interesses en grenzen zijn, en als er een klik is, dan verhuizen we naar msn. Ik heb intussen een aantal algemene regels opgesteld die een normaal en fatsoenlijk contact garanderen, die vertel ik je, je krijgt de ruimte er vragen over te stellen of om aanvullingen voor te stellen, en daarna kijken we verder. Je wil je msn niet geven omdat je dan herkend kan worden? Dan maak je toch gewoon een tweede email adres aan? Heb ik ook gedaan, eentje voor vrienden, eentje voor subjes, werkt perfect.
Wil je ondanks de mogelijkheden niet naar msn verhuizen, vind je deze chat handiger, duidelijker en makkelijker lezen? Dan hebben we duidelijk geen match.

MANNEN

Heb ik sexueel totaal niets mee. Wil je toch, zonder sex, vernederd en misbruikt worden, dan is er een optie, maar die is ERG oneerlijk. Aangezien er toch veel mannen zijn die denken dat het oneerlijke precies is wat ze zoeken, en die zodra ze het horen toch denken: fuck, dat is té oneerlijk, dan hier maar de uitleg, scheelt mij weer 2x per week het hele verhaal doen. Een man die door mij vernederd wil worden of pijn wil krijgen, vraagt van mij iets wat me niet aantrekt. Hij zal daar dus iets tegenover moeten stellen wat mij WEL aantrekt. Geld vind ik onaantrekkelijk, vrouwen trekken me meer aan. Vind een geschikte sub vrouw voor me, en als de klik er is ga ik met jullie beiden verder. Met de man nog steeds geen sex, en altijd minder dan wat ik met de vrouw doe. Wil zij één keer per jaar een chat, dan spreek ik de man dat hele jaar niet. Wil zij elke week een sessie van een dag, dan heb ik ook regelmatige sessies met de man, maar minder dan met de vrouw. Oneerlijk? Yup, dat had ik toch aan het begin al gezegd?


VROUWEN

Welkom, zolang je in gedachten houd dat ik vooral uit ben op real contact. Je hoeft je niet te schamen als je alleen maar voor een avondje een spannende chat wil, maar wees daar wel duidelijk over, dan stel ik heel andere vragen. Wil je 24/7, of een eenmalige massa orgie, dan hebben we elkaar niets te bieden.

ALLES IN OVERLEG

De voorkeuren die ik genoemd heb zijn niet verplicht, en het zijn ook niet de enige dingen die ik doe. Als er dingen tussen staan waar je de kriebels van krijgt kunnen we het daar gewoon over hebben: niets moet. Andersom zijn er sommige aspecten van de bdsm die niet hoog op mn lijstje staan, maar als een subje waar ik om geef ze graag wil zal ik niet de klootzak zijn die haar dat weigert.

ALLEEN EEN GEILE CHAT.

Mensen die op deze chat komen om opgegeild te worden: Jullie zijn welkom om met me te chatten, zolang je een werkende cam hebt. Zonder wederzijdse camcheck GEEN geile chat. camcheck hoeft niet in de eerste minuut, even rustig babbelen kan echt wel, maar een rollenspel of sessie starten, of lijsten met geile onderwerpen, dat kan je vergeten. Heb je interesse en wil je verder, dan zul je een cam aan moeten zetten. Wil je dat niet, dan kan je een heel stuk hieronder kijken of je nog op een andere manier kan bewijzen dat je echt vrouw bent. Er zijn mensen die als ik hierover begin zeggen dat ik frustraties heb. Die mensen spellen het verkeerd, het is een filter.

100% REAL CHATTER

Ik wil best rekening houden met onmogenlijkheden en zeur niet over rl complicaties, maar na een aantal uren chatten, of een paar keer chatten, weet je toch wel of je (voorlopig) verder wil met iemand, en dan wil ik gewoon een realcheck. Een cam hoeft niet meer dan 15 euro te kosten, en wie niet herkenbaar in beeld wil, een gezicht is niet het enige lichaamsdeel waaraan ik kan zien of je bent wie je zegt te zijn. Een been bv is ook erg duidelijk. Is die 15 euro teveel, of zou een cam je verraden bij ouders/vriend/man, dan is een mobiele babbel ook bewijs. Heb je geen mobiel? Niet echt geloofwaardig.... Wil je je nummer liever niet geven? Ook geen probleem, ik ken een site waar je gratis een anoniem tweede nummer kan aanvragen. Intussen is ook een chat via skype met microfoon een optie, en nog anoniemer dan bellen. Even een microfoon kopen, 10 euro? Nog een derde mogenlijkheid, foto's. Voordat je nu een gat in de lucht springt, een foto van Beyoncé bewijst niet dat jij dat bent, net zoals een foto van een willekeurige andere vrouw geen bewijs is dat jij dat bent. Wat WEL bewijs is: een gewone foto van jezelf, waarna je er nog eentje maakt, waarbij ik je vertel wat je aan moet doen en welke houding je voor die foto moet hebben. Uiteraard stuur je die foto ook op.

Uiteraard kan het voorkomen dat je alledrie deze bewijzen niet kan/wil leveren. Geen enkel probleem..... je zult het dan ook vast geen enkel probleem vinden als ik dan ook niet meer met jou kan/wil chatten.....

HAAST

Wil je snel een geil rollenspel, of een hete chat, of spannende opdrachten? Prima, zet je cam alvast aan, dan doe ik dat ook en kunnen we snel beginnen.
We kunnen gerust urenlang chatten over praktische zaken, regels en mogenlijkheden, maar er word NIET geil gechat zonder dat er bewijs is van je vrouwenlijkheid. Mijn cam staat al aan....
De mogenlijkheden die ik aanreik geven keuze genoeg, ook om het nog steeds anoniem te doen, en het enige bezwaar om het na een paar chats niet te willen doen is dat je niet door de mand wil vallen als faker.

GEVAARLIJK....

Ik krijg heel vaak te horen van subs dat een cam levensgevaarlijk is, maar als ik dan vraag wat er dan fout kan gaan als je je kleren aan houd en je gezicht niet in beeld komt, reizen ze terug in de tijd en beginnen ze opnieuw dat een cam levensgevaarlijk is. Wie mij kan overtuigen van het gevaar van een camcheck MET kleren en ZONDER gezicht, die krijgt het adres van een mooie foto verzamelsite....

WIE WEL:

Meiden die nog thuiswonen maar wel nieuwsgierig zijn, die veel willen chatten, soms met cam/foon, en misschien een date.
Getrouwde vrouwen die discreet iets willen proberen, online, maar met cam, en als het lukt een date.
Onervaren subs die willen kijken waar precies hun voorkeuren en grenzen liggen.
Ervaren, vrije subs die regelmatig een sessie willen, maar niet willen verhuizen/samenwonen.
Gebonden subs met een speciale opdracht.
Mannen die de oneerlijke opdracht aankunnen.

Wie niet?

Mannen die een geil verhaal willen horen, maar die een cam 'gevaarlijk' vinden.
Mannen die geile opdrachten willen krijgen, maar 'morgen' een cam gaan kopen.
'Vrouwen' die een verhaal willen vertellen over de 7 andere slavinnen waarmee ze een Meester dienen, over hun zusje van 12 die ook interesse heeft, over de modificaties waardoor ze geen vingers meer hebben maar hoeven, over de 50 mannen die ze per dag moeten afwerken (maar waarbij ze NOOIT een nieuwe zoeken)

Kortom: mensen die alleen een geil verhaal willen om zich te vingeren of trekken. Ieder z'n ding, en dit is niet het mijne.

tv/ tg. Ook hier: ieder z'n ding, en dit is niet het mijne. Je hebt mn respect, maar niet mn begeerte.

Tips

tip 1: blijf realistisch. Zeg niet aan het eind van de eerste avond dat je me eeuwig wil dienen als je weet dat je de komende 4 maanden amper online kan zijn.

tip 2: Zorg dat je wat te vertellen hebt. Korte antwoorden betekend een kort gesprek. Ik word echt zoooo opgewonden van mensen die antwoorden van 1 woord geven......

tip 3: even chatten met meerderen tegelijk kan wel, je bent immers geen eigendom na hoi en hallo. Maar na een kwartier is het wel zo netjes om je te beperken tot 1 gesprek, vijf minuten wachten op een antwoord zorgt niet voor vlammende gesprekken.

Aandacht is ook in een bdsm relatie een toverwoord. Kan je langere tijd niet online? probeer dan toch af en toe, desnoods vanaf een andere plek, een kort mailtje te sturen. Even een paar minuutjes is toch niet teveel voor degene die je 'nooit meer wil missen'.....


18+, verder is leeftijd maar een getal. Fakers mogen het gerust proberen, maar als je een piemel hebt, heb dan ook de ballen om het toe te geven, en zeg niet dat ik 'zeur' om een camcheck.

Speciaal voor tanja uit Friesland die van mening is dat ik niets gepresteerd heb omdat ik er niet over opschep (zucht) bij deze een lijstje van mijn eigendommen.


- mindy
- osa
- 'sletje'
- 'kut'
- 'meisje'
- 'angel'

- een stuk of 30 fakers :P

En dan nog een toevoeging voor personen die me te soft vinden, dat ik teveel vraag en te weinig beveel: het is niet netjes om iemand die zich nog niet heeft onderworpen zomaar te gaan bevelen. Dat komt wel na de ceremonie ;-)
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Sexcammen - Live webcam chatten
  • 12:03 28 juli 2014
    mooi profiel....misschien weet je een leuke Domina met net zon mooi profiel ?
  • 12:03 28 juli 2014
    Nice
  • 12:03 28 juli 2014
    Nice