Profiel van ray Offline

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: ray
Voornaam: Ray
Provincie: Gelderland
Land: Nederland
Geboortedatum: 01-08-1978
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Vrijgezel
Plaats bericht:
Stem op ray:
Bezoekers: 5722 bezoekers sinds 23-10-2010
Wat valt er verder nog te vertellen?: Ik ben een Dominante hetero man met sadistische inslag en in de ogen van velen een ietwat ' zieke geest'. Ik ben dan ook zeker liefhebber van de meer perverse en extreme zaken. Ik ben dan ook zeer ruimdenkend en heb ' weinig' grenzen. Uiteraard zijn er altijd zaken die je minder aanspreken.

Ondanks dat SM zeer om gevoel draait en wederzijds respect, wil dat niet zeggen dat dat respect ook altijd zichtbaar/aanwezig is. Misschien ben ik wel wat ouderwets als het gaat om de rol en plaats van de vrouw, maar ik ben zoals ik ben.

Uiteindelijk begint iedere (sm)relatie bij het begin. Elkaar aftasten en kijken wat er klikt, wat goed bevalt en wat toch niet. Je ervaring zal me een eerlijk gezegd een zorg zijn, als je gevoelend maar puur en oprecht zijn.

De volgende zaken spreken me wel aan, maar zijn maar een kleine (iet wat brave) greep uit mijn geest: DaddyDom, Ageplay, mindplay, SM, ademcontrole, Ruw/hardhandig, Grof, Vernederingen, dwang, rape, Pijnigen, etc. etc. zijn een kleine greep uit de dingen die me aanspreken.

Ook sta ik open voor andere dingen die me aanspreken echter GEEN mannen en stellen.
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!