Profiel van roxy-sissy Offline

Score: (Nog geen stemmen)
Profielnaam: roxy-sissy
Voornaam: Roxy
Stad: Barendrecht
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 28-11-1999
Je bent zelf: Tgirl
Sociale status: Vrijgezel
Beroep: Student
Hobbies: bondage, BDSM, latex kleding alles wat met sissy's te maken heeft
Lengte (in cm): 173
Gewicht (in kg): 75
Plaats bericht:
Stem op roxy-sissy:
Bezoekers: 1152 bezoekers sinds 14-05-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: IK ZOEK VOOR REAL. GRAAG ALLEEN LEZEN EN REAGEREN ALS U ECHT INTERESSE HEBT IN DEZE OPROEP!!!!!!

Goedemorgen/goedemiddag/goedenavond/goede middernacht,

Mijn naam is Roxy (die u uiteraard nog mag veranderen). Ik ben een beginnende sissy. Ik zoek een lief/begripvol (ook streng/rechtvaardig) persoon die mij kan helpen met verkennen van het Sub leven. Ik ben een jongen van 19 jaar.

Stats:


Ik ben 19 jaar oud, mijn afkomst is Chinees, ben 1.73 cm lang, 76 kg zwaar, maat 40/41, kleine clitt (piemel)


Fantasieën:

Ik ben 19 jaar oud, en wil graag een sissy maid worden 24/7 ik wil mijn meesteres en haar andere belangrijke personen dienen, ik wil 24/7 een meisje zijn, de mannen kleding vaarwel zeggen, dat ik wordt gedwongen om meisjes kleding aan te trekken! Ik wil u 24/7 dienen!


Ik wil graag als puppy getraind worden. Volledig in een pakje. Zie ook mijn foto’s op mijn profiel. Ik ben erg van het onderdanige gedeelte en zeker van de aparte fantasieën. Ik ben voor veel in.


Dit zoek ik specifiek:

Goedemiddag, Hebben U/Jullie misschien interesse? Ik zoek een ervaren Meester/Meesteres/beide die mij kan opleiden. Ik kan aanstaande zaterdag verplaatsen, slapen indien nodig is. Ik zoek iemand die rechtvaardig en begripvol is, maar ook streng. Ik hoop iemand te vinden die ook de spullen ervoor heeft. Zoals halsbanden, enkelbanden, polsbanden vinden die mij echt meisje meisje kan maken. (dat ik dan met hem/haar/beide over straat kan) Ik hoop iemand te vinden die weet wat die doet. Ik hoop dat ik het wat duidelijker heb gemaakt voor U/Jullie. vinden die mij echt meisje meisje kan maken. (dat ik dan met hem/haar/beide over straat kan) Ik hoop iemand te vinden die weet wat die doet. Ik hoop dat ik het wat duidelijker heb gemaakt voor U/Jullie.

Ik zoek op korte termijn, het liefts zoek ik een stel. Daarna het liefst een Dom Vrouwen. Dom Mannen zijn wel welkom (alleen als het heel goed klikt).

Maar zoals ik dus al zei, ik ben beginnend, dus heb op dit moment geen kleding. Ik heb op de foto's wel vrouwelijke kledingstukken aan, maar dat heb ik geleend om de foto's te kunnen maken.

Ik hoop jullie/U goed te kunnen hebben ingelicht. Bij interesse, email mij en bij goede klik 06 beschikbaar.


BDSM Test:

== Results from bdsmtest.org ==
100% Exhibitionist
100% Pet
100% Submissive
100% Brat
100% Slave
100% Masochist
100% Primal (Prey)
100% Degradee
100% Voyeur
100% Rope bunny
100% Boy/Girl
100% Experimentalist
100% Non-monogamist
97% Ageplayer
43% Vanilla
0% Switch
0% Dominant
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!