Profiel van rubenswoman Offline

Score: (Niet voldoende stemmen.)
Profielnaam: rubenswoman
Voornaam: soulsearcher
Stad: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Geboortedatum: 21-03-1970
Je bent zelf: Vrouw
Persoonlijkheid: Onderdanig
Sociale status: Vrijgezel
Beroep: hulpverlener
Hobbies: psychologie, spiritualiteit, reizen, uit eten, film, theater, mijn 2 katjes, genieten
Lengte (in cm): 164
Gewicht (in kg): 110
Plaats bericht:
Stem op rubenswoman:
Bezoekers: 1187 bezoekers sinds 20-05-2018
Wat valt er verder nog te vertellen?: Ik ben een intelligente vrouw (HBO+, IQ, EQ en SQ), stijlvol in mijn dagelijks leven, maar in het geheim een flinke curvy sub met diepgaande verlangens. zucht... :-)

Ik ben er door allerlei omstandigheden een flinke tijd tussenuit geweest. Ik denk daarbij dat er een en ander een beetje veranderd is voor me en voel me dan ook weer wat aan het begin staan van mijn zoektocht naar wat me werkelijk raakt en raken wil. Ik zoek dan ook iemand die rustig aan met me opnieuw op zoek gaat... Om zo ook weer werkelijk thuis te mogen gaan komen in mezelf. Daar is het tijd voor.

Ik verlang en zoek serieus naar een dom (kan zowel een man als vrouw zijn, maar verlang stiekem wel wat meer naar een vrouw...) met diepgang, met fijne omgangsvormen, toegankelijkheid, warmte, liefdevol, maar ook met harde hand, doortastendheid, leiderschap, mensenkennis en psychologisch inzicht die mij laat ervaren wat het betekent en wat het mij doet als ik mij werkelijk aan je overgeef. Als je de juiste snaar weet te raken ga ik diep en krijg je mijn diepste kwetsbaarheid in je handen. Ook diepgaande gesprekken over wat er in mij gebeurt, waar ik niet volledig me overgeef, straf misschien daarvoor, etc... Iemand die mijn emoties omhoog haalt en daarmee weet te spelen op een adequate manier... Mij echt mezelf laten zijn...

Mijn eigen vermogen tot analyse ligt hoog... niet in de laatste plaats door mijn thuis zijn in psychologische zaken. Enerzijds wil ik daarin serieus genomen worden, zoals ik ook jou zeer serieus zal nemen. Anderzijds verlang ik naar iemand die mij dat uit handen neemt. Iemand die mij de baas is op het gebied van inzicht en die mij weet te stoppen en me geen andere optie laat dan de onderdanigheid in te gaan... Ik heb enerzijds die gewone menselijke momenten nodig van goede gesprekken en gehoord worden om authentiek mezelf in de overgave te storten, alsook de strengheid van je als mijn dominant door me onverbiddelijk mijn onderdanigheid te laten ervaren.

Wat ik duidelijk wil hebben is dat ik vooral ook verlang naar die diepgang, naar dat je me laat beseffen wat het betekent, wat mijn kwetsbaarheid en schaamte met me doet, me dwingt om die emoties ook werkelijk te voelen. Psychologisch spel dus ook... Dus als je alleen voor de geilheid van jezelf een sub zoekt, ben ik niet de juiste sub voor je.

Ik verlang naar lust en pijn, en vormen van vernedering, in elkaar overlopend... Ik ben vooral gericht op mijn kut en kont (maar niet helemaal alleen dat) en verlang naar een dom die vooral zich ook daarop richt... Ik houd van spanking, caning, flogging, klemmen op mijn schaamlippen, gevuld worden, gewichten, vastgebonden, etc... Ik wil (vooralsnog) geen sperma in me of over me heen en ik wil niks met mijn mond, behalve misschien een gag. geen pp, bloed of naalden.

Als je interesse hebt, maak inhoudelijk dan iets goeds van je reacties. Ik verwacht een inhoudelijke chat over wie je bent, wat je zoekt en wat je aanspreekt in mijn profiel. Ik wil van alles over je weten, maar ga niet de kar trekken. Ik vind je uiterlijke kenmerken en (voor mannen) hoe groot je pik is nu nog helemaal niet interessant. Ik reageer ook niet op nietszeggende losse opmerkingen of flodders. Mensen die het nodig vinden te beledigen blokkeer ik meteen. Ik ben hier niet om alleen maar te chatten of je op te geilen... Fakers, doe me een lol en zoek een ander uit !
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
Vrienden