Profiel van sabien Offline

Score: (Nog geen stemmen)
Profielnaam: sabien
Voornaam: Sabien
Provincie: Limburg
Land: Belgie
Geboortedatum: 21-03-1977
Je bent zelf: Stel
Persoonlijkheid: Onderdanig
Sociale status: Getrouwd
Lengte (in cm): 162
Gewicht (in kg): 69
Plaats bericht:
Stem op sabien:
Bezoekers: 1120 bezoekers sinds 22-04-2018
Wat valt er verder nog te vertellen?: Hoi hoi

Leuk dat je eens komt kijken op mijn profiel. Ik ben naar hier gekomen omdat heel wat van mijn vrienden en kennissen hier zitten. Vreemd is dat ze allemaal klagen over het aantal fakers hier. Maar toch zitten ze hier, sterker nog ze betalen zelfs voor een gold member of vip login.
Dus werd ik wel beetje nieuwsgierig en kwam ik zelf maar eens kijken.

Hier ben ik dan, een klein meisje ,162 cm groot 68kg altijd goedgezind ( of toch heeeel vaak goed gezind) dol op spanking fier op mijn marks. Bullwhip, kaasplank, cane, rijzweepje, alles is lekker.

Bijna Elke zaterdag ben ik wel op een bdsm feestje, en elke maand ook 1 keer op vrijdag. Helaas heeft mijn spanking buddy niet zoveel vrije tijd beschikbaar. Dus hier is een openstaand vacature voor spanking buddy. Niet voor eenmalig maar voor regelmatige speelsessie steeds op zaterdagavond. Ik doe geen dates buiten de feestjes om. Ik verplaats me ook nergens anders heen dan naar die feestjes. Heb je zin om eens real kennis te maken dan kom je naar daar.

Letop: het is niet omdat jij daar bent en ik ben daar dat jij ook met mij mag spelen. Ik zeg enkel dat ik daar ben en dat je me daar kan ontmoeten.

Om met mij te mogen spelen is er voor de mannen een lijst voorwaarden. (Voor dames is de lijst korter en minder strikt) Zo ben je minder dan 10 jaar ouder dan mij. Je weet wat je doet, (denken dat je het weet is niet genoeg) Je moet je regelmatig op zaterdagavond kunnen vrijmaken. Je verwacht geen seks van mij en je gaat me niet domineren.

Waar is dat feestje? Wel na een leuke chat kom je er misschien wel achter.
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!