Profiel van spankingmaster Online

Score:
(8) (5 stemmen)
Profielnaam: spankingmaster
Voornaam: SpankingMaster
Stad: Heerlen
Provincie: Limburg
Land: Nederland
Geboortedatum: 23-02-1973
Je bent zelf: Man
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Vrijgezel
Hobbies: Bdsm, Uitgaan, Uit Eten, Theater, Hardlopen en Golfen
Lengte (in cm): 185
Gewicht (in kg): 85
Plaats bericht:
Stem op spankingmaster:
Bezoekers: 12977 bezoekers sinds 03-12-2012
Wat valt er verder nog te vertellen?: Ik ben een slanke goed verzorgde Nederlandse man van 47 jaar jong single en zonder kinderen en woon nu sinds eind 2019 in Nederlands Zuid Limburg.
Elke dag werk ik hard en vol overgave in mijn eigen cafetaria die ik heb overgenomen begin dit jaar , Ik hou echt van Bdsm en, Golf , de rust die ik daarin vind, heb ik nodig voor de Bdsm en mijn zaak , In mijn zaak bak ik graag heerlijk friet en snacks maar kook daar ook hele maaltijden koken is een passie maar ook ga ik graag uit, of eet ik buiten de deur of bezoek een concert of bioscoop.
Zakelijk zit ik nog vol met nieuwe plannen

Wellicht klikt het zo tussen ons en pas jij wel in dat plaatje, dit hoeft niet als je eigen leuke baan heb.

Als ik hier ben neem ik de tijd voor jou, vragen die ik je stel.
Stel ik uit oprechte interesse.
Wie jij ben en wat je bezig houdt.
Welke invulling van bdsm wil jij en of wensen heb je, jouw do en don,ts, natuurlijk respecteer ik die, al vind ik wel, dat ik moet zorgen dat jou grens voor vandaag de uitdaging voor morgen wordt

Zelf ben ik ruim 17 jaar actief met BDSM en sta ik nu even stil, daar wil ik nu weer verandering in brengen.

Ik vind mezelf niet heel erg extreem, maar wil geen relatie opbouwen zonder BDSM.

Daarom tref ik vaak met uitgaan niet die ene dame, die ook nog echt onderdanig is.
Via de chat heb ik twee lange relaties gehad, een van 3,5 jaar en 6 jaar, ik hoop dat weer te treffen en weet dat het kan, al is het respect vaak ver te zoeken hier tegenwoordig. Vele hier chatten uren of dagen en zeggen ineens niets meer, ik vind dit volledig respectloos en opgepast
Zeker sta ik ook open voor een leuke vriendschap of chat.

Ik ben Vlot in de Communicatie, Direct en Natuurlijk Dominant en Eerlijk.
Soms bots dat, wanneer je dat kan accepteren kan er iets moois ontstaan.
Wat heb je aan mooie praatjes of een man die alleen maar met je mee kletst en kom je er achter dat zijn intenties anders zijn, you see what you get
Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe is een van mijn motto,s van het leven.
Daardoor kom ik over als een player, dat ben ik zeker niet ik leef niet met een dubbele agenda.

Voorkeuren van Bdsm zijn breed.
Zeker niet alleen sex zoals ik vaak hoor van de chatsters hier, maar ook Spanking, Blinddoeken, Opdrachten, Breathplay, Bondages, Mindgames, Exposure, Rollenspelen, Houding, Geestelijke en Lichamelijke Vernedering.
Vooreen sub is het belangrijk dat elke sessie weer opgebouwd wordt, zeker voor nieuwelingen (Daarom kies ik zelf voor een zorgvuldig pijn en bdsm opbouw)

Steeds meer krijg ik een voorkeur voor SubspaceLand achtige BDSM, dit zijn films die je kan vinden op het internet over het algemeen zijn ze zeer realistisch en voor iedereen uit te voeren met het juiste Bdsm Materiaal , creativiteit en ervaringen zowel binnen in de slaapkamer als buiten, dan moet je denken aan verlate speeltuinen of het bos of andere plekken buiten , wel in de avond of nacht.

Ik heb zowel ervaringen met ervaren onderdanen, maar ook zeker minder ervaren onderdanen voor die onderdaan zonder ervaring ben ik meer een Mentor in het begin
Zij hebben mijn voorkeur, omdat ik jullie oude gewoontes van andere Doms niet hoef af te leren of figuurlijke littekens moet wegpoetsen.
Dat wil niet zeggen dat ik je daar niet bij wil helpen

Wat ik van jullie verwacht dat je Eerlijk ben, nodige Humor bezit, Ondernemend, Leergierig, Discreet ben en de juiste wil heb.
Graag ontvang ik ook je Skype en of een foto, wanneer het vertrouwen daarvoor al niet is zullen verdere stappen nooit komen.
Ik heb een hekel aan als iemand zo ineens uit het niets een de chat verlaat.
Vertel dat het niet klikt, dat is toch zeker niet te veel gevraagd lijkt mij.

Wat mag je terug verwachten natuurlijk Eerlijkheid, Opbouw van Sessies, Humor, Discretie ook ben ik Hard maar ook zeker zacht en Teder dus de juiste Combinatie.

Eigenlijk heb ik two sides in one body, wil jij ze ontdekken spreek mij dan maar is aan.

Ongetwijfeld ben ik nog veel vergeten maar anders blijft er niets meer over om over te chatten

Natuurlijk spreekt het voor zich, dat ik best veel Bdsm materialen bezit, Verschillende soorten van zwepen , canen, touwen enkele klemmen boeien, maar ook lustopwekkend materiaal van Pluggen, dildo,s vibo,s Massagestaaf en het spreekt voor zich dat ik zorgvuldig altijd mijn materiaal schoonmaak en desinfecteer na gebruik

Dan wil ik je nog bedanken voor het lezen van mijn profiel.

Met vriendelijke groet,

SpankingMaster
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Sexcammen - Live webcam chatten
  • 03:16 26 januari 2016
    Zeer aangename Meester voor eerste ervaring mee op te doen. Respectvol, rustig. Ik kan het ten zeerste aanraden om geblinddoekt te durven afspreken. Hij gaat er echt heel aangenaam mee om en legt alles van tevoren ook uit en ook terwijl hij de bondage start. Zeker niet op seks gericht!