Profiel van sunshine Offline

Score:
(9) (13 stemmen)
Profielnaam: sunshine
Voornaam: Sun
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 11-02-1971
Je bent zelf: Vrouw
Persoonlijkheid: Onderdanig
Sociale status: Ingewikkeld
Lengte (in cm): 178
Gewicht (in kg): 65
Plaats bericht:
Stem op sunshine:
Bezoekers: 3197 bezoekers sinds 24-08-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: Ik ben een ongebonden sub, die niet specifiek op zoek is naar een D.
Een mooie D/s contact overkomt je.....

Ik ben nog niet zo lang in aanraking gekomen met de wondere wereld van BDSM en heb nog weinig ervaring, zeker in real life, maar hoop nog steeds hier goede en leuke gesprekken te kunnen voeren om meer te kunnen leren hierover. Vooral om meer over mezelf te kunnen leren en me verder te kunnen ontwikkelen. 

Ik heb hier al diverse mooie, serieuze en mega interessante mensen mogen spreken waar ik heel dankbaar voor ben en al veel van heb mogen leren en hierdoor mezelf verder mogen ontdekken en ontwikkelen. Hopelijk ook nog een keer irl.

Zo heb ik, tot dusver, mogen ontdekken dat ik 100% sub ben. Ik hou er echt van om iemand te dienen en sta open om veel dingen te proberen. Zo wie zo ben ik een spontane, energieke, enthousiaste sub, die ook van humor hou.
Ik vind het echt heerlijk als iemand mij vertelt wat ik moet doen en het dan zo goed mogelijk uitvoeren is mijn passie.
Positieve feedback, daar leef ik op en ik haal mijn kick uit het feit dat mijn D geniet, trots en zijn genot heeft, door mij.

Ik ben heel kieskeurig, een goede D is goud waard, maar helaas is niet iedereen die zich D noemt ook daadwerkelijk een echte, serieuze D.
Het gaat mij niet om even wat wilde sex, dat kan je overal halen En ik laat me ook niet voor een paar uur vastbinden om daarna genegeerd te worden. Ik heb liefde en aandacht nodig en hoe meer ik daarvan krijgt, hoe meer mijn D van mij terug krijgt. Hierin is the sky the limit en ik zal hem op zijn wenken willen bedienen.

BDSM zie ik als iets serieus en wil dit ook zodanig beoefenen. Mijn rol als sub neem ik nog serieuzer en ga ver als het gaat om het dienen van een D, die dezelfde soort "BDSM taal" spreekt als mij. 

Heb je vragen, blijft er niet mee zitten. Ik zou het leuk vinden als je ze stelt...**** WARNING**** : 
Any institutions using this site or any of its associated sites for studies or projects.You do NOT have my permission to use any of mine profiles or pictures in any form or forum, both currently and future !!! If you have or do, it will be considered a serious violation of mine privacy and will be subject to legal ramifications. 

**It is recommended that other members post a similar notice**
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Sexcammen - Live webcam chatten
 • 09:55 12 oktober 2020
  Mijn complimenten voor je oprechte profiel en schitterende foto's die getuigen van een mooie onderdanige vrouw die me erg nieuwsgierig maakt.
 • 17:07 20 juni 2020
  hey topper,

  ik ga hier ook even een profiel maken. dankjewel voor de info op fm xx
 • 10:02 7 december 2019
  Graag gedaan sunshine. Een subje mooi nederig in presentatie-houding is altijd mooi om zien. Ik wil je wel beter leren kennen in misschien dan ook meer zien van jou.
 • 15:19 6 december 2019
  prachtige foto van een knap onderdanig vrouwtje en meteen in mooie houding. Mooi zo.
  • Dank je wel voor het mooie compliment meester- bingo
   17:51 6 december 2019
 • 17:16 16 oktober 2019
  PB gestuurd.
 • 15:05 2 september 2019
  Ik zou zeggen, volgende keer netjes rechtop zitten, maar los van die posities is er nog veel meer leuks te ontdekken. Zie ik je PB in mijn inbox?