Profiel van turnthepage Offline

Score: (Nog geen stemmen)
Profielnaam: turnthepage
Voornaam: Alwin en Jane
Stad: Emmen
Provincie: Drenthe
Land: Nederland
Geboortedatum: 11-08-1974
Je bent zelf: Stel
Sociale status: Getrouwd
Plaats bericht:
Stem op turnthepage:
Bezoekers: 53 bezoekers sinds 13-01-2021
Wat valt er verder nog te vertellen?: Wij zijn Alwin en Jane en wij komen uit Emmen. Alwin is hier al een oude bekende daar hij hier met zijn ex-partner al aan profiel heeft gehad, Jane is nieuw hier. Wij zijn sinds 2018 bij elkaar gekomen nadat Alwin is gescheiden van zijn ex. Gelijk was al duidelijk dat voor Alwin BDSM nog steeds een rol speelde. Jane wist wel ongeveer wat BDSM inhield maar had hier verder nog geen ervaring mee. Na lange gesprekken en goed nadenken hebben we gezamelijk besloten hier een profiel aan te maken zodat we eens kunnen bekijken wat we kunnen doen om haar horizon te verbreden. Wel is duidelijk dat haar Dominante zijde het nog al eens wint van haar onderdanige zijde.

Wat zoeken wij hier, voorlopig alleen leuke gesprekken, contact, met gelijk gestemden.
Onze voorkeuren liggen liggen voornamelijk bij bondages, pijn, gehoorzaamheid en dicipline

Onze taboes zijn: Minderjarigen, p en p, kots, bloed en dieren.
Hoewel 24/7 geen taboe is behoort dit hier NIET tot de mogelijkheden.Ook zijn wij hier zeker niet van allerlei poeders/ drankjes of aanverwante middelen.

Ook zijn wij NIET opzoek naar mannen alleen.
Wanhopige mannen die gelijk met dick-pics aankomen worden hier ook meteen geblokt.

Hier houd ons profiel eerst even op, mocht het zo zijn dat er in de toekomst meer te melden valt zullen we ons profiel zeer zeker uitbreiden zodat we het met jullie kunnen delen.

Mocht het in de toekomst zover komen dat we zover zijn dat we iets willen afspreken dan doen wij dat uitsluitend NA een periode van opbouw van vertrouwen en regelmatig contact waarbij we elkaar hebben gezien en gehoord.
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Sexcammen - Live webcam chatten