Profiel van vexare-neysa Online

Profielnaam: vexare-neysa
Voornaam: Vexare
Provincie: Limburg
Land: Nederland
Geboortedatum: 01-01-1965
Je bent zelf: Stel
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Ingewikkeld
Bezoekers: 5430 bezoekers sinds 19-07-2016
Wat valt er verder nog te vertellen?: Ik ben een goed uitziende gentleman die zich heeft ontpopt als een ervaren Meester met een eigen stijl en een passie voor goed opgeleide, stijlvolle dames die verlangen naar subtiele manier van dominantie. Een stijl die zich kenmerkt door oprechtheid, openheid, eerlijkheid en waarbij subtiele overgave door een natuurlijke dominantie gecombineerd wordt met veel gevoel en passie.

Wat boeit me aan bdsm is het feit dat een enkele blik of woord een mooie, zelfstandige vrouw in eens in een onderdanig, onzeker meisje kan veranderen. Wat ik heel mooi vind is subtiele mentale overgave gecombineerd met passionele expressie. Ik begin steeds meer passie te ontwikkelen voor dresscode en fetish fotografie. Mooie vrouwelijke kleding met een duidelijke kinky knipoog. Verder zoek ik het vaak in details, met woorden zoeken naar dat wat je klein maakt, onderdanig of gewoon in tegenstrijd tussen fatsoen en opwinding.

Vrouwen die in het dagelijkse leven helemaal niet onderdanig zijn, geen uiterlijk vertoon van onzekerheid, hebben fascineren me het meeste hierin. De mooie advocate, secretaresse, onderneemster of ed. Je omgeving moest eens weten waar je echt naar verlangd.

Maar in de eerste plaatst ben ik een gentleman, goed gemanierd, goed verzorgd en ik ga graag om met vrouwen. Ik probeer ze te begrijpen, dieper dan alleen hun decolleté. Maar ben ook altijd op zoek naar de echte emoties en verlangens van ze.

Het gaat mij om het subtiele spel van verleiding, overgave, pijn en lust.

Bdsm beleef ik altijd samen met neysa, das voor ons nooit een punt van discussie.
Links: Bdsm Sexshop - Erotische artikelen!
Foto's
Mijn favoriete zweep
  • 08:57 8 november 2018
    Mike . Mooi profiel