Jouw 1e deepthroat training

Geplaatst door: bdsmgids op 06-11-18

Nadat wij enkele malen online hebben gesproken over jouw verlangens om te kunnen deepthroaten hebben we uiteindelijk een afspraak gemaakt. Het moest er maar van komen. De eerdere mannen die jou het zouden leren zorgden er enkel voor dat zij klaar kwamen maar een echte training was het niet. Jij weet dat jij de wens hebt om dit te kunnen omdat de man zo kan genieten van zijn macht, en jij je over kan geven aan het heerlijke machteloze gevoel dat iemand die jij vertrouwd de touwtjes in handen heeft.


Bij jouw huis aangekomen doe jij open, en met een korte kus gaan wij naar de huiskamer. De luxaflex is zo gezet dat er licht is in de kamer maar geen inkijk. Je maakt een frisje voor ons beiden en we praten ter kennismaking over de reis, hoe je leuk woont en we knuffelen even met de kat. Dan komt het onderwerp op de deepthroat training. Op de vraag of je het echt wilt, knik je bevestigend. Je kon nu nog terug, maar de wens is te sterk.

Je hebt op mijn wens de gevraagde kleding aangetrokken. Jarretels met panty's, pimps en een leren corset waarbij je borsten bloot zijn. Daar over heen heb jij een witte blouse aangetrokken en een minirokje. Ik vraag je op te staan en je voor mij staand de blouse uit te doen en de rok uit. Nu je voor mij staat vraag ik je om te draaien en je polsen op je rug  te doen. Ik sta op en bind je polsen vast op je rug en laat je omdraaien. Ik ga weer zitten om even van jouw  te genieten en te vertellen hoe jij er voor mij uit ziet.

Dan sta ik weer op en loop op je toe. Mijn handen glijden over je lichaam en met mijn hand op je rug glijd mijn andere hand langs je nek naar je mond. Ik laat je op mijn vingers en duim zuigen en ik speel met je mond. Hiermee maak ik je mond spieren wat losser en laat jouw ontspannen. Je merkt zo dat ik niet iemand ben die even snel voor zijn eigen pleziertje gaat. Mijn vingers duwen langzaam ook af en toe wat dieper in je mond. Ik blijft dit doen tot ik uiteindelijk mijn vier vingers om mijn duim buig zodat mijn vingers een punt vormen. Ik laat je hier op zuigen en duw mijn vingers in je mond waardoor jij je mond open moet sperren. Mijn andere hand kroelt door je haar en duwt je hoofd met enige dwang op mijn vingers.

Na 15 minuten zo spelen zijn je mond spieren wel los en soepel vind ik. Ik gebied je op je knieën te gaan zitten en kijk toe hoe je hiermee worstelt terwijl je armen op je rug vast zit. Na enig gewiebel zit je op je knieën, ik loop om je heen en houd mijn vingers in je mond. Je sabbelt er op, je weet wat gaat volgen. Na het rondje stop ik voor je en houd mijn half slappe pik voor je mond. Ik gebied je jouw mond open te doen en ik laat jou enige tijd op mijn pik zuigen.  Je voelt mijn pik in je mond hard worden. Dit is precies wat je wilt en je geniet van het feit dat ik geil wordt van jouw mond. Dan voel je mijn handen om je hoofd. Je sluit je ogen en geeft je met een zachte zucht over.

Ik zeg tegen je dat ik mijn pik in je mond ga duwen, ik vertel je dat je rustig door je neus moet blijven ademen en dat ik van 3 tot 1 aftel. Daarna trek ik mij zelf weer even terug. Je knikt en ik duw mijn pik in je mond en glijd door tot mijn ballen je kin aanraken. Ik tel af, "3" en ik voel dat jij inademt via je neus. "2", en je kromt je rug om dat je een reflex wilt tegen houden om te kokhalzen en dan "1" en ik trek mij direct terug. Je kunt je reflex niet tegen houden en kokhalst. Nadat je op adem bent gekomen, herhalen wij het zelfde. Na de 4e keer is het vertrouwen bij jouw dat ik bij 1 terug trek en het gaat beter. 

Nadat jij op adem bent gekomen en je kin hebt schoongemaakt van de slijmdraden, nemen de de positie weer aan. Nu ben jij veel meer ontspannen en ik houd een hoger tempo aan. Je weet dat je jouw mond nu zo kunt inzetten dat het als keel kut kunt worden gebruikt. Zo kun jij je Meester beter dienen als hij dit van jouw verlangd.

Na lovende woorden van deze eerste sessie en kennismaking met deepthroat en dwang, laat ik jouw op je eigen manier mij pijpen als beloning.

1657 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 1)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.