Geknipt voor de job

Al van kleins af aan wist Marc wat hij later zou worden. Hij speelde als kind al steeds kappertje en kreeg van zijn ouders dan ook een plastieken schaartje om hiermee te kunnen oefenen bij de vriendjes en de familieleden. Jaren later kon hij eindelijk zijn droom laten uitkomen en een eigen kapsalon beginnen. De eerste jaren gingen heel goed. Veel klanten die steeds goed geholpen werden zorgden voor een mooi inkomen. Maar na een tijdje werd de concurrentie te groot en bleven de klanten weg. Marc moest een lening aangaan om zijn zaak open te kunnen blijven houden en ging hierom vragen bij de Russische maffia. Zij gaven hem het nodige bedrag waardoor hij kon blijven open houden. Maar de klanten bleven weg en Marc kreeg moeite om ook de lening aan de Russen terug te betalen. Hij ging ze opnieuw opzoeken en zij gaven hem nog een laatste redmiddel.


Melissa, een knappe jonge blonde meid, parkeerde haar auto op de parking van het kapsalon. Ze stapte de zaak binnen en tot haar groot genoegen merkte ze dat er geen andere klanten waren. leuk, dacht ze, zo ben ik rapper buiten en kan ik misschien nog even bij mijn vriendin langsgaan. De zaakvoerder zag haar binnenkomen en vertelde haar al rustig plaats te nemen aan de wasbak. Hij ging nog even een klein telefoontje doen en kwam zo bij haar. Melissa keek nog even rond in de zaak en ging in de stoel zitten. Enkele ogenblikken later kwam de kapper op haar af gestapt en hielp haar haar hoofd voorzichtig in de wasbak te leggen nadat hij eerst een handdoek in haar nek gelegd had. Met lekker warm water waste hij haar mooie blonde lokken. Hij vroeg haar of ze misschien ook een kleine hoofdmassage wou. Ze was hiervoor zeker wel te vinden en sloot zachtjes haar ogen, genietend van de massage. Na een paar minuten hielp hij haar hoofd terug recht en begeleide hij haar naar een andere stoel om haar daar een nieuwe coupe te geven. Na een klein half uurtje moest het haar enkel nog gebrusht worden. Melissa merkte op dat het al vrij druk geworden was ondertussen en vroeg zich af waarom de kapper niet met personeel werkte. 4 mannen en 2 vrouwen zaten nog te wachten om geholpen te worden. Ze was zo blij dat ze op tijd gekomen was, anders kon ze misschien wel nog uren wachten eer het haar beurt zou geweest zijn. De kapper wou zijn haardroger gebruiken om haar haren te drogen en mooi in vorm te leggen, toen deze begon te haperen. ‘Het spijt me zeer’, zegt hij, ‘maar ik heb nog maar één andere haardroger maar dat is er eentje die ik niet kan verplaatsen. Is het mogelijk dat je me volgt zodat ik je haarsnit kan afwerken?’ Het meisje had hier geen problemen mee en volgde de man naar een andere kamer. Ze nam plaats op de stoel.


Toen Marc het meisje zag binnenkomen in de zaak zag hij direct zijn kans schoon. Hij belde onmiddellijk naar de Russen om hen te vertellen dat er een knap meisje binnen gekomen was. Ze was niet al te groot en had een mooi figuurtje. Hij vertelde ze ook dat haar borsten en kontje zeer mooi afstaken in haar strakke topje en jeansbroek. Hij kreeg te horen dat hij wat tijd moest rekken door een hoofdmassage of iets anders aan te bieden, zodat er enkele mensen konden langskomen om een deel van zijn maandelijkse schulden te betalen. Hij stapte op het meisje af en stelde haar al snel voor om een hoofdmassage te geven waar ze gelukkig op in ging. Toen hij daarna met haar bezig was kwamen de eerste mannen al binnen. Twee bonkige mannen die hij al eerder had gezien en wel wat bang van was namen plaats in de wachtruimte aan het raam. Iets later kwamen ook nog twee andere mannen en tot zijn verbazing zelfs twee vrouwen zijn zaak binnen. Nu was het enkel nog een kwestie van het meisje uit het zicht te krijgen en in de andere kamer te laten plaats nemen. Hij nam zijn haardroger maar stak het stopcontact maar voor de helft in de stekkerdoos waardoor er niet genoeg stroom naar het toestel kon gaan om te werken. Hij excuseerde zich en begeleide haar naar de andere kamer. Hij zag dat het meisje wat rond keek op zoek naar een stoel. Op het moment dat ze zich omdraaide naar hem duwde hij een witte doek gedrenkt met chloroform in haar gezicht, waarna ze vrijwel direct het bewustzijn verloor.


Toen Melissa haar ogen opende wist ze niet goed wat er gebeurt was. Nog steeds een beetje versuft tuurde ze in de ruimte. Ze hoorde wat stemmen achter haar. Ze wou haar omdraaien maar merkte plots dat ze vast hing. Ze keek naar haar handen en zag dat deze geketend waren en met een zware ketting vastgemaakt waren aan het plafond. Ook haar enkels waren met een zelfde soort kettingen gebonden en deze leidden elk naar een muur naast haar. Ze keek naar haar voeten en plots besefte ze dat ze geen schoenen noch kousen aan had. Waar zijn die gebleven, dacht ze, wat gebeurt er hier? De rest van haar geketende lichaam bekijkend merkte ze plots op dat ze van haar kleren ontdaan was en enkel nog maar haar slipje en behaatje aan had. Ze wist niet wat de bedoeling van dit alles was en begon spontaan te roepen.


Aan het plotse roepen van het meisje wisten Marc en de aanwezige Russische mannen en vrouwen dat ze terug ontwaakt was. Marc stapte op haar af en begon zachtjes tegen haar te praten. ‘Het spijt me dat dit jou moet overkomen. Ik had het ook graag anders gezien, maar door een gemaakte afspraak met de Russen moet ik elk mooi meisje dat binnen komt drogeren zodat zij hun gang kunnen gaan. Ik hoop voor je dat je niet al te veel pijn zal hebben en dat het snel voorbij zal zijn. Marc verliet de kamer, slechts half wetende wat het meisje allemaal te wachten staat.


Wanneer de deur in het slot viel kwam een andere man op Melissa af gestapt. Hij draaide aan een wiel waardoor de kettingen nog iets slapper gingen hangen en duwde met zijn grote handen tegen haar schouders zodat ze op haar knieën kwam te zitten. ze zag hoe de man zijn broeksknoop opende en zijn broek naar beneden liet vallen. Een onderbroek had hij niet aan en direct keek Melissa recht naar kanjer van een pik. De man kwam voor haar gezicht staan zodat zijn penis op slechts enkele cm van haar mond bengelde. Het meisje hield haar lippen stijf op elkaar maar werd opgeschrikt door een harde pets op haar zitvlak. Van het verschieten opende ze haar mond waarna de eikel van de man voor haar direct in haar mondje geduwd werd. Dit wou ze helemaal niet doen. Toch besefte ze dat ze geen andere keus had en begon tegen haar zin rustig de eikel van de Rus te beroeren met haar tong. Voor hem was het blijkbaar niet lekker genoeg want eens zijn lul op volle sterkte stond, nam hij haar hoofd achteraan vast en begon verwoed in haar keel te stoten. Steeds als hij na een aantal diepe stoten waarbij hij meerdere keren haar keelgat raakte even uit haar mond ging, probeerde Melissa verwoed wat verse lucht in haar longen te brengen. Na een paar minuten stootte de man nog een keer diep in haar keel en liet hem daar zitten. Melissa had het gevoel dat ze ging stikken als ze plots de man hoorde grommen. Een fractie later voelde ze hoe de eikel nog wat meer opzwol en een hele lading zaad in haar keel spoot. Uit angst probeerde ze zo veel mogelijk door te slikken. 


Nadat de lul van de Rus terug wat slapper werd, liet hij hem uit haar mondje glijden. Hij nam een schaar knipte haar bh kapot. Twee mooie gebolde borstjes kwamen te voorschijn met kleine roze tepeltjes in het midden. De tepels stonden hard overeind. Ook het kutje van het meisje werd bevrijdt van de lap stof er rond en een kaal spleetje kwam te voorschijn. De man begon te lachen na het zien van een kleine glinstering tussen haar schaamlipjes wat hem deed vermoeden dat het meisje opgewonden aan het raken was. Hij deed teken naar een van de dames en ging achter het meisje staan.


Melissa voelde hoe haar borsten de vrijheid kregen en hoorde de man lachen terwijl hij naar het geil wees dat stilaan uit haar kutje aan het komen was. Ze voelde zich volledig vernederd en begreep niet hoe het kwam dat haar lichaam hier op deze manier op reageerde. Ze wou naar huis en het liefst van al voor er nog iets zou gebeuren. Voor haar kwam een vrouw staan. Ze leek eind de twintig of begin de dertig te zijn. De vrouw had een rok aan en legde deze over het hoofd van Melissa. Opnieuw werd haar hoofd vastgepakt, alleen werd het deze keer recht in de kut van de vrouw geduwd. Mooi niet dacht ze nog, dit doe ik echt niet. Tot een rake pets op haar kont haar deed schreeuwen. Na enkele zweepslagen ontvangen te hebben besloot ze toch maar om zachtjes haar tong uit te steken en even een likje te geven. Ze hoorde de dame zeggen dat de zweepslagen niet zouden stoppen tot de vrouw zelf klaar gekomen was. Gemotiveerd door de pijn op haar billen begon ze verwoed te likken. Eerst ging ze langs de grote schaamlippen om daarna over te gaan naar beide kleine schaamlipjes. Na enkele ogenblikken merkte ze dat de clitoris van de vrouw goed zichtbaar geworden was waarna ze besloot van hier ook veel aandacht aan te geven. Verwoed nam ze de klit in haar mond en begon er op te zuigen en met haar tong te bewerken. Na enkele pijnlijke minuten aan zweepslagen op der kont begon het meisje voor haar steeds harder te kreunen waarna ze klaarkwam. Aan het slaan met de zweep kwam een abrupt einde en Melissa was blij dat ze terug even op adem kon komen. 


De mannen begonnen opnieuw aan een paar wielen te draaien waardoor de kettingen nu veel strakker getrokken werden en Melissa gedwongen werd terug recht te staan. Nog even werd er doorgedraaid en wanneer ze enkel nog maar de grond raakte door op de toppen van haar tenen te staan werden de wielen gerust gelaten. Vrijwel direct werden er knijpers op haar tepels geplaatst en zag een tweede man naar haar toekomen. Zijn wapen stond al op volle sterkte gericht en had slechts een doel voor ogen. In één harde stoot drong hij met zijn pik haar grotje binnen en begon haar met lange diepe halen te neuken. Melissa kon het niet laten om te kreunen en was ergens wel blij dat haar kutje nat genoeg geworden was van het pijpen en beffen van de eerste man en vrouw. De harde stoten voelden pijnlijk aan maar door haar eigen geil ging het penetreren nog vrij vlot en merkte ze dat ze het langzaam aan lekker begon te voelen. Toen ze haar hoofd opzij draaide zag ze dat de vrouw die ze net gelikt had een andere man aan het pijpen was zodat ook zijn pik op sterkte kon komen. 


De man in haar spoot zijn sperma diep in haar kutje en trok zich terug, alleen maar om plaats te maken voor de al voorbereide man. Ook hij drong in een klap binnen in haar spleetje, al ging dit wel iets makkelijker doordat hij minder groot was en Melissa nog geiler geworden was van de eerste penetraties. Terwijl ze door hem hard geneukt werd, voelde ze plots hoe haar billen uit elkaar gehaald werden en hoe een tong haar sterretje begon te likken. Het tweede meisje dat aanwezig was in de ruimte had hier blijkbaar wel al ervaring mee en duwde zelf af en toe haar tong in haar kontje binnen. Angstig voor wat zou komen probeerde ze haar kont zo hard mogelijk aan te spannen zodat er zeker niets in zou kunnen verdwijnen. Ze voelde hoe haar kutje voor de tweede maal op korte tijd volgespoten werd en hoe het meisje dat eerst haar kontje aan het likken was nu het sperma uit haar spleetje zoog. Toen al het zaad uit haar kutje was begon de vrouw haar te tongen zodat ze nu haar eigen geil en het zaad van twee mannen aan het aflikken was van een tong dat net haar kont binnen gedrongen was. 


‘Ontspan je’ hoorde ze een man achter haar roepen. Al schreeuwend riep ze terug: ‘Nee nee daar. niet in men kontje. Ik ben daar nog maagd’. Doch het was tevergeefs. Ze voelde een nat gelikte eikel tegen haar sterretje staan die zich toegang wou verschaffen in haar darmen. Melissa probeerde zich zo veel mogelijk te ontspannen om de pijn toch zo min mogelijk te voelen wanneer ze plots met een plop de eikel in haar kontje voelde zitten. Met ruwe stoten duwde de man achter haar zijn pik steeds dieper in haar kont tot hij er tot aan zijn teelballen in zat. Voor haar kwam een andere man staan die even afgetrokken werd door het meisje dat haar gekust had. Wanneer ook zijn lul op volle kracht was stootte hij hem in haar kutje. Door twee mannen werd ze nu tegelijkertijd genomen. Eentje in haar kutje en eentje in haar kontje. Melissa kon zo veel geweld niet meer aan en kwam luid gillend klaar. Door het aanspannen van zowel haar vaginaspieren als haar kontje door haar orgasme kwamen ook de twee man in een mum van tijd klaar in haar. 


De kettingen werden terug wat losser gemaakt waarna ze van haar boeien ontdaan werd. De mannen en vrouwen waren echter nog niet helemaal bevredigd en bevalen haar om op de grond neer te gaan liggen. Bang om terug geslagen te worden door de zweep deed ze vlug wat van haar verwacht werd. Het meisje dat nog niet klaar gekomen was ging met haar kutje op haar gezicht gaan zitten en al snel begon Melissa ook haar klitje te verwennen. Het meisje nam haar bij haar voeten was en trok haar benen naar omhoog. Het vrij gekomen grotje werd al snel weer gevuld door de eerste man die haar nu ook in hoog tempo hierin begon te neuken. Na enkele raken stoten haalde hij zijn pik uit haar spleetje en duwde hem met een diepe haal helemaal haar darmkanaal in. Ze was zo strak in haar kont dat de man het niet lang kon vol houden en na haar keel volgespoten te hebben loste hij nu zijn zaad in haar kontje. 


Het meisje dat ze aan het beffen was kwam met een luide gil klaar na het zien van een lul in Melissa’s kont en ging terug van haar gezicht. Melissa moest terug recht staan en moest met haar kontje nu op de pik gaan zitten van een alweer wachtende Rus die zich naast haar op de grond gelegd had. Ook haar spleetje werd opnieuw gevuld met een penis. Als klap op de vuurpijl kwam het eerste meisje opnieuw voor haar gezicht staan en beval haar opnieuw haar kutje te likken. Terwijl Melissa in beide gaten geneukt werd likte ze de schaamlippen van het meisje dat zelf snel over haar genotsknopje aan het wrijven was om lekker klaar te komen. Beide mannen kwamen vrijwel op het zelfde moment klaar wat ook een teken was voor het Russische meisje om haar teugels te laten vieren en haar sappen al spuitend in het gezicht van Melissa te lossen. De laatste man kwam voor haar staan en stak zijn lul in het met kutsap besmeurde gezicht van Melissa. Ze voelde hoe het meisje dat al eerder haar kontje had gelikt nu haar kutje aan het likken was en opnieuw kwam ze met een harde gil klaar, dit maal op de tong van de Russin. Een paar stoten later spoot ook de Rus zijn laatste slierten zaad in haar mond dat ze snel doorslikte.


Haar kleren werden haar teruggegeven en de 6 Russen verlieten de kamer terwijl Melissa haar jeansbroekje en topje aandeed. Haar kapotte slipje en behaatje liet ze liggen op de grond en snel deed ze nog haar kousen en baskets aan. Toen ze terug in de zaak kwam hoorde ze de kapper zeggen dat de Russen heel gelukkig waren met haar en ze haar knipbeurt niet moest betalen. Als ze nog eens met haar haren zou willen komen moest ze gewoon op voorhand even bellen. Dan zou de sessie nog eens overgedaan kunnen worden zodat ze steeds gratis met haar haar zou kunnen komen en hij uit de problemen zou kunnen zijn. 


Met een pijnlijke opengereten kont en een rauw kutje stapte ze over straat naar de parking terwijl ze raar aangestaard werd door andere mensen. Ze keek naar beneden en zag door haar topje de contouren van de knijpers die nog steeds aan haar tepels hingen. Melissa begon te lachen en liet de knijpers hangen. Misschien is haar volgende knipbeurt toch wel weer bij kapsalon Marc.


The end

908 keer gelezen

Score:
(van aantal stemmen: )

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.