Ontspannend contact

Zenuwachtig rijdt Laurens het centrum van Amsterdam binnen. Hier had hij afgesproken met een meisje die hij had leren kennen op het internet. Na een lange, leuke periode van het versturen van berichtjes met elkaar hebben ze beiden toegestemd om elkaar eens te ontmoeten. Door de grote afstand die zich tussen beide bevindt, spraken ze af om beide een kamer te huren in een hoteletje in de Nederlandse hoofdstad. Zo konden ze samen een hopelijk leuke dag hebben en de volgende dag dan terug huiswaarts keren. Hij reed eerst naar dit hotel om er zijn auto te kunnen parkeren in de privé parking. Hij checkte zich in en legde zijn bagage in zijn kamer. Hij keek op zijn horloge. Hij had nog ongeveer een half uurtje alvorens ze in de lobby hadden afgesproken. Nieuwsgierig vroeg hij zich af of het meisje al aanwezig zou zijn en hoopte uit de grond van zijn hart dat ze überhaupt zou komen. Snel nam hij nog een frisse douche om zeker niet met een lichte zweetgeur op haar af te moeten stappen. Eens aangekleed kon hij zich niet meer houden en verliet zijn kamer. Aan de lobby grensde de bar van het hotel en hij besloot nog even een fris pilsje te drinken. Van aan de toog had hij trouwens een goed zicht op de ingang van de lobby. Nog voor hij goed en wel een eerste slok genomen had, werd er op zijn schouder getikt.


Melissa was eventjes voor Laurens in het hotel aangekomen en had na het overbrengen van haar bagage naar haar kamer zich direct in de bar van het hotel gezet. Het moment dat Laurens zich incheckte in het hotel bevond zij zich echter nog op haar kamer waardoor beiden elkaar misliepen. Wachtende op haar afspraakje dronk ze een glaasje wijn. Plots herkende ze de jongen die ze had leren kennen, aan de hand van een eerder gestuurde foto. Ze zag hoe ook hij de bar binnenstapte en plaats nam aan de toog zonder echt rond zich te kijken. Ze zag hoe hij iets bestelde en naar de lobby begon te staren. Melissa zette zich recht en stapte op hem af. Ze tikte op zijn schouder om zijn aandacht te trekken. Wanneer hij zich omdraaide verscheen er onmiddellijk een glimlach op zijn eerst verbaasde gezicht. Hij boog iets naar voor en gaf haar drie kussen ter wijze van begroeting. Hij volgde haar naar haar tafeltje en ze liet hem naast haar plaatsnemen op de bank. Samen dronken ze hun glas op terwijl ze langzaamaan wat begonnen te praten. Hoewel het gesprek in het begin wat onwennig en vrij zenuwachtig was bij beiden, ging die al snel over in een leuk gesprekje. Na het betalen voor hun drankjes, verlieten ze samen het hotel om de stad te verkennen.


Ze wandelden naast elkaar naar het centrum toe. Eerst zouden ze op zoek gaan naar een leuk plekje om hun avondeten te verorberen om daarna nog even een gezellige bar op te zoeken en misschien zelfs even de beentjes los te gooien. Tijdens het stappen bekeek Laurens haar eens goed. Ze had een mooi wit topje aan met een diepe inkijk waardoor je als je goed keek en de wind een beetje goed viel je de zijkant van haar borst in haar beha zag zitten. Daaronder droeg ze een strakke lichtblauwe jeansbroek waarin je goed de contouren van haar billen kon zien. Hij was er vrij zeker van dat Melissa een stringetje droeg. Aan haar voeten droeg ze witte hakjes die haar outfit helemaal compleet maakte. Steeds bij het zien van zo’n schoenen was Laurens verbaasd over de elegantie waarmee vrouwen over straat liepen op zo’n hoge puntige stelten. Hij zou er alvast nooit willen dragen, maar is wel blij dat Melissa er droeg. ‘Wat een geluksvogel ben ik’, dacht hij, ‘dat ik naast zo’n knappe meid mag lopen’. Melissa wees hem een paar minuten later een leuk uitziend Italiaans restaurantje en samen gingen ze hier binnen.


Na het eten van twee lekkere pizza’s gingen ze een danscafeetje binnen. Er was niet zo veel volk doordat het nog zo vroeg op de avond was. Ze besloten dan maar om aan een van de weinige tafeltjes plaats te nemen en een drankje te bestellen. Laurens stond te wachten aan de bar terwijl Melissa hem eens goed bekeek. Een knappe grote jongen. Niet gigantisch gespierd, wel in een fit lichaam. Met zijn witte hemd en zwarte jeansbroek, aangekleed met een paar witte Air Max’en, vond ze zelf dat hij redelijk assortie gekleed was op wat ze zelf droeg. Al vlug begonnen de twee over koetjes en kalfjes te babbelen terwijl er langzaam meer volk begon binnen te komen. Na een tijdje begaven ze zich naar de dansvloer alwaar ze zich kostelijk amuseerden op de verschillende melodieën. Melissa durfde het zelf aan om even sensueel tegen hem aan te dansen tijdens een liedje van Enrique Iglesias. Door de lange dag op haar hoge hakjes rond te lopen echter begon ze langzaamaan wat last te krijgen in haar onderrug en ze wou even terug gaan zitten aan het tafeltje van eerder. Ze maakte dit duidelijk aan Laurens, doch alle tafeltjes waren bezet. Ze zag het niet zitten om nog langer recht te staan en samen besloten ze dan maar om terug naar het hotel te stappen en dan eventueel daar nog een laatste drankje te benuttigen.


Rond twee uur kwamen ze terug toe in de lobby van het hotel. Tot hun grote spijt was de bar van het hotel al een uurtje gesloten. Een glimlach verscheen op Laurens zijn gezicht toen Melissa hem voorstelde op haar kamer anders nog iets te drinken. Een kleine honderd meter voor het hotel was een nachtwinkel waar ze snel nog even iets konden gaan halen voor op de kamer. Laurens had hier zeker wel oren naar en samen keerden ze even weer en kochten ze er een fles witte wijn. Op haar kamer toegekomen nam Melissa de twee plastic bekertjes uit de badkamer die normaal dienden om te spoelen na het poetsen van de tanden, maar nu een andere functie zouden krijgen. Melissa ging op bed zitten en terwijl hij de fles witte wijn opendraaide en de bekertjes in schonk zag hijgde ze zich ontdeed van haar puntige foltertuigen aan haar voeten. Ze gingen naast een op bed liggen en praatten wat terwijl de tv opstond. Toen Melissa zich na een tijdje even verdraaide om de fles wijn te pakken en de bekertjes bij te vullen zag hij een vluchtige grimas op haar gezicht die een pijnscheut in haar rug verraadde. ‘Als je wilt kan ik je altijd wel een massage geven hoor,’ stelde hij haar voor. Melissa’s gezicht klaarde op en vroeg of hij dat wel zeker wilde of het gewoon maar zei om iets liefs te zeggen. Maar hij meende daadwerkelijk wat hij zei en antwoordde: ‘Ik weet niet of de pijn echt weg zal gaan, maar ik kan hem door je even te masseren wel misschien verzachten. Baat het niet, dan schaadt het zeker en vast ook al niet’. Melissa gaf hem een kusje op zijn wang na deze lieve woorden van begrip en vertelde hem even te wachten. Ze zou zich snel omkleden in de badkamer zodat het iets makkelijker is voor hem om haar te masseren. Laurens goot ondertussen, met de door Melissa aangereikte fles wijn, nog even hun beide bekertjes en wachtte geduldig op het knappe meisje.


Melissa stapte de badkamer binnen en trok langzaam haar topje uit. Ze vond het zo lief van hem dat hij haar een massage wou geven. Hij had gelijk, de pijn zou sowieso verlicht worden in haar onderrug en zelfs als het niet helemaal weg zou zijn, dan heeft ze toch wel een massage kunnen krijgen. Hier houdt ze immers zeer van omdat hij haar altijd volledig doet ontspannen. Ze hoopte wel niet in slaap te vallen, dit had ze immers al een paar keer voor gehad. Na ook haar jeansbroekje uit gedaan te hebben pakte ze een handdoek en sloeg die rond haar lichaam.. Uit haar toiletzak nam ze een busje met bodylotion dat ze regelmatig gebruikte en dacht wel dat dit goed zou zijn om te gebruiken in plaats van massageolie. Ze stapte verliet de badkamer en vroeg hem hoe hij het liefste had dat ze lag. Aan de uitdrukking op zijn gezicht te zien merkte ze dat hij de vraag niet goed begrepen heeft en vroeg ze hem of hij wou dat ze met haar gezicht naar of weg van het televisietoestel moest liggen. Laurens vertelde haar dat hem dit niet zoveel uitmaakte daar hij toch de tv zou uitzetten om zeker niet afgeleid te worden en haar een goede ontspanningsmassage te kunnen geven. Ze legde haar dan maar met haar gezicht op haar kopkussen en ging op haar buik liggen. Ze ontdeed zich van haar handdoek en legde deze over haar kontje en benen. Ze voelde hoe hij zijn benen elk naast een kant van haar lichaam plaatste en op haar kontje ging zitten. Met de Spotify-app vanop haar smartphone zette ze wat ontspannende muziek op. 


Laurens voelde zich vereerd toen hij plaats genomen had op het strakke kontje van het meisje. Hij hoorde hoe ze rustige muziek opzette en vroeg haar of het goed was als hij haar behaatje losmaakte daar dit dan makkelijker masseerde. Zonder antwoord te geven opende ze met haar handen zelf de sluitingkjes van haar kanten behaatje en liet ze hem de beugeltjes over haar armen naar beneden glijden. Hij zag hoe ze het ding van onder haar borsten wegtrok en naast het bed op de grond gooide. Rustig druppelde hij redelijk wat van de bodylotion over haar rug en schouders en begon het goedje eerst zachtjes open te smeren tot haar rug goed ingewreven was. Hierna verhoogde hij de druk en begon hij haar uitgebreid te masseren. Haar nek, haar schouders en haar rug. Geen enkel plekje werd overgeslagen. Ook haar armen pakte hij kortstondig mee om hierbij te eindigen met het zeer kort inwrijven van haar handen en vingers. Zich terug op haar rug concentrerend en de druk hier terug net iets hoger te leggen hoorde hij af en toe een lichte kreun uit haar mond ontsnappen. Hij zag hoe ze met gesloten ogen aan het genieten was en wist enkel door het af en toe verzetten van liedje via haar smartphone dat ze nog niet in slaap gevallen was. 


Melissa genoot, met gesloten ogen, ten volle van de massage. Haar hele rug werd zalig onder handen genomen en ze vond het zeer leuk van ook even haar armen en handen mee te nemen. Toen hij zich daarna terug op haar rug ging concentreren kon ze een lichte kreun niet meer inhouden. Een paar keer voelde ze hoe de toppen van zijn vingers lichtjes de zijkant van haar borsten beroerden toen hij via de zijkant van haar rug van boven naar beneden masseerde. Ze voelde zich een beetje week worden en merkte dat haar stringetje lichtjes vochtig aan het worden was. Plots voelde ze hoe Laurens zich verzette. Hij zat niet langer op haar kontje maar hij had plaatsgenomen aan de rand van het bed. Even dacht ze dat hij vond dat de massage lang genoeg geduurd had, maar dan voelde ze hoe hij met de bus bodylotion wat begon te druppelen op haar onderbenen. Ze voelde hoe hij haar kuiten en de rest van haar onderbenen ook zalig begon te masseren. Ze hoopte ten volle dat hij nog een tijdje haar lichaam zou blijven verwennen en voelde toen dat hij na haar enkels aangepakt te hebben haar rechtervoet vast pakte. Hij begon zachtjes aan de druk met zijn duimen op haar voetzolen op te voeren en een nieuwe kreun ontsnapte uit haar mondhoeken. Met zijn vingers masseerde hij vervolgens elk van haar tenen apart om nadien nog even tussen haar tenen door in te gaan en zijn vingers zo wijd mogelijk opende. Hierdoor voelde ze haar tenen op het maximale geopend. Hij herhaalde dit alles grondig bij haar linkervoet na nog wat lotion op zijn hand gegoten te hebben. Plots voelde ze de handdoek aan haar kontje bewegen.


Nadat ook de linkervoet van Melissa goed onder handen genomen was bedacht Laurens zich dat hij bijna klaar. Hij besloot zijn stoute schoenen aan te trekken en verlegde de handdoek die haar kontje en bovenbenen bedekte een beetje zodat dit enkel nog maar haar kontje zelf bedekte. Hij merkte dat ze er niets van zei nam de fles bodylotion opnieuw ter hand. Hij goot zorgvuldig genoeg lotion op de achterkant van haar bovenbenen en begon ook deze met redelijke druk te masseren. Heel af en toe liet hij zijn duim langs de onderkant van haar billen passeren. Met twee handen kneedde hij nu in haar bovenbenen. Hij wou met zijn hand ook de binnenkanten ervan masseren maar doordat haar benen tegen elkaar aan lagen was dit zeer moeilijk. Hij ging met zijn handen richting de binnenkant ervan en na hier eventjes de druk wat verhoogt te hebben, zag hij dat ze haar benen iets wijder uiteen legde en hij zo de toestemming gaf om ook hier voor meer ontspanning te zorgen. Na beide bovenbenen gehad te hebben bekeek hij het meisje even terwijl ze zo op haar buik lag. Hij besloot om het erop te wagen en trok zachtjes de handdoek weg van haar kontje. Opnieuw kwam er geen reactie van het Melissa en zag haar strakke billen. Het was door de rand van haar string aan haar heupen dat Laurens wist dat ze er een aan had. Zelf het woord string was hier al ruim genomen daar haar billen enkel omgeven werden door een zeer dun koordje dat volledig tussen haar bilspleet verstop zat. Hierdoor werd het wel weer net wat makkelijker om haar billen te kunnen masseren en na het overgieten van een nieuwe laag olie begon hij haar kontje rijkelijk te masseren. Al iets meer dan ervoor hoorde hij hoe af en toen een lichte kreun niet meer door haar weerhouden kon worden. Hij trok even haar billen vaneen en gleed zachtjes onder het touwtje tussen haar bilspleet over het kleine sterretje van het meisje.


Even twijfelde Melissa of ze iets moest zeggen toen ze de handdoek van haar kontje voelde getrokken worden. Ze vond de massage echter zo zalig dat ze het maar liet voor wat het was en gewoon wou blijven voort genieten. Ze merkte dat de druk die hij zette op haar billen nog wat harder was dan op alle andere plekken daarvoor en ze kon het niet laten van af en toe te moeten kreunen. Toen ze zijn duimen tussen haar bilspleet voelde en zachtjes richting haar sterretje ging werd ze wat nerveuzer. Ze voelde hoe een duim haar maagdelijk poepgaatje beroerde en zachtjes terug zijn weg naar boven opzocht. ‘Gevaar geweken’ dacht ze in zichzelf. Nog een paar minuten masseerde hij haar billen om dan langzaam aan terug naar boven te keren. Ze voelde hem terug plaatsnemen op haar kontje met zijn benen naast haar zoals in het begin. Hij masseerde nog even de resterende olie op zijn handen uit over haar rug en schouders. Opeens voelde ze hoe haar haren in haar nek werden opzij geduwd en voelde ze hem zachtjes haar nek kussen. Een kleine glimlach ontstond op haar gezicht en na een paar kusjes in haar nek te hebben gekregen kuste hij haar op haar wang en zo zachtjes richting haar mondhoek. Zijn lippen raakten haar mondhoek en ze verdraaide haar hoofd een klein beetje om zijn mond op de hare te kunnen krijgen. Gelukkig had hij de boodschap begrepen en zachtjes drukte hij zijn lippen op de hare. Melissa rechtte zich een beetje op en verlegde haar op haar rug. 


Laurens had de boodschap duidelijk begrepen toen hij haar hoofd zag bewegen en tijdens haar draai richtte hij zich op om daarna terug op haar heupen te gaan zitten. Hij pakt Melissa vast bij haar gezicht en begon haar te kussen. Eerst kleine kusjes, maar al snel veranderde dit in een vurige tongzoen. In hun samengesmolten monden zochten hun tongen elkaar om zo een sensuele dans te kunnen houden. Hij voelde haar handen over zijn schouders en rug wrijven en Laurens verplaatste zijn rechterhand naar haar linkerborst. Zachtjes begon hij haar borst te kneden en voelde in zijn handpalm de lichte druk van een kleine stijve tepel. Speels kneep hij hier even in en begon Melissa terug in haar nek te kussen. Terwijl hij dit aan het doen was hoorde hij hoe haar ademhaling begon te versnellen. Hij kuste langzaam via haar hals naar beneden en kwam aan bij haar rechterborst. Na enkele kusjes rond haar tepeltje gegeven te hebben, liet hij zijn tong sensueel langs haar knopje gaan. Hij hoorde haar iets luider kreunen en beet eventjes lichtjes in haar tepel terwijl hij haar andere knopje met zijn rechtervingers een lichte kneep gaf. Een zacht gilletje liet horen dat het haar geweldig opwond en ook haar andere borst werd geliefkoosd door zijn tong. Na een tijdje haar beide borsten verwend te hebben gaf hij enkele kleine kusjes tussen haar heuveltjes en ging met zijn tong al likkend via haar navel naar beneden.


Het zachtjes bijten in haar gevoelige tepeltjes vond ze geweldig. Melissa was zichtbaar opgewonden van hoe haar lichaam behandeld werd. Ze voelde hoe haar ademhaling terug iets hoger ging toen ze zijn tong over haar navel naar beneden voelde gaan. Aangekomen bij haar stringetje kuste hij zachtjes op haar broekje. Ze voelde hoe nat het al was geworden na de massage en de passionele zoenen dat ze wel zeker wist dat hij dit ook al gesmaakt had na deze laatste kus. Ze voelde hoe hij zijn vingers rond de boordjes van haar string gaan en ze rechtte haar kontje een beetje. Hiermee gaf ze zich nu volledig over aan haar internetmaatje. Ze voelde hoe hij zijn lippen zachtjes op haar venusheuvel zette en haar ook hier kleine kusjes begon te geven. Ze voelde hoe hij in elk van zijn handen een van haar grote schaamlippen te pakken kreeg en begon ook deze sensueel te masseren. Haar verhoogde ademhaling ging over in een zwaarder gehijg. Het op en neer gaan van zijn duimen langs de binnenkant van haar schaamlippen maakte haar gek. Ondertussen was hij met zijn tong aangekomen aan haar kleine klitje en begon hier zachtjes aan te likken. Na een tijdje voelde ze hoe haar clitoris tussen zijn lippen gezogen werd en hoe een vinger zich toegang verschafte tot haar grotje. Op het moment dat hij zacht ritmisch zijn vinger op en neer begon te bewegen voelde ze hoe een intens gevoel vanuit haar kutje haar hele lichaam in brand zette. Handen en voeten, armen en benen, haar rug en haar buik begonnen te schokken toen ze klaar kwam.


Na een paar keer met zijn vinger in en uit haar kale spleetje te hebben geschoven terwijl hij haar klitje lekker hard binnengezogen had, voelde hij hoe Melissa onder luide schreeuw genoot van haar orgasme. Hij zag haar hele lichaam bewegen en een glimlach op een met gesloten ogen gezicht verraadde haar intense genot. Blij dat hij haar zo had kunnen laten genieten begon hij haar zachtjes terug via haar nek naar haar mond toe te kussen. Haar lippen omsloten de zijne en haar tong ging wild tekeer uit dankbaarheid. Hij voelde hoe ze met haar handen zachtjes zijn broeksknoop begon te openen. Al kussend begon Laurens een paar knoopjes van zijn hemd te openen en trok het daarna snel uit over zijn hoofd. Inmiddels had haar rechterhand zich toegang verschaft tot zijn boxershort en nam ze zachtjes zijn penis beet. Ze was hier een beetje mee aan het spelen, maar echt vlot ging het niet door de broek die hij nog aan had. Hij liet zijn tong even uit haar mond glijden en trok snel zijn broek, boxershort en kousen uit en ging naast haar liggen op bed. Al snel zocht hij terug haar tong op met de zijne en voelde hij hoe haar hand zich opnieuw meester maakte van zijn pik. Deze stond na de geile massage en het klaarmaken van het meisje al vrij stijf en zachtjes begon ze hem af te trekken. Ze trok zijn voorhuid naar beneden en wreef met haar duim over zijn eikel. Ze voerde de druk met haar hand een beetje op. Hij stopte met haar te kussen en Melissa gleed met haar tong over zijn borstkas en buik richting zijn nu volledig stijve lul. Ze likte langzaam met haar tong langs zijn schacht en nam met haar linkerhand zijn balzak vast en begon hierin te kneden. Ze gaf een klein kusje op zijn eikel, likte er daarna even aan met haar tong om vervolgens de pik in haar mondje te nemen. Met de penis in haar mond, haar linkerhand zijn balzak omsloten en met haar rechterhand aftrekkende bewegingen te maken over zijn schacht voelde Laurens dat het niet lang meer zou duren vooraleer ook hij zijn hoogtepunt zou bereiken. Hij zei haar dat hij bijna ging klaarkomen en hij voelde hoe ze zijn lul uit haar mondje liet glijden. Na nog slechts een tiental trekjes voelde hij hoe het zaad met kracht uit zijn eikel geschoten werd en zag hoe het sperma haar borsten raakte. Lachend van het geile zicht begon hij zijn eigen zaad helemaal uit te wrijven over haar heuveltjes en rond haar nog steeds beenharde tepels.


Melissa nam zijn pik uit haar mond toe hij haar vertelde dat hij ging klaarkomen. Pijpen was één ding maar sperma in haar mond krijgen vond ze niet zo leuk. Ze zag hoe zijn zaad uit zijn nog dikker geworden eikel spoot en voelde het op haar borsten neerkomen. Ze zag hem zachtjes lachen en voelde hoe hij met zijn handen zijn smeersel begon uit te wrijven over haar borsten. Ze pakte zijn hoofd vast en gaf hem een geile tongzoen. Ze nam hem vast bij zijn kont en trok hem nog net iets hoger naar haar toe. Ze voelde hoe zijn handen terug begonnen af te dalen naar haar nog steeds natte kutje en voelde hoe hij twee vingers in haar spleetje duwde. Met zijn duim begon hij haar klitje terug te masseren en opnieuw begon haar borst terug sneller op en neer te gaan van het lekkere gevoel. Ze voelde even met haar handen aan zijn penis en merkte dat ook deze terug klaar was geworden voor wat meer actie. Ze duwde hem op zijn rug en ging boven hem zitten. Haar kutje plaatste ze boven zijn stijve lid en ze pakte deze met haar hand vast. Zachtjes duwde ze de lul tussen haar schaamlippen tot tegen haar smalle openingetje en liet zich daarna langzaam zakken. Ze voelde hoe ze geleidelijk aan gevuld werd en begon zwaar te hijgen. Even kon ze niet meer verder, maar na een paar keer de pik wat uit haar te trekken en wat zich wat sneller te laten zakken voelde ze de penis nu helemaal in haar verdwijnen. Volledig gevuld kirde ze van genot en langzaam begon ze op en neer te bewegen. Ze boog zich voorover en legde haar handen rond zijn hoofd en begon hem passioneel te kussen.


Laurens voelde hoe zijn neukstaaf zachtjes omsloten werd door haar strakke kutje. Even leek het niet te lukken maar na een paar keer op en neer te gaan en de druk en snelheid wat te verhogen voelde hij zijn lul tot zijn ballen in haar zitten. Ze begon hem met een zalig tempo te berijden en wanneer haar mond de zijne raakte opende hij hem om haar tong terug te kunnen ontvangen. Zachtjes voelde hij hoe haar vingers zich in zijn haar nestelden en hierin begonnen te wrijven. Hij strekte zijn handen en nam haar vast bij haar kontje en heupen en begon samen met haar het tempo te begeleiden. Na een paar heerlijke minuten duwde hij haar zachtjes van zich af en ging hij boven op haar liggen. Hij keek haar aan en een twinkeling in haar ogen verraadde haar genot. Ze beet zachtjes met haar tanden op haar onderlip en hij kon het niet laten van een kusje op haar neusje te geven. Hij trok haar benen wat wijder van een en nam haar vast bij haar enkels. Hij legde haar voeten in zijn nek en duwde langzaam zijn pik terug in haar kutje. Na een paar keer rustig in haar gestoten te hebben begon hij zachtjes aan het tempo te verhogen. Hij hoorde hoe een licht gekreun overging passievol roepen. Hij trok haar nog iets dichter tegen hem aan en kon zo nog net iets dieper in haar grotje stoten. Hij voelde hoe haar voeten zich rond zijn nek vaster zetten. Zijn lul werd nog strakker omsloten toen hij kutje samenspande bij haar tweede orgasme. Door de extra druk die dit teweeg bracht hoefde hij haar niet zo lang meer te penetreren. Slechts enkele seconden na haar kwam ook Laurens een tweede keer klaar, ditmaal zijn zaad diep in haar kutje spuitend.


Moe maar voldaan voelde Melissa hoe Laurens naast haar kwam liggen. Hij vroeg haar of het goed was dat hij bij haar bleef slapen en ze gaf hem een kusje op de mond ter bevestiging . Ze draaide zich op haar zij en voelde hoe hij een arm om haar sloot en ze lepeltje lepeltje lagen. Haar voetjes drukte ze zachtjes tegen zijn benen en ze voelde hoe zijn pik slap langs haar billen lag. Ze voelde haar ogen toevallen onder een licht masserende druk op haar borst.


Na een paar uur geslapen te hebben opende ze zachtjes haar ogen. Ze liet ze even wennen aan het licht en keek dan met een glimlach op haar gezicht naar de jongen naast haar. Wat een geweldige nacht had ze van hem gekregen. Nog nadenkend aan de lekkere massage en de geile vrijpartij voelde ze zachtjes hoe er terug was vocht tussen haar schaamlipjes begon te komen. Ze ging wreef er even over met haar hand en nam daarna zachtjes de lul van Laurens beet. Geholpen door haar, met eigen geil, vochtige gemaakte hand masseerde ze met lichte druk zijn pik en boog zich er met haar mondje naar toe. Ze nam de nog slappe penis tussen haar lippen en begon zachtjes haar hoofd op en neer te bewegen. Ze voelde het ding snel groeien in haar mond en plots voelde ze hoe een paar handen wat meer druk op haar hoofd uitoefenden. Ze begreep dat Laurens wakker geworden was van de pijpbeurt die ze hem aan het geven was. Ze voelde hoe hij zachtjes aan haar benen en enkel trok en begreep eerst niet wat hij aan het doen was. Na haar rechterbeen wat opgeheven te hebben had ze de hint door.


Voor het eerst in zijn leven werd Laurens wakker terwijl een meisje hem aan het pijpen was. Om haar niet te doen verschieten legde hij eventjes wat druk op haar hoofd om haar te vertellen dat hij wakker was. Hij keek naar haar prachtige lichaam en trok even aan het been dat naast zijn hoofd lag. Toen ze niet direct reageerde pakte hij haar zachtjes bij haar enkel en duwde hem lichtjes omhoog. De hint begrijpend zag hij hoe ze even zijn pik uit haar mondje haalde en hoe ze haar rechtervoet en -been de andere kant van zijn hoofd plaatste. Hij keek nu recht in haar grotje en trok haar lipjes zachtjes wat uiteen. Hij voelde onmiddellijk dat het meisje opnieuw heel nat geworden was en begon zachtjes met zijn tong tussen haar schaamlipjes te likken. Heel af en toe durfde hij het aan om zijn tong over haar sterretje te laten glijden om zich daarna terug op haar kutje te concentreren. Hij begon zwaarder te ademen en merkte dat ook Melissa het opnieuw moeilijk begon te krijgen. Plots zette ze haar doos vol op zijn mond en begon ze over zijn uitgestoken tong heen te rijden. Slechts enkele seconden later voelde hij zijn gezicht drijfnat worden van de geile sappen die uit haar spleetje stroomden tijdens haar orgasme. Ook hij begon het hierdoor moeilijk te krijgen en riep dat hij op het punt stond van klaar komen.


Met haar kutje rijdend over zijn neus en tong voelde ze haar nieuwe hoogtepunt bereiken. Met lul van Laurens in haar mond liet ze zich volledig gaan op zijn gezicht tijdens haar orgasme. Vrijwel direct hoorde ze hem roepen dat ook hij ging klaar komen en ze liet de pik uit haar mond glippen. Ze trok hem rustig verder af met haar hand en zag hoe zijn zaad zijn eikel met kracht uit spoot. Het meeste vloog opnieuw tegen haar borsten en buik aan. Ze ging van zijn gezicht af en gaf hem een lange intense tongzoen. Ze pakte hem vast bij de hand en naakt stapten ze beiden uit bed richting de badkamer. Onder een stomende douche begonnen ze elkaar in te zepen en te wassen, hierbij niet een plekje overslaand. Ze kon niet genoeg van hem krijgen en begon hem daarna opnieuw te kussen. Hij draaide haar om in de douche zodat ze met haar kontje tegen zijn halfstijve pik aanstond. Hij masseerde opnieuw een van haar borsten terwijl hij haar in haar nek begon te kussen. Ze draaide haar hoofd helemaal opzij en legde het passioneel kijkend op zijn schouder neer. Ze voelde hoe hij met zijn hand haar kutje lekker nat maakte en hoe hij zijn neukstaaf door haar lippen in haar bracht. Na enkele geile stoten ontvangen te hebben draaide ze zich om. Ze keek hem geil aan, gaf hem een kus en liet zich door hem oppakken. Met haar handen duwde ze de lul opnieuw tussen haar benen, en onder luid gekreun werd ze hard en snel genomen onder het warme water. Ze wist niet meer waar ze het hand en wanneer ze voelt dat zijn sperma haar kutje opnieuw vulde liet zij haar ook weer volledig gaan. 


Nadat ze in zijn armen gesprongen was voelde Laurens hoe ze zijn pik terug in haar grotje duwde. Hij begon aan hoog tempo hard en diep in haar te stoten en hoorde aan haar luid gekreun dat ze er van genoot. Ze trok zachtjes aan ze haren, boorde haar hielen tegen zijn heupen en beet met haar tanden zachtjes op zijn onderlip. Het werd hem allemaal wat teveel en voor de tweede keer die ochtend spoot hij zijn zak leeg. De moment dat de eerste lading verschoten werd voelde hij haar vagina volledig opspannen en ook voor haar was een nieuw orgasme daar. Samen klaarkomend hield hij haar nog even in haar armen vooraleer ze het water van de douche uitzetten. Ze droogden elkaar innig af en na nog een laatste kusje op haar kutje gegeven te hebben zag hij hoe ze haar string en jeansbroekje aandeed. Hij nam nog even haar tepeltjes vast, rolde ze even door zijn vingers en gaf haar dan haar kanten beha die ze ook aandeed gevolgd door haar topje. Nadat ook hij zich aangekleed had, deed ze haar geile witte hakjes aan en stapten ze naar beneden. Laurens was nog snel eerst in de kamer ernaast zijn bagage gaan ophalen en zag haar staan wachten voor het hotel. Ze gaven elkaar nog een lange intense tongzoen en spraken af om het volgende weekend naar haar huis toe te komen. Haar ouders zouden de stad uitgaan voor het volledige weekend. Een laatste kus waarbij de tongen intens afscheid namen van elkaar en hun speeksel voor het laatst uitgewisseld wordt namen ze afscheid. Althans toch voor een klein weekje.


The end.

1039 keer gelezen

Score:
(van aantal stemmen: )

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.