Exhibitionisme in het park

Geplaatst door: sissydeborah op 24-11-18

Het was een koude zondagnacht en ik logde aan op het internet gekleed in sexy lingerie, kousen en hoge hakken. Ik trof meesteres Petra aan en zij vroeg naar mijn wel en wee. Vervolgens moet ik mijzelf tonen door middel van mijn webcam. Ze zag hoe sletterig ik gekleed was en toen zij mijn bontjas zag, gebood zij mij in de kou naar buiten te gaan en klanten te lokken. Opgewonden ging ik in mijn bontjas naar beneden naar de achterdeur die op de tuin uitkwam. Het was licht begonnen te sneeuwen en ik huiverde. Ik knoopt mijn bontjas dicht over mijn lingerie en deed de deur open. Bij de buren links en rechts zag ik nog licht branden, ik durfde daarom niet te ver te gaan. Met kloppend hart stapte ik een paar keer van links naar rechts en ging toen weer naar binnen. Maar mijn meesteres vond dit lang niet genoeg .Ze gaf mij nu opdracht tot aan het schuurtje te lopen en daarna met geopende bontjas terug te lopen. Ik stapte weer naar buiten, zag dat bij de buren links van mij het licht uit was, alleen op de hoek waar een oude vrouw woonde brandde het licht nog. Ik wist dat zij een roddeltante was met een kijvende stem, dus als zij mij zou zien was het niet best. Maar haar gordijnen waren bijna helemaal dicht, dus ik besloot het erop te wagen. Ik liep naar het schuurtje toe en moest vaak corrigeren want het was moeilijk lopen op hoge hakken op een vorstig gladde ondergrond. Eenmaal bij het schuurtje aangekomen dacht ik daar even naar binnen te kunnen gaan, maar de deur bleek vastgevroren, dus dat lukte mooi niet. Ik keek angstig naar de ramen, maar ik zag niemand, dus ik besloot weer terug te lopen.


Eenmaal binnen gekomen, vertelde ik dit aan mijn meesteres, maar die was nog niet tevreden over mij. Helemaal niet toen zij hoorde dat ik vergeten was mijn jas open te doen. Nu moest ik helemaal tot de poort lopen, die open doen en een stuk gaan lopen. Ik ging weer naar buiten en stapte weer de vrieskou in. Het was inmiddels licht begonnen te sneeuwen en echt donker was het niet door de reflecterende sneeuw. Ik liep naar de poort, keek eerst naar links en rechts, gelukkig zag ik niemand opende de poort en liep over het pad heen en weer. Toen zag ik verderop bij de buren iemand voor de ramen. Ze deed net het licht uit, maar ik stapte snel terug en durfde niet verder te gaan. Bij het bejaardentehuis aan de overkant konden zij mij evenwel goed zien staan, maar ik zag verder geen personeel aanwezig of bewoners. Alles was in diepe rust. Ik ging weer terug naar huis en bracht verslag uit bij de meesteres. Maar zij was nog steeds niet tevreden. Ze vond dat ik echt een stuk moest wandelen. Toen bedacht ik het volgende: ik liep gekleed in mijn damesbontjas met daaronder een spijkerbroek en in een tas mijn hoge hakken en handtas naar het park. Op een bankje ging ik op mijn bloten billen zitten, en dat voelde koud aan mijn billen, want ik had alleen een stringslip aan en de sneeuw ging tussen mijn billen zitten.


Toen trok ik mijn spijkerbroek en schoenen uit en trok mijn hakken aan. Zo helemaal gekleed maakte ik een wandeling in het park. Maar ik kwam niemand tegen.

IK stelde mij voor een man tegen te komen die bijvoorbeeld de hond uitliet en mijn geil aan zou kijken of mij misschien wel wilde pakken... Uiteindelijk liep ik naar huis en vertelde het weer aan de meesteres. Ze vroeg of ik door al de opwinding als was klaargekomen, maar dat was nog niet gebeurd. Ze zei dat ik of voor de ramen staand klaar mocht komen of buiten, maar alleen gekleed in mijn lingerie. Ik koos voor het laatste en stapte alleen gekleed in mijn bh, string, jarretel met daaraan netkousen en op mijn hoge hakken naar buiten. Ik liep naar het schuurtje en daar trok ik mijzelf af.

Al met al was het een spannende winternacht geworden, en het sletje kijkt uit naar een volgende nachtelijke escapade waar zij hoerig moet rondlopen met het gevaar ontdekt te worden...


Geile kusjes en groetjes voor iedereen in het nieuwe jaar,

sissydeborah

3084 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.