Innocent girl verhaal 2

Iets later dan normaal, maar hier deel 2


Daar lig ik dan in mijn mandje, ik voel de koude vloer erdoorheen omdat ik mijn echte mand met warm kussentje moest inleveren omdat ik niet goed had geluisterd naar Meester...

Ik voel hoe mijn halsband om mijn nek wordt vastgemaakt en ik wordt omhoog getrokken aan de riem, ik ga naast Meester zitten en kijk naar de grond. ik hoor boos: "zo dat is al beter varkentje".

Hij trekt me aan de riem naar voren naar de eerste man op de bank, ik krijg een tik op mijn wang en er wordt me verteld dat ik met mijn moet openen, meteen voel ik diep een lul mijn mondje in schuiven, ik voel mijn kutje meteen nat worden, maar natuurlijk heeft Meester dat ook in de gaten als er een kleine kreun ontsnapt uit mijn mond, ik voel meteen een zweepslag op mijn kutje met gevolg dat er een lul hard mijn kontje in wordt geduwd, ik geef een kleine gil en de tranen lopen meteen over mijn wangen...

Aan mijn haren word ik naar achter getrokken en man nummer 1 spuit mijn gezicht helemaal onder, ik mag het niet afvegen en wordt meteen aan de riem naar de tweede man geleid, hij dwingt me omlaag met mijn mond richting zijn ballen en daar begin ik gulzig aan te likken en zuigen, ik krijg een aai over mijn bol en hoor Meester zijn stem, "braaf varkentje, dit is al beter". 

Ook hij spuit lekker over mijn gezichtje heen, ik wordt naar de bank toe geleid waar man nummer 3 ligt, daar mag ik op liggen waardoor zijn lul heerlijk mijn kutje in schuift, ik voel tegelijkertijd dat mijn kontje ook weer heerlijk gevuld wordt en zo lekker wordt volgespoten..

See you next time 

xx sub

1471 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 1)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.