Egypte

Geplaatst door: oldtimer op 29-01-19

Dit is waar gebeurd afgelopen december 2018.

Tijdens de kerstdagen was ik voor een 10 daagse duiktrip in Hurghada, elke dag na mijn ontbijt van 07.00 uur wandelde ik naar de baai om op de boot te stappen die de rode zee op vaart om te duiken. Zo ook de zaterdag voor kerst, rond 12.00 uur waren we weer terug in het resort, aangezien het die ochtend bewolkt was nam ik het besluit om maar eens de stad in te lopen en bij de marina en vismarkt te gaan kijken. Na 6 km lopen vond ik de marina en vismarkt, terwijl ik naar binnen liep zat er op de stoep een jongen te bedelen, hij stak zijn hand uit naar mij en zij Bakshies (fooi in het Arabisch) ik keek hem aan en antwoordde in het Engels, voor wat hoort wat en wees naar mijn kruis, hij begreep niet wat ik bedoelde dus maakte ik het pijp gebaar, hij bloosde en stond op, pakte mijn hand en trok me mee de marina op.

Achterin gekomen lagen er een aantal boten op het droge opgestapeld, tussen de boten aangekomen ging hij op zijn hurken zitten en trok mijn short naar beneden, hij keek een beetje vreemd omdat er een voorhuid om mijn eikel zat, ik maakte de beweging dat hij die terug moet duwen en dat deed hij dus ook, maar door het vastpakken van hem begon mijn lid meteen te groeien en stond in no time helemaal stijf. Ik duwde mijn pik zachtjes tegen zijn lippen waarna hij zijn mond opende en hem in zijn mond nam, ik zei dat hij zijn lippen om mijn eikel moest doen en zachtjes op en neer bewegen moet. Nou dat deed hij zalig terwijl ik naar beneden keek in dat jonge gezichtje werd ik steeds meer opgewonden en voelde dat ik dit niet lang vol ging houden. Na ongeveer 5 minuten voelde ik het orgasme op komen en begon sneller in zijn mond te stoten, hij keek omhoog met een niet begrijpende blik, toen begon mijn pik nog dikker te worden en spoot ik mijn warme zaad in zijn mond, ik hield zijn hoofd stevig vast en spoot 6 dikke stralen naar binnen en riep telkens slikken slikken, hij had veel moeite om alles snel weg te slikken en ik zag hem kokhalzen, maar hield alles netjes binnen.
Toen ik mijn pik terug stopte in mijn short gaf ik hem een zoen op zijn mond en bedankte hem voor dit heerlijk genot en stopte hem 10€ in zijn hand.
Aanstaande april ga ik weer terug dus wie weet.... 

Fred. 

1884 keer gelezen

Score: 1
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.