Het Anaalsletje

Geplaatst door: bdsmgids op 24-02-19

Het was een wat donkere herfst  dag. Ik zocht de computer weer eens op om wat werk af te maken. Collega's hadden helaas veel laten liggen waardoor ik na enige uren enigszins gefrustreerd klaar was met werken. Ik besloot eens te kijken op de chat. Na ingelogd te zijn en de nodige fakers te hebben gevonden die meteen vervielen in ja, nee, ok en hmmmm trof ik jou. Met de chatnaam donkere anaal slet trok je mijn aandacht. Ik sprak je aan en je reageerde. Een gesprek ontstond.


Ik vroeg je naar de voorkeuren naast anaal en waar je voor op de chat was. Je bleek in Diemen te wonen in een flat en je kickte er enorm op anaal genomen worden met dwang door onbekende mannen. Het moesten oudere mannen zijn die wisten wat ze moesten doen. Niet lullen maar poetsen. Je stuurde een foto, een selfie zonder je gezicht maar met mijn chatnaam handgeschreven ter hoogte van je borsten. Je was real. Ik zei dat ik met 30 minuten bij je zou zijn en we wisselden onze  whatsapp nummers uit.

Eenmaal aangekomen appte jij het huisnummer. Het zou donker zijn en ik moest je direct grijpen. Ik liep, enigszins zenuwachtig de galerij op en opende bij het appartement de deur die al op een kier stond. Ik stapte de gang in en in de schemering stond jij te wachten. Je was een slank donker meisje met een grote bos kroes krullen van begin 20 en cup C. Schuchter stond je daar te wachten op wat komen ging. Ik stapte op je af en pakte je hardhandig vast, met 1 hand op je lange kroes haar en sleepte ik je een aangrenzende kamer in. Je spartelde niet heel erg tegen. Je had een jurkje aan getrokken van rekbare stof en geen slip aan. Mijn hand gleed tussen je benen om dat te controleren en gleed even door je natte kaal geschoren kutje voor de TS/TV check.

In de kamer aangekomen, struikelden wij over de matrassen die op de grond lagen. Je viel op je buik op het matras en ik viel met mijn gewicht op je, je bleef liggen en ademde zwaar. Ik graaide naar je jurkje en stroopte deze om hoog, Ik pakte een pols die vrij was en legde deze op je rug. Jouw andere arm lag onder je op je buik en door het gewicht kon jij die niet meer bewegen. Je draaide je hoofd op je zij om nog adem  te krijgen.

Nu je jurkje door mij opgetrokken was, en je billen in de blote lucht lagen, maakte ik met mijn vrije hand mijn broek los en duwde mijn al hard geworden pik tegen je kont gaatje. Je begon nu wat te spartelen met je kontje, maar ik spreidde je benen met mijn knieën zodat ik meer ruimte tussen je billen had. Mijn eikel drukte ik door, en je begon te kermen en te snikken. Ik wist uit de chat dat je dan niet wilde dat ik stopte maar juist door ging. Ik duwde mijn pik tot aan mijn ballen in je nauwe kont gaatje en ik wist dat het moest branden bij jou. Ik begon te pompen op je slanke lijfje. Je bent niet van marsepein gemaakt en met harde stoten landde mijn lenden op jouw billen. Doffe klappen van onze lichamen op elkaar vulden de kamer net als het gekerm dat nu langzaam wegstierf in de nacht. 

Hier lag je dan, gespreide benen, een flinke blanke man die zijn pik in jouw donkere kont gaatje aan het rammen was. Verdoofd onderging je het. Het enige geluid in de kamer was het keer op keer landen van mijn heupen op jouw kont en mijn pik die zich diep in jouw darmen begroef. Ik voerde mijn tempo nog meer op omdat ik mijn hoogte punt voelde komen. Mijn pik zwol op bij het naderende hoogtepunt en met dikke stralen spoot ik mijn zaad in jouw darmen. Ik bleef even liggen met mijn volle gewicht op je, haalde mijn pik uit je kontje en gaf er een klap op.

Ik stond op, deed mijn broek dicht en liep naar de deur en verliet je appartement. Buiten keek ik omhoog. Een strakke hemel zorgde voor een fris nachtelijk windje. Ik deed mijn kraag van mijn jas op en liep naar de auto. Ik moest grinniken van de gedachte dat ik graag meisjes help met hun kick. Ik startte de auto en reed de nacht in. 

1535 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.