Dank U wel Meester...

Geplaatst door: meester op 10-03-19

Slavin BDSM beleving    Donderdag 07 februari  2019

Donderdag 28 januari had ik bij mijn nieuwe meester een intakegesprek naar afloop kreeg ik een pakje mee op het pakje stond wacht met openen tot jou Meester jou een sms berichtje stuurt. Donderdagmiddag kreeg ik een sms bericht van mijn Meester slavin je wordt vanavond om zeven uur verwacht in de doos zitten jou kleren wat je aan moet trekken. Het was een open cup jarretel korset met bijpassende kousen met naad en schoenen met stilettohakken er zat geen slip bij. Moest mij hoerig op maken mijn schaamlippen piercing in doen, daar overheen moest ik een lange lak jas aandoen om alles af te dekken. Als een gehoorzame slet ga ik deze opdracht ook aan voor mijn Meester. Dagen ervoor kon ik alleen maar denken aan de avond wat er dan met mij zou kunnen gebeuren, ik zat elke avond met een super natte kut in de kamer. Helaas hebben ik de hele week geen bezoek gehad dus was behoorlijk opgewonden en verlangen naar seks. 

Ik voelde de spanning in mijn lijf toenemen; je moet namelijk weten dat de beloningen die ik van mijn Meester krijg mij iedere keer weer helemaal in extase brengen. Ik wist nog steeds niet wat zou gebeuren die avond, mijn kutje werd alsmaar natte toen ik in de auto zat heb ik nog heerlijk klitje verwend. Om iets voor zeven rij ik de oprit van mijn Meester bij de voor deur brand de lamp als en bel aan. Mijn Meester doet open en laat mijn binnen zal ik de jas naar in ontvang nemen slavin zij mijn Meester want die heb je voorlopig nog niet nodig. Meester controleerde direct of mijn kutje wel glad genoeg was duwde plots drie vingers bij mij naar binnen, Meester zij laten wij maar direct beginnen wat jij ben al bekoorlijk op dreef, ik dacht dat ik knapte maar net voor dat zou gebeuren stopte hij.

Mijn Meester was tevreden en gaf mij een nieuwe opdracht. Ik moest bij mijn pols en enkelbanden en een halsband om doen, als ik klaar was moest ik knielen handen in mijn nek wachten. Even later kan mijn meester mijn halen hij deed de looplijn aan mijn halsband vast mijn handen op mijn rug vast, Zo moest ik mijn Meester volgen de trap hij sprak geen woord voor ik de speelruimte besteden, deed mijn Meester bij mijn een hooft masker op mijn Meester trok de veter van het masker stak aan.  De ogen waren al bedenk dus ik kon niets meer zien, ik kreeg ook een gag ball in mijn mond wat mijn meester vast masken aan het masker. Hij geleide mij de speelruimte in, daar stond ik dan als een supergeile slet te wachten op wat er komen zou. Mijn Meester deed de blindmasker voor mijn ogen af, en het was even wennen aan het licht in de speelruimte stond een bondagetafel een andreaskruis takel en verschillende BDSM spullen. Mijn kutje werd drijfnat en mijn gedachten ik zou mijn Meester niet willen teleurstellen. 

Mijn meester pakten een touw en maakte daar een borstbondage van mijn borsten stonden strak naar voeren afgebonden. Mijn meester maken mijn polsen los ik moest op mijn rug plaats nemen op bondagetafel plaats, mijn plosen weert boven aan de bondagetafel vast gezet. Ik kreeg een ijzer bondage hijsstang tussen mijn benen, deze hijsstang weert aan de takel vast gezet. Mijn benen weden zo om hoog getakeld mijn kontje kwam vrij van de bondagetafel. Zo kon mijn meester overal goed bij komen, om mijn kutje en kontje eens goed onder handen te neme. Meester plaatsen een klein metalen anaalplug in mijn kontje met een draadje eraan, aan mijn boven benen maakt mijn meester riempjes vast en tussen de schaamlippen en de riempjes komen elastiekjes zo wordt mijn schaallippen uit elkaar houd. Mijn Meester zet ook klemmetje met een draadje er aan op mijn schaamlip piercing ook mijn tepels komen klemmetje met een draadje er aan. Alle draadje worden verbonden met een kasje, al snel kwam ik er achter dat mijn Meester overal stroom opzetten. Eerst ligt stoomschokjes mijn Meester voeren het snel op tot hevige stroomstootjes mijn eerste hoogtepunt kwam zo snel tot stand. Maar ik mag nog niet klaar komen van mijn Meester als het wel gebeuren zal er een pittige staf op volgen. Blijkbaar vond mijn Meester het wel een leuk spelletje mijn tepels, kutje en in mijn geile kontje. Volgens gaat het stoom hard en zacht mijn Meester laat de voorkant van de bondagetafel wat zakken en komt bij mijn hooft staan, haal de gag uit mijn mond en vervang deze voor zijn eigen lul en moest mijn Meester nu pijpen, wat was dat een heerlijk grote lul. Mijn Meester pompende zijn lul diep in mijn mond tot in mijn keel waardoor ik moest kokhalzen was ik al weer diverse malen klaar gekomen. 

Mijn meester pompen maar door en kwam ook klaar ik zoog zijn lul leeg en likte hem schoon het zaad droop over masken. Ik kwam nog een keer klaar, mijn Meester plaatsen de gag weer terug verwijderde de stroom klemmetje. In mijn kontje kwam een trillende opblaas anaalplug op mijn tepels plaatsen mijn Meester weer zwaarder klemmen met een kettinkje  er aan. Mijn Meester ging tussen mijn benen staan en stopen zijn lul in mijn gevoelige kut elke stoot in mijn kut wat mijn meester deed knijp mijn Meester ook in het opblaasbare balletje zo weert de anaalplug groten en grote mijn meester kwam weer klaar en spoot het zaad diep in mijn kut. Ik weert van de bondagetafel afgehaald de tillende anaalplug en ook de schaamlip elastiekjes liet mijn meester op zijn plaats zitten. Mijn Meester zetten mijn tegen het andreaskruis mijn handen en benen weert weer vast gezet aan het kettinkje weert gewichtje gehangen. Mijn billen weert eerst op gewamd met een staartzweep en naar het op wamen kwam het aan de beurt Spaans ritje die het werk afmaken.

Dit is een waargebeurd verhaal en geschreven door mijn slavin Miranda  

824 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.