Lisa

Geplaatst door: vrouw86 op 25-03-19

Lisa heeft te kennen gegeven dat ze eens een buiten sessie wil. Ik ben de beroerdste niet, dus dat kon geregeld worden. Ik app haar dat ze as. zaterdagmiddag om 14 uur op de parkeerplaats moet wezen bij het bos hier in de buurt. Er is maar 1 parkeerplaats dus het kan niet missen. Ik krijg terug: Akkoord Meesteres, heeft U nog kleding wensen?  Maar natuurlijk heb ik die; dus ik app haar terug: Ja zeker sletje. Kort zwart rokje, hoge knie laarzen, geen string, geen bh en een strakke witte blouse en wederom alles geschoren! Wederom kreeg ik weer een akkoord terug.  Het is zaterdag middag 13 uur, als ik vast wat dingen ga voorbereiden op de plek die ik in gedachten heb, tevens regel ik met de vrouw van het koepeltje of ze zodra ik app mijn kant op kan komen. Inmiddels is het 5 voor 2 geworden en loop ik richting de afgesproken plek. Daar staat me sletje al te wachten op mij. Ik benader haar van achter dus ze heeft niet door dat ik het ben. Ik pak haar armen vast en breng die naar achter. Ik leg ze vast met een touw. "Zo sletje dus je wilt een keer betrapt worden in het bos."  Ja meesteres was haar gewillige antwoord.  Ik doe haar nog een halsband om en een blinddoek en neem haar aan de ketting mee naar de plek waar het gaat gebeuren. Eenmaal daar aan gekomen doe ik haar blinddoek af en ga ik haar keuren. Ik bekijk haar eerst van een afstandje. Kleding zoals opgedragen check. Daarna ga ik langzaam met mijn hand onder haar blouse, ze krijgt kippenvel van de aanraking en dat is aan haar tepels goed te zien.

Deze priemen al door haar blouse heen. Voor mij tevens een teken dat ze geen BH aan heeft. En om dit even te checken gaan mijn handen langzaam aan naar boven en knijp even voorzichtig in haar al stijve tepels. Een kreun ontsnapt uit haar mond. " heel goed sletje" Daarna volgt de inspectie van de onderkant. ik ga langzaam met mijn hand over de laarzen die ze aanheeft en ga zo langzaam aan naar boven. Eenmaal boven speel ik even gemeen met haar klit. Ik pak hem tussen duim en wijsvinger en knijp er even in. Wederom ontsnapt er een kreun uit haar slettemond, Heel goed sletje, geen ondergoed. Keurig. Ik ben tevreden.  Ik maak haar handen los en begeleid haar naar de boom. Daar maak ik haar handen weer vast, maar dit maal achter de boom. Met touw plaats ik een dikke tak tussen haar benen die dienst doet als spreidstang. en haar benen bevestig ik aan haar armen, waardoor ze nu helemaal aan de boom hangt. Haar rokje zit inmiddels boven haar billen dus haar kutje en kont zijn goed bereikbaar.  Ik pak de zweep en bewerk haar kutje tot dat het mooi rood is. Ik merk aan haar dat ze er opgewonden van word, maar ze weet dat ze niet mag komen. Ik pak een dikke vibo op stok en een kleine vibo. De kleine plak ik vast met ducktape aan haar klit. en de andere stop ik in haar kutje. Ik zet de vibo op haar klitje iets aan, maar net te weinig dat ze echt klaar komt.  Daarna knoop ik haar blouse los en begin met het bewerken van haar tepels. Ik pak ze eerst tussen duim en wijsvinger en knijp er in. Daarna pak ik ze tussen me tanden en bijt er zachtjes in. Steeds iets harder natuurlijk. Ik verneem dat me sletje zich probeert te bewegen, dus daaraan merk ik dat ze het geil vind. Ik begin aan de tepels te trekken en draai ze wat rond.

Haar gezicht zegt mij dat het ubergevoelig is, misschien zelfs wel even pijnlijk, maar ik weet ook dat me sletje op pijn kickt. Ik doe dit een paar keer achter elkaar.  Vervolgens maak ik de tepelzuigers iets vochtig en bevestig deze op haar inmiddels hard geworden tepels. Ik druk ze 12 x in. en richt mij eerst even op de onderkant. De vibo op haar klit zet ik een standje hoger. De ademhaling van me sletje neemt toe. de dildo in haar kutje beweeg ik een paar keer flink.  ik app het meisje ondertussen van het koepeltje of ze kan komen. Ik blinddoek ondertussen me sletje. ik haal de zuigers van haar tepels en bevestig daar klemmen aan met een ketting ertussen waar ik gewichten aan hang. Inmiddels is het meisje van het koepeltje gearriveerd. ik gebaar haar om op haar knieen tussen de benen van liza te gaan zitten. Ik haal de vibo van haar klit en gebaar het meisje dat ze haar moet likken. ze begint gestaag. Ze gaat steeds iets sneller. Sletje krijgt het moeilijk maar ik zeg haar dat ze niet mag komen zonder toestemming.  Ik pak touw en bind ondertussen haar borsten af. Daarna haal ik deze klemmen er af en plaats ik andere, gemenere met krokodillentanden. Een harde kreun ontsnapt. Ik gebaar het meisje om even te stoppen. Ik beweeg de dildo in en uit haar kut en als ze bijna komt stop ik.  Het meisje begint weer te likken en dit maal mag liza komen. als het meisje likt beweeg ik de dildo in haar kut en speel ik met haar inmiddels verkleurde borsten en tepels met die klemmen. Liza komt heerlijk klaar. Ik bedank het meisje en maak liza weer los van de boom. ze valt bij mij in de armen en bedankt mij voor de fijne sessie.  Daarna doe ik mijn rok omhoog en mag Liza mij nog even klaar likken.                 

2626 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.