Bijles geven op de boerderij

Geplaatst door: sissydeborah op 05-04-19

Ik gaf bijles aan een meisje met taalachterstand. Zij woonde in een boerenplaatsje even verderop alleen met haar moeder. De boerderij was zeer modern verbouwd en voorzien van alle luxe. Ik groette altijd even de moeder als ik naar boven ging waar de studeerkamer was. Zij was weliswaar een wat oudere vrouw, maar zag er zeer sexy uit en droeg vaak hakken, rokjes en netkousen. Als ik het erf op kwam, liep ik altijd eerst over de binnenplaats en daar had zij altijd de was hangen. Soms stond ik even stil als er weer een paar prachtige slipjes hingen, en soms kon ik het niet nalaten er even aan te ruiken. Ik moest vaak mezelf bedwingen om niet een van haar broekjes mee te nemen, maar was bang om ontdekt te worden. Als ik naar boven liep naar de studeerkamer, passeerde ik eerst de badkamer en daarna twee slaapkamers. Daar zag ik ook vaak lingerie van haar liggen en ik moest mij volledig bedwingen om het niet gelijk van de vloer te rapen. Om de spanning op tijd te verminderen had ik het volgende bedacht. Nadat ik van alles uitgelegd had, liet ik Mariska, een mooie meid, alleen met haar oefeningen en verontschuldigde mij even zeggende dat ik naar het toilet moest. Op weg naar de badcel pakte ik een paars slipje van de grond in haar slaapkamer en spoedde mij naar de badkamer. Snel trok ik mijn broek uit, ging op het toilet zitten en rook en voelde haar heerlijke slipje. In de wasmand zag ik toen ook nog een mooi satijn rode slip liggen, en ik griste het gauw eruit. Het ene slipje trok ik over mijn hoofd zodat ik de heerlijke geuren kon opsnuiven en het andere wikkelde ik rondom mijn pik die keihard was geworden. Maar ineens hoorde ik een geluid bij de deur en van de schrik kwam ik gelijk klaar. Snel fatsoeneerde ik alles toen ik zag dat ik al een kwartier bezig was.

Net op tijd want daar ging de deur open en ik kon nog net op tijd de slips in mijn zak stoppen. Moeder kwam binnen en in de deuropening stond haar dochter.

“Meneer Smid is alles goed, het duurde zolang dat we wat ongerust werden.”

 Ze keek me vragend en tegelijkertijd een beetje lachend aan. De hele badkamer rook intussen naar mijn sperma en ik schaamde mij dood. Ik kleurde van top tot teen en stamelde allerlei excuses. Ondertussen kon ik het niet nalaten naar haar gekousde benen en haar stilettohakken te staren.”Sorry dat we zo binnenvielen, we laten u even alleen om u op te frissen hoor.”

Terwijl ik plenzen koud water tegen mijn gezicht gooide, hoorde ik moeder en dochter giechelen op de gang. Daarna keek ik in de spiegel en zag tot mijn grote schrik dat een sliert van het rode slipje duidelijk uit mijn broekzak kwam. Dat moeten zij gezien hebben, flitste het door mij heen. Snel deponeerde ik het rode slipje weer terug in de wasmand en deed de badkamerdeur weer open, maar net toen ik het andere paarse slipje half uit mijn zak had genomen om in haar slaapkamer te leggen, zag ik dat zij in haar slaapkamer voor de grote spiegel stond en haar zwarte haren kamde. Ze keek even lachend achterom en zei dat ze ook even kwam kijken naar de resultaten van haar dochter, Terug in de studeerkamer ging ik naast Mariska zitten en bekeek haar antwoorden. Toen kwam de moeder weer binnen met haar rokje met split dat mij gek maakte en waaronder ik even een mooie slip zag die verdacht veel leek op die ik net weer in de wasmand had gedaan. Ze ging naast mij zitten en keek mee hoe we samen de oefeningen deden. Geleidelijk voelde ik hoe haar gekousde benen tegen de mijne kwamen, en als ik even haar kant opkeek, gluurde haar borsten mij door het opvallende decolleté tegemoet.  

Maar als ik naar mijn leerlinge keek, zag ik bij haar ook een kort rokje en ze had eveneens gekousde benen. Het leek wel of ik in een complot zat waarbij beiden om beurten mij aan het opgeilen waren. Langzamerhand keerde de spanning in mijn geslacht terug en werd de bobbel in mijn broek steeds groter. Dit was niet meer uit te houden. Gelukkig was het tijd om de les te beëindigen, maar ik vroeg mij af hoe ik op ging staan. De moeder, die Nora heette, stond op en vroeg of ik nog even mee liep, terwijl een lachje om haar lippen speelde. Ja, natuurlijk zei ik terwijl mijn erectie maar niet minderde. Ik bleef maar mijn spullen sorteren en treuzelen in de hoop dat het minder zou worden, maar toen ze ook nog mijn schouder aanraakte en ik haar haren in mijn nek voelde kriebelen werd het alleen maar erger. Toen streek ze even door mijn haren en zei met poeslieve stem:

“Goh wat heeft u mooie blonde haren, ik wou dat ik zo’n mooie bos had!”

“Ja, mammie, dat zou elke vrouw wel wensen hoor,” zei Mariska 

“Zeg toch gewoon Cor” zei ik vervolgens omdat het allemaal nog zo formeel was

“Kom nou Mevrouw Cor”, zei Nora op plagerige toon

“Neen ,dat moet u Corrie zeggen Mama”,  zei haar dochter met een lachje.

“Oh Ja, je hebt gelijk zei Nora lachend.

Toen pakte ze mij even bij mij nek waardoor ik even ontspande en vervolgens lispelde ze in mijn oor:

“Nou kom dan lieve Corrie, kom dan lieverd”

:Haar stem en tong zo dicht bij mijn oor dat mijn oorlel aangeraakt werd, haar goed zichtbare borsten vlak voor me, haar dochter die zogenaamd jeuk aan haar been had en mij daardoor uitzicht bood op haar sexy slipje, het werd allemaal te veel voor mij. Met een grootst mogelijk krachtsinspanning dacht ik aan de vervoeging van onregelmatige werkwoorden.

“Maar wat steekt er uit je zak, he dat is toch, en toen rukte ze in een keer, haar paarse slipje uit mijn broekzak.

“Corrie houd dus wel van slipjes he?””

“Ze vind het misschien lekker om er aan te ruiken Moeder”

“O, is dat zo en prompt hield ze het geurige slipje pal voor mijn neus”

“Ik, he, excuses, ik wilde niet” stamelde ik terwijl mijn opwinding tot ongekende hoogte was gestegen.

“Word corrie hier opgewonden van?”

Ja, ja, hakkelde ik

“Nou hier dan” zei ze en daarop trok ze het slipje in een beweging over mijn hoofd heen.

Door de slip heen kon ik nu vaag hun omtrekken nog zien, en ik rook de heerlijke geuren natuurlijk die mij ophitsen, toen zag ik even een lichtflits wat het was zou me zo duidelijk worden.

“Wat heeft corrie net gedaan op het toilet met mijn slipje en de waarheid graag”zei ze nu dreigend.

“Ik heb mezelf ermee afgetrokken, mevrouw”

“Dus niet alleen mijn slipje stelen, maar er ook nog vieze dingen mee doen he?”

“Ben benieuwd wat de buurt daarvan zal zeggen, bovendien heeft mijn dochter net een foto gemaakt, die kunnen we mooi op Internet zetten, met vervolgens erbij wat je  allemaal gedaan hebt. Dan kan iedereen lezen wat voor zwijnerig sletje je bent.”

“Oh, nee, alstublieft niet, ik zal alles voor u doen, als u maar niet...

“Alles voor ons doen...?”

“Hoor je dat Mariska, zij gaat alles voor ons doen!”

“Ja, mam te gek, dat kan zij niet alleen helpen bij mijn huiswerk, maar ook vervelende karweitjes doen, zoals de vaat doen, de was, stofzuigen, mijn helpen met het lakken van mijn nagels enzovoorts”.

“Wat een goed idee Mariska, we hebben er een dienstmeid bij!”

Mariska trommelde van vreugde op de tafel en juichte het uit.

“Nou corrie, dan ben je voortaan niet alleen maar hulp bij het huiswerk, maar ook hulp in de huishouding, heb je dat begrepen?”

Ze keek me vragend aan met een dreigende ondertoon in haar stem.

“Ja Nora, stamelde ik”

“Nee, het is nu mevrouw hoor!

 “Je spreekt mij aan met mevrouw en Mariska als jongedame!

Begrepen?”

“Ja mevrouw

“Goed zo, dat klinkt al een stuk beter”

“Goed, kom nu maar even mee met mij, naar de badkamer, en Mariska leg jij even haar kleding klaar?”

“Tuurlijk Mam”

Met zachte dwang duwde ze mij naar de badkamer. In de badkamer deed ze het slipje over mijn hoofd af en zei:

“Als je je werk goed doet corrie, mag je als beloning zo nu en dan lekker klaarkomen in een slipje naar keuze”

“nou, wat zeg je dan corrie?

“Dank u wel mevrouw”

“Kleed je nu maar uit hoor”

Als snel stond ik poedelnaakt voor haar.

“O wat een mooie billen heb je en wat een grappige kittelaar!”

Toen begon ze op alle plekken waar ik haar had, mij in te smeren met een creme die al gauw ging branden op mijn huid. Ondertussen was mijn clitje al weer stijf geworden daardoor.

“Ik geloof dat je nu moet gaan douchen schatje, ze zette mij onder de douche en ik gilde het uit toen de stralen naar beneden kwamen, wat het was een ijskoude douche.

“Ja mijn dienstmeid moet toch even afkoelen hoor, zei ze lachend”

Tijdens het douchen zag ik mijn beharing wegspoelen en toen ik eronder vandaan kwam was ik geheel onbehaard . Ze hielp mij met afdrogen en troonde mij toen naakt mee naar haar slaapkamer.

“Trek maar aan wat op bed ligt schatje”

Daar lag een mooie rose stringslip met bijpassende bh en vulling daarvoor en een mooi jarretelgordeltje met kousen.

Ze hielp me met de bh en de kousen en zei:

“Nu ga je zo in je ondergoed naar Mariska en zij helpt je verder!”

Toen ik wegliep gaf ze even een klap op mijn kontje. Mariska stond al in de deuropening en ik kleurde flink toen ik op haar afliep.

“ Dag corrie, wat zie je er mooi uit in je ondergoed, en terwijl ze dat zei voelde ik hoe mijn kittelaar begon te groeien. Ze pakte mijn hand en zette mij neer op een stoel voor haar opmaakspiegel. Toen begon zij lippenstif en makeup aan te brengen. Ook lakte ze mijn nagels mooi rood en kamde mijn haar op een vrouwelijke manier. Toen pakte ze mijn handje en bracht me weer naar haar moeder toe.

“Nou Mariska, het wordt al echt een mooie meid, kom maar verder schatje.”

Ik stond voor de grote spiegel en moest toegeven dat ik er niet slecht uit zag. Ik kreeg bijna de behoefte om mij om te draaien, toen de mevrouw zei:

“Ja schatje je bent mooi draai maar even voor ons in het rond.”Heeft zij geen verrukkelijk kontje Mariska”?

“Ja moeder,” en ze liep op mij af en gaf mij een flinke klets daarop

Vervolgens kreeg ik van mevrouw een dienstmeiduniform aangemeten compleet met mooie pumps met hoge hakken. Toen ik helemaal zo aangekleed was maakte Mariska opeens weer fotos van mij.

“Ja sletje, mocht je tegenstribbelen en niet meer doen wat wij willen, dan zetten wij alles op internet en waarschuwen de hele buurt waar zij jou kunnen bekijken.”

Ik viel op mijn knieën en smeekte haar dat niet te doen en beloofde haar trouw te zijn.

“Goed corrie dit zijn de regels: voortaan kom je hier als dienstmeid en je bent al zo gekleed als je uit de auto stapt, je doet het huishouden voor ons en allerlei andere karweitjes en als je het heel goed doet, wordt je nog beloond ook, dan mag je klaarkomen. Maar alleen in mijn bijzijn en toestemming. Als ik je betrap op stiekeme masturbatie dan zwaait er wat hoor. Ook als Mariska je belt sta je voor haar klaar en doet alles wat zij zegt. Is dat begrepen sletje?”

“Ja mevrouw, ja jongedame, en ik boog diep voor ze en ging door de knieën

“Ik geloof dat jij alle aanleg heb die wij zoeken, sta op schatje.”

Je eerste klus is op het erf te gaan en de het wasgoed op de waslijn binnen te halen. Mariska loopt even met je mee om alles te wijzen.

“Kom corrie, en ze gaf mij een armpje door.

We liepen samen de trap af naar de toegang tot de binnenplaats. Ze gaf mij de wasmand en liep met me mee het erf op.De kousen en het opwaaiend rokje wekte erotische gevoelens op en ook het feit dat ik nu buiten liep helemaal gekleed als lekkere meid. Ik voelde hoe onder mijn rokje de spanning groeide en toen verstapte ik mij even en wankelde op mijn hakken. “Kleine stappen nemen corrie, anders val je nog over je hakken, riep  Mariska.

Als je de was van de lijn heb gehaald, en voel even of het goed droog is, neem je het mee naar binnen en maak je net er seperate stapeltjes van. Ben je daarmee klaar dan kom je je boven weer even melden.”

Zo gezegd zo gedaan. Ik keek Mariska nog even na terwijl ze heerlijk met haar kontje en heupen wiegde onder het lopen en ging toen naar de waslijn toe. Ik liep meteen naar de lingerie toe, die daar heen en weer wiegde in het briesje, dat ook weer met mijn kousen en rokje speelde. Ik voelde aan het satijnen gkleurde slipje daar hing samen met bijpassende bh. Het voelde zo heerlijk aan, het was al droog en ik kon niet nalaten er even aan te ruiken. Het viel mij moeilijk niet bij elk slipje, hemdje, bh langdurig stil te staan en te ruiken voelen en betasten, maar ik dacht aan eventuele straffen dus maakte ik haast al die heerlijkheden te verzamelen in mijn wasmand en naar binnen te dragen. Toen ik een mooie torselet van de lijn haalde, en even daar aandachtig naar zat te kijken en het even voor mij hield om te kijken of het mij ook zou passen, schrok ik inenen verschrikkelijk. Een hard gefluit en geroep weerklonk. Ik keek op en zag twee jongens uit het raam hangen van het huis tegenover de boerderij. Ze riepen en floten naar mij! Ik kleurde helemaal rood en ging snel door met de was om verlost te zijn van die knapen. Maar tijdens het bukken en reiken vroeg ik mij stiekem af of die jongens nog keken en wel of niet zouden weten wat er eigenlijk onder dit rokje zat? Ze konden toch met geen mogelijkheid zien dat ik wat anders dan een dienstmeid was? Mijn aanvankelijk angst veranderde in bravoure, ik boog meer hun kant uit en zorgde dat ik heel diep bukte toen ik weer een slipje in de mand legde. Even bleef ik zo staan met mijn korte rokje omhoog, zodat ze duidelijk mijn slipje konden zien. Ik hoorde ze kreunende geluiden maken, ze zouden toch niet... Ik durfde niet te kijken en liep toen met de volle wasmand naar binnen. Toen ik naar binnenliep draaide ik net als Mariska met mijn kontje en heupen en voelde mij nog geiler worden. Ik begon de was te sorteren, maar het aanraken van de slipjes, hemdjes, bh’s en kousen maakten mij steeds geiler. Mooi strings in diverse kleuren, bikinibroekjes van heerlijk satijn of microfiber, een paar jarretels, mooie zijden kousen, satijnen hemdjes, het werd teveel voor mij. Ik voelde hoe mijn stijf gespannen slipje langzamer nat werd door voorvocht wat langzaam uit mij lekte.Als ik niet uitkeek kwam ik direct nog ter plekke klaar, ik probeerde weer aan iets anders te denken, maar dat lukte niet. Toen greep ik onder mij rokje en maakte mijn kittelaar los uit het gespannen broekje. En net op dat moment kwamen mevrouw en jongedame Mariska het vertrek. “Corrie waar bleef je zolang, oh, zij zit aan haar clitje moeder, terwijl dat niet mocht...’

“Ik wilde juist voorkomen, hakkelde ik. Maar mevrouw onderbrak mij met een furieuze stem:

“Jij ongeremd sletje, kan je dan aan niets anders denken? Heb je dan helemaal geen controle?

Hier ga je voor boeten. Eens kijken wat voor straf we voor jou hebben.om jou af te koelen...”

“Laten we haar buiten vastbinden moeder in alleen haar ondergoed, want buiten is het koud en dat zal haar wel leren. We binden haar handen op de rug en.... Toen trok ze haar moeder mee en begon tegen haar te fluisteren. “Oh, dat is een goed idee schatje, ja oke dat doen we. “

Ze liepen weer op mij af, “Trek je rokje en blouse uit sletje en snel! “

“Ja mevrouw, stotterde ik” Ik kreeg een blinddoek voor en werd naar buiten geleid. Daar werd ik midden op het erf vastgebonden aan een metalen paal met mijn armen op mijn rug met alleen mijn bh. Slip en kousen en hakken aan. Ik dacht met schrik aan de jongens, zouden ze nog kijken? Zo sletje duw je billen maar goed van elkaar om die paal zo goed mogelijk tussen je billen te hebben, ik wed dat je het nog lekker vind ook.en hier heb je je verdiende loon. Ik hoorde iets door de lucht fluiten en ineens een harde klap met de hand op mijn billen, auw riep ik verschrikt uit. “Voor elke kreet krijg je tien slagen extra sletje” Ik zweeg abrupt toen ik de volgende slag kreeg toebedeeld. “” We zullen die billen van jou eens lekker rood maken, maar na tien slagen stopte ze en zei: Nee, laat ik voor de anderen ook wat bewaren en wat zeg je dan sletje?” Dank u wel mevrouw fluisterde ik. IK merkte dat mijn gloeiende billen een geil gevoel gaven en dat de paal tussen mijn benen mij ook geil maakte. Maar wat bedoeld zij met overlaten voor de anderen? Ik kwam daar al snel achter. Er klonken opgewonden stemmen en lachjes in de verte die steeds luider werden, Daar hoorde ik mensen het erf opkomen.nee, kinderen zo te horen, meisjestemmen waren het. “Hierheen meiden hoorde ik Mariska roepen. Oh ja daar staat ze zo, ze ziet er sexy uit zeg. Mag ik eerst Mariska? Ja maar eerst betalen. Hier heb je vijf euro, dan mag ik haar dus vijf keer slaan? Ga je gang Susan.

 “Hoi sletje corrie, heb je met je zelf gespeeld zonder te vragen? Stoute slet, Hier pak aan en ze kletste mij op de billen en nog een keer en nog een keer. Na vijf keer slaan kwam ze dichterbij ik voelde haar hand over mijn billen strelen en toen naar voren over mijn broekje. Maar wat voel ik hier? Wat is dat? Toen trok ze mijn broekje in een keer  naar beneden tot mijn knieën. Maar jij bent eigenlijk een man, oh wacht dan ben jij een travestiet! Ze riep hard naar de andere meiden:” he het is zo lekkere travestiet kom snel kijken.”

IK geneerde mij nu verschrikkelijk maar juist daardoor werd ik nog geiler dan ooit en mijn kittelaar werd keihard en stak de lucht in. Het moet een gek gezicht zijn geweest: met mijn slipje op de knieën en rode billen en een waslijnpaal tussen mijn billen en een keiharde kittelaar en natuurlijk met bh, lippenstift en gelakte nageltje en niet te vergeten mijn nagellak en kousen stond ik voor al die meiden want er was nu een hele groep gekomen.

“Nou je kan het sletje beter niet meer slaan, want ze vind het heerlijk, moet je maar eens kijken hoe haar stokje stijf staat zeg?”

De meiden verdrongen zich nu rondom mij, sommige raakten mijn benen aan, en sommige tikten even met hun vinger tegen mijn kittelaar.

“O kijk er komt een druppeltje op”

Toen voelde ik hoe een vinger eroverheen ging en een stem zei: “Mond open sletje.” Ze duwde haar vinger naar binnen die ik aflikte. Zo dat vind je lekker he sletje zei goedkeurend en toen ik ja knikte stopte zij haar vinger weer in mijn mond en begon ik er gretig op te zuigen

”en hoe zou je het vinden om zo’n lekker vinger in je kont te krijgen?”

De gedachte hieraan maakte dat ik mijn billen steviger tegen de paal drukte. Het meisje maakte mij gek van geiligheid. Maar op het moment dat ik dreigde klaar te komen, bulderde de stem van mijn mevrouw over het erf:

“Genoeg meiden, allemaal opzij en naar huis.”

 De meiden dropen teleurgesteld af

. “Zo sletje ben je nog steeds geil? Zolang dat clitje van je stijf staat mag je niet naar binnen hoor” Weetje wat we komen over een uur weer kijken en als je dan niet meer opgewonden bent, mag je weer naar binnen. Is dat begrepen sletje? “

“Ja, mevrouw, maar mag ik even naar het toilet dan want ik moet zo nodig”

“Nodig wat sletje?”

“Voor een grote boodschap mevrouw”

“Ook dat houd je maar zolang op sletje!”en nou tot ziens en veel succes met het uitbannen van je geile gedachten.”

Daar stond ik dan met een nog hevige opgewonden clit  En door de druk die mijn darmen uitoefenden op mijn kontgat, werd de opwinding niet makkelijk weggenomen. Een uur later hoorde ik de deur weer open gaan, mijn erectie was afgenomen, maar het getik op de steentje van de naaldhakken en de hernieuwde druk op mijn anus deed mijn stokje weer de lucht inschieten

“Zo sletje nog steeds geil he? “

Mariska kwam dichterbij staan, pakte mijn stokje en drukte die tegen mijn buik aan. Dat was teveel van het goede, ik kwam met orkaankracht klaar en voelde hoe ik het geil tegen mijn eigen gezicht aan spoot door de stand waarin Mariska het vasthield.

“Zo geil sletje lik nu het zaad maar van je lippen zo ver je kan”

Terwijl ik dit deed en mijn spieren zich wat ontspande, kon ik inenen het niet meer tegenhouden en drong mijn ontlasting zich naar buiten.

“Nou, sletje over een uur zie ik je weer en zorg dat je stokje niet weer stijf staat hoor! “

Na een poos weer buiten hebben gestaan, merkte ik de spanning weer begon terug te komen in mijn geslacht. Als ze zometeen weer naar buiten zou komen, zou mijn clitje van het geluid van de naaldhakken wel weer opspringen. Maar gelukkig merkte ik dat  langzamerhand beweging was gekomen in het touw waaraan ik vastgebonden zat.  Na nog enig wrikken schoot het touw los. Ik trok de blinddoek van mijn hoofd, hees snel mijn slipje omhoog en probeerde helder na te denken: als zij de foto’s op internet zouden zetten kon ik simpelweg ontkennen dat het trucagefotos waren en ze aanklagen. Maar een ander probleem was om ongezien weg te komen. Ik was slecht gekleed in lingerie: een slipje bh, hakken, jarretel en kousen. Bovendien rook ik naar de ontlasting en was het tussen mijn billen zeer plakkerig, De auto stond om de hoek, maar de sleutel zat in mijn herenkleding die mevrouw had ingepikt. Ik kon lopen naar huis, en met de sleutel binnenkomen onder de bloembak, maar dat was een zes kilometer verder en moest ik dus in deze halfnaakte staat doen. Als iemand mij dan zag wisten ze het zeker. Toen hoorde ik geluid bij de deur en ik besloot op de vlucht te slaan. Ik stapte snel naar het einde van het erf en stond weldra op straat. Ik rilde, maar ging snel verder op de rechte weg met aan weerszijden huizen. Maar het was uitgestorven, iedereen sliep. Waarom zou ik het niet wagen? Als er een auto aankwam kon ik even wegduiken en dan verdergaan.

Zo ging ik op weg met mijn hakjes klikklakkend op de straat en hoe verder en af en toe snel wegdook voor naderende lichten, merkte ik dat het mij begon op te winden en dat ik weer een stijf stokje had gekregen. Wat ik ook deed of bedacht, dat ging niet meer weg. Dus ik liep nu op de openbare weg in lingerie met een bollend broekje. Toen kwamen er twee voorbijgangers die net de hoek om waren geslagen om mij af. Het was te laat om weg te duiken.

“Hey daar riepen ze, toen ik snel wilde oversteken. En ze waren al bij me.

“He, wat een geile chick, loopt zeker te tippelen? Wat kost het mevrouw?”

Dat was mijn uitkomst: ik was een hoertje dat liep te tippelen. Ik speelde het spel mee.

“Dat kost jullie vijftig euro”. Vijftig euro voor neuken en pijpen? Nee, alleen pijpen zei ik  in de hoop dat ze toch geen genoeg geld bij zich hadden.

“ Oke hier heeft u 100 euro en dat pijpt u ons alle twee en kom ik klaar in uw gezicht en de ander wil graag dan tegen de billen klaarkomen en dan laten we u met rust hoor”

Ik dacht bij mezelf dat ik dit snel moest afwerken, dan kon ik verder lopen zonder problemen met deze knapen. Dus even verderop in het bushokje lieten ze hun broek zakken en begon ik de ene jongen te pijpen, totdat hij zich van me afduwde en zei naar de ander te gaan en mijn kont achteruit te steken. Terwijl ik de andere jongen pijpte duwde hij zijn penis tussen mijn billen en begon heen en weer te rijden. Om de jongen sneller klaar te laten komen begon ik mijn billen tegen hem aan te wrijven en ondertussen de jongen klaar te zuigen. Op het laatste moment trok die zich terug en spoot mijn gezicht onder. Met mijn tong likte ik zoveel mogelijk op en voelde toen het schokken tussen mijn billen en de nattigheid van de sperma daar. Ziezo dat was gebeurd. De jongens bedankten mij hartelijk en liepen toen weg.

Snel vervolgde ik mij weg. Ik voelde hoe ik nat en plakkerig was tussen mijn billen en haalde de rest van het zaad weg van mijn gezicht dat ik ook maar oplikte want ik had niets anders bij me. Zo liep ik als een echt hoertje onder de lantarenpalen door naar huis toe. Ik merkte bij mezelf iets van trots over het snel laten klaarkomen van die jongens en nu wond de gedachte mij weer op dat iemand mij zo zou zien lopen. Ik kreeg weer een flink opbollend slipje.

 Na een lange, opwindende  tocht bereikte ik eindelijk mijn huis. Ik stak de sleutel in het slot, draaide die om en met een zucht van verlichting stapte ik naar binnen. Toen floepten inenen het licht aan en een applaus weerklonk. Daar stonden Mariska en Mevrouw en lachten “Hartelijk Gefeliciteerd sletje, dat hadden we nooit gedacht dat je zover zou lopen in je lingerie door de nacht als een hoertje! Geweldig hoor!”

Dit tafereel en mijn opgewonden toestand, en hun gelach, ik kwam schokkend klaar en vond het ook geweldig. Later vertelden ze mij dat ze mij waren gevolgd met gedoofde lampen en erg van hadden genoten. Zeker nadat ze die twee knapen, die twee buurjongens, op mij afgestuurd hadden! Uiteraard beleefde ik nog meer avonturen met dit tweetal, maar dat is een ander verhaal.

groetjes

sissydeborah

3921 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.