Hoofdstuk 1 : kennis maken.

Bij het begin beginnen. Alle namen zijn fake veel gebeurtenissen zijn echt gebeurt soms natuurlijk wat aangedikt. Alles is een working progress. Ik de man doe mijn best alles goed mogelijk neer te zetten. Hoop dat je het leuk vind en keer terug komt als er weer een verhaaltje of avontuur bij staat. Het idee is dat ik wil toe werken naar 2019 en dan een soort dagboek ga maken.
wie zijn ze?
Luca, Man van 1981 (schrijver)
Audrie, vrouw 1987 (getrouwd met Luca)
Deel 1. 10 jaar terug. Hoe we zijn begonnen
Wij zijn een stel dat elkaar kent via hier eerst beetje elkaar uitdagen op de chat elkaars nummers uitgewisseld daar verder kletsen uitdagen. Na een maandje of wat elkaar uitdagen de sprong naar een date genomen. Af gesproken op station Assen Audrie zou me opwachten in een een gele zomer jas. Onwennig stapte ik de trein uit zoekende naar die gele jas. verlegen stond Audrie bij een pilaar rond te kijken. Onze blikken kruisten en ik zag de herkenning in je ogen. Had nooit verwacht dat een vrouw als jij met mij wou afspreken.

We gaven elkaar een kort een zoen op de wang beide onwennig beetje kat uit de boom kijken. Was echt beetje onwennig we wisten beiden waarom we er stonden maar durfden er niet voor uit te komen. We hadden geen plan gemaakt wat we zouden doen dus dan sta je daar dan. Oke dacht ik nu ontmoet ik haar op dit station moet ik het niet gelijk verknallen. Zullen we een kop koffie doen in leuk tentje in de stad. Audrie zei gelijk: ja, ik ken wel een leuk tentje in de stad. Al lopend de stad in kwamen we beide los en praten over van alles. In het koffie tentje vonden we een lekker plekje achter in. Lekker kletsen en steeds uitdagender vragen over en weer. Het was wel duidelijk dat we beide het wel zagen zitten maar ja wie zet die stap. Oke ik doe het, heej lijkt je leuk om samen wat meer te doen en naar jou huis te gaan? Audrie keek me aan of ik het dr nooit zou vragen. Zij ging naar de w.c. en betaalde de rekening. 

Het was 15 min lopen naar je flatje en het was super lekker weer dus we genoten er lekker van. Al kletsend kwamen we aan waar Audrie woonde. leuke flatje op de vijfde verdieping. in de lift konden we ons al niet in houden. Je trekt me naar je toe en geeft me een volle zoen! De hele reis naar boven zoenden we. Onze tongen zochten elkaar op en danste om elkaar heen. Tussendoor voel ik je hand van mijn heupen glijden naar men billen. Ik dacht bij me zelf wauw ze lust er wel pap van. We werden ruw gewekt door de ping van de vijfde verdieping en deuren gingen open. Over de galerij naar je huisje liep Audrie uitdagend voor mij uit. Ik kon haar mooi bewonderen.

Audrie deed de deur open, sorry voor al de rommel had wat haast vanochtend zij ze plagend. Ik volgde haar de gang in en dacht: troep? zie niks alles is spik en span. ja een was rekje met je slipjes en bh wat handdoeken niks ongewoons toch. nieuwsgierig gluurde ik naar de onderbroekjes wat zou ze nu aan hebben dacht ik. Zak ik er achter komen?

Wil je wat drinken vroeg Audrie. ja lekker wat 7up of sprite. Je deed woonkamer deur open en zei kom er zo aan even pakken. Ik loop een leuke hippe woonkamer in duidelijk van een vrouw die net op zich zelf woont en van uit studenten leven komt. Woon je hier lang roep ik naar Audrie. Ze antwoord, nu bijna 1,5 jaar. Oke, denk ik netjes en neem plaats op de lekker bank, waar ik gelijk lekker in weg zak. Audrie komt de kamer in lopen met 2 glazen fris en ploft naast me. 

Ik leunde naar Audrie toe en zei waar waren we gebleven. Volgens mij hier zei Audrie en kust me. Onze handen gingen op verkenning. Ik voelde je handen langs m'n nek naar m'n zij gaan, bij mijn heupen nam je de route via m'n lies naar de boven bennen en dijen. Ik deed mijn benen meer van elkaar om de ruimte te geven.En Audrie maakte daar gretig gebruik van. Ze kneed mijn lul en die werd er aardig opgewonden van! We zoenden er op los onze tongen waren in een intense strijd met elkaar. Onder tussen waren mijn handen ook op een expeditie gegaan. Ik begon met een hand in je nek te leggen en langzaam naar je hals te bewegen. Aan je gekreun merkte ik dat je dat wel kon waarderen. langzaam gingen mijn handen naar haar borsten. Ik kneed ze voorzichtig en Audrie reageerde gepassioneerd het zoenen werd nog intenser als dat al kon. God wat waren die borsten heerlijk en mooi vol (later leerde ik dat ze dubbel D zijn toen nog geen idee van). Mijn expedite werd abrupt gestopt want Audrie was mega geil zij ze en klom boven op mijn schoot. Ondertussen knoopte ze d'r blouse los en had ik vol zicht op je mooie boven lijf wat genieten zeg! ze dook weer op mijn mond en zoende me hevig. Door al het gedraai van je kutje en kontje over mijn schoot begon mijn lul steeds harder te worden en knelde goed in mijn broek. Maar ja mijn expedite had nu wel 2de kans dus begon met de handen in je nek te leggen en al zoenend haar rug te strelen door naar de billen. Ik voelde Audrie haar borsten tegen me aandrukken. Geslaagde eerste deel dacht ik op naar deel twee ik legde mijn handen wat lager en kon zo het rokje van Audrie moeizaam oom hoog schuiven. Dit bleek het lastige te zijn van deze positie waar in we elkaar bevonden. Want ondertussen was Audrie aan het proberen mijn riem los te wurmen en dat wou maar niet lukken omdat het allemaal zo krap was. Geen van beide kwam op het idee om wat anders voor te stellen kwa zitten of zo want we gingen helemaal in elkaar op.We hebben zo wel een 20-30 minuten intens gezoend. In eens zij Audrie ik moet naar de w.c. we zoende nog even en ze stond op en maakte aanstalten weg te lopen. ik kreeg nog een snelle zoen en toen ging ze. Terug gekomen en dit is echt waar ging de fucking telefoon! Vriendin/collega van dr vroeg of ze voor haar wilde in vallen op het werk! neeee. dacht ik kut kut kut. Maar ja lief en goed als ze is gaat ze akkoord. (later snap ik ook wel waarom).

Audrie kijkt me aan en zegt dit is echt kut maar vriendin vraagt me om de shift over te nemen. je kijkt zelf ook nog bedeesd van wtf, waar heb ik ja op gezegd. Ik moet met een uurtje op werk zijn. Ik zeg het zij dan zo en baal enorm en Audrie ziet het ook en zegt we maken het snel weer goed. In retro perspectief denk ik dat dit juist goed geweest is want hier door bleef die magie van sex en verlangen naar elkaar groeien en is het alleen maar groter geworden.

Ik was de trein nog niet in gestapt of ik had de eerste berichtjes binnen van Audrie. Een en al excesses en dat ze goed ging maken. Ik stuurde terug dat het goed zat en als ze vrij was me wel berichtje kon sturen of bellen (dit hadden we tot toen nog niet gedaan) . Audrie werkte in tankstation en d'r hele dienst tot 23:00 kreeg berichtjes en weer excuses dat ze me met blauwe ballen had opgezadeld. Ik had thuis een dvd-tje aangezet met serie die ik keek kan me nog goed herinneren Star-Gate. Keek beetje achteloos met de Ipad op schoot al Candy crusshend

ongeveer 23:30 ging in eens de telefoon! W.T.F. Audrie belt me mijn hard sloeg over!
Het eerste telefoongesprek:
(-L-) Hoi met Luca, .. 
(-A-) Met Audrie,
-L- Heej hoi jou had ik niet meer verwacht zei ik, wel gehoopt natuurlijk(oeh, slijmbal dacht ik)
(-A-) gegiechel aan de andere kant en onschuldig : Niet..?
(-L-)hmmm, (shit hoe red ik me er uit) Ja, we eindigde vanmiddag erg abrupt.
(-A-) Ja, sorry daarvoor vriendin van me heeft wat shit op te lossen en help haar er bij.
(-L-)Oohw, oke geen probleem. (Ik stoute schoenen aan) En als ik een probleem heb help je mij dan ook?
(-A-) hmmm, hangt van af. Ik vind je wel heel leuk en wat voor probleem heb je dan?
(-L-)Tja, ik heb leuke spannende eerste date gehad met een top meid echt vonken vlogen er af. Maar nu wat advies nodig. Want de date werd ineens onderbroken. nu twijfel ik wat ik zal doen denk de hele avond er al aan. Om vervolg date voor te stellen, wat denk jij.
(-A-) weer gegiechel.. stilte... Nou als de vonken er van af vlogen zou ik het gewoon proberen. Denk dat het wel goed zit als ik het zo hoor.

Onder tussen type ik een berichtje naar Audrie: Heej, jammer dat zo abrupt eindigde maar vroeg me af heb je zin in een vervolg aanstaande zaterdag ik ben s'middags vrij van werk en nog geen plannen voor het weekeinde. <VERSTUUR>
(-L-) hmmm, ja zou ik dat dan maar doen.... met onschuldig stem..
(-A-) Ik hoor prlingg aan de andere kant en gerommel... Momentje krijg berichtje, moet ik echt even op reageren. nog meer gestommel.

Ik krijg berichtje van Audrie: Ja leuk, ik zal mijn shift ook ruilen. Heb nog wel iemand waar ik wat te goed van heb.
Ik stuur terug: Top dan is dat een date! Station Assen zelfde spoor 14:00 kom ik aan.

(-A-) Weer gestommel, zo was ik weer moest echt even reageren kreeg belangrijk berichtje.
(-L-) Ah ja soms heb je dat.
(-A-) Ja joh. Maar je hebt dus een date gehad en die was zo in eens afgelopen.
(-L-) Yup, we ging echt los. Maar ja je was er zelf bij niet?
(-A-) Gegiechel, ja was erg leuk... baalde echt wel.
(-L-) Ik ook wel maar soms heb je dat. Heb alleen nu ongelofelijke blauwe ballen en mega veel zin in je. niet normaal!
(-A-) 3 nachtjes slapen dan zien we elkaar. Maar blauwe ballen nooit gehoord.
(-L-) Niet? dat is als man helemaal is opgegeild en niet heeft kunnen/mogen klaarkomen
(-A-) ahhh, zo... maar daar kan je zelf wel wat aan doen toch?
(-L-) Alleen is dat niet zo leuk haha..
(-A-) Ik kan je wel helpen hoor....
(-L-) ohw?..
(-A-) Ja hoor. Kleed je maar uit en ga maar lekker op bed liggen doe ik zelfde.... 
(-L-) Oke, ren naar slaapkamer. (wat me nu gebeurt denk ik..)
(-A-) Gerommel .. ben je zover?
(-L-) Uhuh.. 
(-A-) Vanmiddag op de bank voelde ik die lekker pik van je door je broek heen tegen mn kutje wrijfen. Op werk was mijn slip drijf en drijf nat! Pak je pik maar lekker beet Luca!
maak hem maar hard! Als ie dat al niet is.
(-L-) ..(Holy shit dacht ik dit is nieuw wat zeg ik terug...) Ja die pik werd zo hard door dat geile gezoen en gekreun van je. Het mooie lichaam dat ik kon bewonderen.
(-A-) HMMM. ja erg lekker inderdaad. Ik had echt zin in je sta al tijdje droog.. Had je pik lekker diep willen voelen. Eerst m'n lippen lekker op je eikel, je reactie voelen en dan langzaam naar binnen glijden en al zuigend weer omhoog. Zoekend naar je ogen!
(-L-) My god.. stamelde ik uit..
(-A-) Heb je je pik vast? Trek je zelf maar lekker af fluistert ze nu
(-L-) Oeh ja, Hij is nu erg nat al van al de spanning. Wat doe jij nu?...
(-A-) (Blijkbaar veel beter in tele-sex dan ik) Ik fantaseer er over hoe jou pik dadelijk diep mijn kutje in gaat. Terwijl ik me zelf nu heerlijk lig te vingeren. dat soppende geluid mis ik zo!
(-L-) ..(Ik doe ook een poging) Hmmm ja, klinkt heerlijk. Graag leg ik je op bed en ga je heerlijk verder verkennen eerst met m'n handen. Via je nek naar die mooie borsten van je over je buik naar je navel. Van daaruit naar met iedere hand naar je dijen. lekker door naar je kutje. Om die te masseren.
(-A-) Je maakt me gek verlang er naar! heerlijk. Terwijl je naast me zit kneed ik met mijn vrije hand lekker je zak. Hmmm lekker, hoe gaat het met je pik daar?
(-L-) .. (shit m'n pik staat op knappen ik wil nog niet komen!! tempo minder Luca!) Hij staat op knappen...
(-A-) Oeh lekker... ik ook wil hem diep in me voelen dat je boven me komt mijn polsen stevig vast pakt en boven mijn hoofd houd. En je heerlijke lul mijn natte kutje binnen dringt. Je diep in me stoot. Niet te voorzichtig he... ohw ohw god jaa! ja hmmmm.. grommel aan de andere kant.. en gekreun. 
(-A-) Jezus ik ben lekker klaar gekomen.. hoe is het met die pik van je!
(-L-) In mijn hand nog...
(-A-) Ik wil je horen klaar komen! Mijn naam roepend terwijl je je zaad er uit spuit..
(-L-) Fucking hell..(wat is dit! dit heb ik nog nooit mee gemaakt zooo geil!)
(-A-) Al dat lekkere zaad voor mij! maak die lekkere pik maar klaar Luca kom maar. Waar wil je het over heen spuiten? ..nou..? Vertel me
(-L-) Je borsten!
(-A-) hmmm Geil!! Kom dan op spuit ze er onder klieder mij er maar lekker er onder met dat heerlijke zaad van je
(-L-) ohw GOD.. Audrie, ik kom. (Het zaad golft uit mijn pik tegen mijn borstkas aan. Zo heftig heb ik nog niet vaak mee gemaakt)
(-A-) Hoe gaat het met je blauwe ballen? (al giechelend).
(-L-) Haha, ja stuk minder blauw nu.
(-A) Leuk voor proefje voor zaterdag, denk je niet?
(-L-) Ohw, zeker spannend nu al zin in. shit... is al 01:23 ik moet morgen de winkel open gooien!! 
(-A-)Oeps, sorry.
(-L-) Doe je dit vaker want jemig wat spannend en geil zeg!
(-A-) Hihi, Is niet m'n eerste keer dit nee... maar uhm.. Ik ga even douchen.
(-L-) Mag ik mee
(-A-) Dacht dat je vroeg op moest..
(-L-) Ah ja helaas dan maar. Dikke kus en tot zaterdag.
(-A-) oeh kusjes!!.. jij ook kus en ik haal je wel op van station 14:00 toch?
(-L-) Klopt, tot dan.

Holy crap denk ik, dit heb ik nog nooit mee gemaakt! We sturen elkaar de hele week nog berichtjes. we dagen elkaar uit maken elkaar knetter gek.

Volgende verhaal. onze herkansing date!

2582 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.