Gewillig gevuld

Geplaatst door: gewillig-vrouwke op 04-05-19

Tijd om alweer een geil verslag te schrijven over een sexdate. Via deze weg was ik in contact gekomen met een man van halfweg de 50. Hij wilde mij gebruiken bij hem thuis. Hij woonde net over de grens in een alleenstaand huis. Hij schreef smalend dat dat interessant was omdat de buren de sletten die hij onder handen nam, niet hoorden schreeuwen.  De eerste chat was via deze site, de volgende via skype en mail. Hij gaf mee aantal opdrachten daar ik geen werkende cam heb en toch wilde controleren of ik echt was. Ik moest o.a een foto sturen met zijn naam op mijn tieten, mijn kut ...   Dan ook eentje met een dildo in mijn kut en daarna ook iets in mijn kont.  Dit deed ik heel braaf.

Na een tijdje was het toch tijd vond hij om al dit gewillig vlees eens van dichtbij te bekijken ... We maakten korte afspraken : hij wilde alle gaten gebruiken, geen glijmiddels en geen condooms. Ik moest maar zorgen dat ik geil en nat genoeg was om alles goed te laten glijden ... Hij wilde me ook vastbinden zodat ik zeker vb mijn benen wijd zou houden als hij zijn zweepje, kletshandjes, ... zou gebruiken. Van mijn kant kwam de afspraak dat ik geen littekens wou of sporen van de zweep had na de date. Rode billen en dergelijke konden wel.  En liefst ook geen zaad in mijn twee onderste gaten. In mijn pijpbek wel. De laatste afspraak kon die dom. niet beloven. Ik moest het erop wagen ...  Zo geil als ik was, trok ik dezelfde dag richting Nederland ...

Ik had nylons aan met open kruis, hogere pumps, halve cup bh, string en een doodgewoon heel deftig kleedje. Niemand die me zo zag zou gedacht hebben dat ik het later die dag als hoer zou gebruikt worden.   Ik belde aan en onmiddellijk ging de deur open. Voor mij stond een gewone man in jeans en hemd met een buikje. Wat kalend en grijs. Kort zei hij ' HOER ?"  Ik knikte. "Binnen en kleed uit. Onmiddellijk !!" Ik deed wat hij vroeg en daar stond ik dan ... Ik voelde mijn kut samentrekken .. mijn tepels stonden al stijf. En dat had hij gezien. Hij kneep er onmiddellijk hard in. Hij duwde me daarna tegen de muur en duwde met zijn voeten mijn benen open. En zei daarbij : benen open slet. Direct voelde ik ook dat hij zijn vingers in mijn kut stak. Dan liet hij me los. Ok, de hoer is idd goed nat. Goedgekeurd. Hij gaf me een harde duw en ik moest voor hem lopen naar de living. Ik moest op mijn knieen en handen gaan zitten met mijn kont in de lucht. Ik kreeg vervolgens wat rake klappen op mijn billen met zijn handen, maar ook daarna met een soort zweepje. Hij vond dat mijn kut ook een beurt verdiende. Daarom moest ik vervolgens mijn string uit doen en met open benen op zijn livingtafel gaan liggen. Hij zei dat ik 10 slagen ging krijgen op mijn kut om ze extra gevoelig te maken. Mijn benen moesten open blijven, indien niet, zou hij er een klap bij tellen. Uiteindelijk kreeg ik 15 klappen. Ik gilde het uit. Amai, mijn kutlippen stonden in brand maar eigenlijk ook goed gezwollen van geilheid. Toen was het tijd om te tonen of ik ook een pijpslet was. Ik moest op mijn knietjes gaan zitten en de man had zijn pik uit zijn broek gehaald. Pijpen slet zei hij en diep !  Zijn pik was een kleine 20cm en eigenlijk tamelijk dik. Ik kreeg hem uiteindelijk quasi helemaal in mijn mond geduwd. Ik pijpte niet, hij neukte mijn mond. Hoeren moeten ook geneukt worden dus tijd voor de neukgleuf, lachte hij. Die was natuurlijk nog super gevoelig maar gelukkig ook goed nat. Hij wilde doggy. Maar dan echt doggy : hij stond recht achter me en duwde zijn pik in bijna een keer mijn kut in. Ik riep het uit ..van gevoeligheid maar ook van geilheid. Daar hij recht stond met de knieen wat gebogen, kon hij veel druk zetten bij het neuken. Ik moest me goed steunen op de armen om niet neer te vallen. Opeens stopte hij. Hij liep weg en kwam terug met wasknijpers.

Twee zette hij op mijn tepels en toen gaf hij mij de kans om mijn kutsap te gebruiken om mijn kont nat te maken want hij wilde zijn dikke pik in mijn derde gat. Wat ik heel wijselijk ook deed. Ik kreeg in mijn kont wel eerst nog van alles om wat gewend te geraken : hij stak er een kaars in, een banaan en toen pas zijn pik. Maar eerst had hij mijn kutlippen dichtgemaakt met de resterende wasknijpers. Toen hij zijn pik in mijn kontgat stak, heb ik hard geroepen van de pijn. Maar ik kreeg er kletsen bovenop. Een teef als ik moest gedekt worden in haar kont. Uiteindelijk heeft hij mij hard in kont genomen. en ook mijn kont volgespoten. Ik wou het niet maar het was al te laat. Na het neuken moest ik het zaad er maar uit persen en oplikken ... wat ik dan ook gewillig deed.   Wat een geile date was dit. Als meneer dit leest ... ik wil nog wel eens ....je loopse teef.

3746 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.