Bizarre werkdag

Geplaatst door: lisaxbl op 08-07-19

Het is bijna het eind van mn werkdag. ruim de salon al vast wat op en stuur mn collega naar huis, er is toch niks meer te doen. Dan stapt er nog een man van middelbare leeftijd binnen. Hallo kan ik nog snel geknipt worden? Ik geef er aan toe en zeg neem plaats. Hij verteld hoe het moet worden en begin te knippen. De klok tikt door en zeg zal de deur even  dicht draaien om te voorkomen dat er meer binnenkomen. Ik voel dat die me na kijkt, mn broek zit strak om mn ronde billen en het blousje van de zaak laat ook niets aan de verbeelding over. 

Ik kom terug bij hem en maak mn werk af. Hij keurt het goed en staat op en vraagt of nog even naar het toilet zou kunnen. Ik loop voor hem uit, zodra we uit het zicht van het raam zijn grijpt die me vast.


Dit wil ik al zo lang zegt die, op je knieën jij komt er uit hem op een dominerende manier. Hij duwt me naar de grond en haalt zijn pik uit z’n broek. Zonder aarzeling stoot die hem mn mond in. Mijn hoofd word tegengehouden door zijn handen en hij stoot diep in mn mond. Al snel loopt speeksel langs mn mondhoeken terwijl mn keel word geneukt. Door het snelle handellen van hem kan ik geen kant op. Hij gaat steeds dieper en kokhals er van. Als ik naar boven kijk zie ik hem genieten en voor ik het weet voel ik zijn pik opzwellen in mn keel en een dikke  straal zaad spuit mn keel in hij trekt hem uit mn mond en spuit de rest leeg in mn gezicht. 

Zijn pik word terug gestopt in zijn broek en gooit 20euro naast me neer. Voor het knippen en zie je volgende week zegt die terwijl die omdraait en de salon uit loopt.

Ik zit nog verbaasd op mn knieën bij te komen van wat is gebeurd, gebruikt en ondergespoten.

2966 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.