Avondje op stap

Mijn man en ik hadden een avondje vrij & gingen lekker op stap. 


We hadden samen afgesproken dat hij de leiding zou nemen en dat hij dus alles zou bepalen wat we die avond zouden gaan doen. 
Het was een heerlijke nazomer avond dus ik had een heerlijk zomerjurkje aan, zonder bh & slip. En leuke sneakers eronder. 
We zijn eerst heerlijk op het terras neer gestreken. Hebben daar samen wat gedronken en genoten van het weer. Toen ik naar de wc moest, kreeg ik een ei in mijn hand gedrukt die ik na het plassen in moest doen. 

Toen ik terug kwam en wou gaan zitten, moest ik van Hem op me blote billen plaats nemen op de stoel. Met dat ik ging zitten werd gelijk het ei aangezet. Wat een zalig gevoel. Ik moest mij inhouden geen gilletje te geven op t overvolle terras. Mijn tepels reageerde erop, dus die priemde door mijn jurkje heen.  

We bestelden nog een drankje. Al die tijd stond mijn ei aan, dus mijn kutje werd al behoorlijk nat. Ik stond op om naar de auto te gaan en zag een natte plek op de stoel. 
Toen gingen we een stukje naar de auto lopen. Damn dat ding was goed voelbaar, maar wat geil. Hij stond inmiddels uit. We kwamen aan in een steegje, niemand die ons zag. Ik werd tegen de muur gedrukt, innig getongd. Tegelijk haalde Hij een paar ferme tepelklemmen uit zijn broek & zette die op mijn nog stijve tepels. Omdat we zoende kon ik niet kreunen, maar oef wat geil zeg. 

Nog een klein stukje lopen, toen waren we bij de auto. Eenmaal in de auto, moest ik de bandjes van de jurk laten zakken zodat Hij goed bij mijn tepels/borsten kon. Er volgde een gewichtje aan allebei de klemmen. Oooh ik voelde me kutje nog natter worden. Hij deed het ei weer aan, dit keer op interval stand. Ik moest met ontblote borsten blijven zitten en met me blote kont op de stoel gaan zitten, jurk zo hoog dat voorbijgangers zo mijn kut en borsten konden zien. Ik moest een blinddoek op, en zo zijn we gaan rijden. 

Een ritje van 20 minuten leek wel een uur te duren, ik zat alleen maar in mijn eigen wereldje met het ei in me natte kut & de klemmen met gewicht op me tepels. Werd behoorlijk geil. 
Eenmaal thuis werd ik naar boven begeleid en moest mijn jurkje uit. Mijn borsten werden bevrijd van de klemmen. Ik hoorde Hem wat pakken, het bleek touw. Mijn borsten werden goed vast gepakt en strak afgebonden. 

Daarna volgde er een tepelzuiger op elke tepel. Damn wat is dat super gevoelig, maar ook super lekker. Ik werd op mijn rug op bed gelegd, armen en benen vast gebonden aan bed. Daar lag ik dan, kutje open en borsten opgebonden met zuigers erop. 
De zuigers werden er af gehaald en er werd een elastiekje om de tepels gedaan, zodat ze recht vooruit bleven staan. Ik hoorde iets trillen, dit werd over mijn tepels gehaald. Mijn ei stond ook nog steeds aan op interval. De sappen stroomde rijkelijk. 

Er werd een zweep gepakt, en werd heerlijk op me kutje geslagen. Had moeite met incasseren, maar het was zoo heerlijk. Daarna nog 10 met de hand. Hoorde van Hem dat mijn kutje mooi rood was geworden. 
Het ei werd uitgezet en eruit gehaald. Ik kreeg een knijper op mijn klit.  Wist even niet waar ik het moest zoeken, tot dat het over ging in genot. De vibo werd er tegenaan gehouden, oh wat geil zeg. 

Ook werden er 2 knijpers per schaamlip aangebracht. Die vervolgens weer met tape werd vastgeplakt aan mijn bovenbenen. Ik wist niet zo goed waar ik het zoeken moest, maar het was super geil. 
Het elastiekje werd van mijn tepels gehaald en werd vervangen door klemmen. Hij haalde de knijper van mijn clit en begon mijn al goed zichtbare clit te kijken. Oooh het duurde niet lang of ik kon mijn hoogtepunt niet lang meer uitstellen. Hij stopte abrupt. 

Hij deed een gspot vibo in mijn kut. Zette hem voluit aan. Een kleine vibo werd op me clit gezet. Het hoogtepunt was niet ver weg. Ik moest echt aan andere dingen denken om maar niet te komen. 
De kleine vibo werd tegen mijn gevoelige, inmiddels gekleurde, borsten en tepels gehouden. Ik dacht dat ik tegen t plafond aan kwam. Mijn god wat was dat gevoelig. 
Toen de kleine vibo weer op mijn clit werd gezet mocht ik komen. Oooh wat was dat een fijne beloning. Toen ik zo goed als kwam werden mijn tepelklemmen er af gehaald. Dat was net dat beetje wat ik nodig had en ik kwam spuitend klaar. 

Daarna werd ik lekker genomen door Hem. En werd ik los gemaakt en hebben we lekker even naast elkaar gelegen en zo in slaap gevallen. 

Hopelijk komen er meer van zulke avonden 

2245 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.