Kennismaking met haar Bull

Geplaatst door: chastitycouple op 09-09-19

Kennismaking met haar Bull

Het eerste jaar van onze cuckolding was erg prettig maar ook voor ons beide nog erg wennen. Met name Simone vond het lastig om te daten met anderen en daardoor heeft ze in totaal maar met drie andere mannen sex gehad in dat eerste jaar. De mannen met wie Simone sex heeft gehad en waarbij ik af en toe mocht kijken waren de man uit haar Yoga klas, een man tijdens onze vakantie en later iemand die ze aantrekkelijk vond en tegenkwam op een feestje waar ik toen niet bij was. In dit jaar was ik een stuk attenter geworden en zorgen ervoor dat Simone steeds meer kon genieten van haar rol als mijn Cuckoldress. Echter het zelf uiten van haar wensen of instellen van bepaalde regels vond ze lastig. Wel genoten we beide op onze eigen manier van de meer aandacht die ik haar gaf.  In het begin van het introduceren van de chastity en kuisheid voor vertelde ik haar hoe ik het graag zou zien. Uit zichzelf ging ze niet echt verder en vond het lastig om mij regels op te leggen. Waar ik met Simone erg van geniet is als ze bijvoorbeeld verteld over een sex ervaring met een van haar sexpartners waar ik niet bij was. Of als ik vragen mag stellen over een sessie waar ik wel bij was. Ik hoor dan graag hoe ze genoten heeft en waarom dat de sex zoveel beter was. Ook hoor ik dan natuurlijk graag hoe fijn ze het vond om erna met mij te knuffelen en dat ik haar dan zachtjes lik. Tijdens een van onze vele edge sessies vroeg ze aan mij wat ik graag zou willen.

"Simone ik zou graag zien dat jij een echte cuckoldress wordt en dat ik jou dan permanent mag dienen."

Simone reageerde door te zeggen "Je bent beslist een cuckold, de meeste mannen zouden hun vrouw hebben teruggewonnen door sex met haar te hebben, maar inmiddels weet ik dat een echte cuckold altijd zijn mond zal gebruiken omdat hij weet dat hij het met zijn piemeltje niet voor elkaar krijgt. Maar dit is voor mij wel moeilijk te accepteren omdat ik van je hou je mijn man bent. Misschien moet ik er eens met anderen, meer ervaren cuckoldressen over praten. Ik vind het lastig om op deze manier met jou om te gaan."

"Ja, of met een Bull ... die weten vaak ook heel goed weet hoe de dynamiek van Cuckolding werkt in een huwelijk en wat zij als Bull daaraan kunnen toevoegen."

Toen heb ik Simone de site bdsmgirl gegeven. Mede omdat ik weet dat op die site veel Bulls en Cuckoldressen zitten.

"Bas, ik zal daar zeker eens gaan kijken met anderen erover praten, misschien ook samen met jou. Het lijkt mij nuttig om meer te ontdekken hierover en hoe we samen hier meer van kunnen genieten."

Ik hoorde een paar weken niets en bleef in de kooi en soms mocht ik los en speelde Simone met mijn piemeltje. De langste keer zonder orgasme is ooit 8 weken geweest en nu zat ik alweer op ruim 6 weken zonder orgasme. In die periode heeft ze mij niets verteld over wat ze op bdsmgirl.nl deed of wie ze sprak. De keren dat ik ernaar vroeg tijdens het spelen met mijn piemeltje of als ik haar had gemasseerd of oraal verwend antwoorde ze alleen dat ze het interessant vond. Verder bleef het stil tot we op de vrijdag voor het weekend dat ik op de zondag opnieuw de 8 weken marker zou halen. We lagen in bed en ik had Simone met mijn tong en vingers net twee orgasmes gegeven en Simone lag heerlijk met haar hoofd op mijn borst terwijl ik haar lichaam streelde toen ze zei:

"Bas, morgen gaan we heerlijk uit eten. Normaal eten we wat later maar nu heb ik wat vroeger gereserveerd omdat we daarna een borreltje hebben."

"Met wie hebben we een borrel gepland staan dan? Heb ik iets gemist met in de app van onze familie of vrienden?"

"Nee, het wordt een borrel met een speciaal iemand."

"Wie dan?"

"Dat vertel ik je niet, je hoeft niet altijd alles te weten ... het is een verrassing ... en nu niet verder vragen."

Die nacht was ik een beetje onrustig en ook de hele zaterdag wist ik niet goed hoe en wat. Aan het einde van de middag gingen we zoals wel vaker in het afgelopen jaar samen douchen en mocht ik even uit de kooi om onder toezicht mezelf te wassen en te scheren. Daarna mocht ik zoals ik al heel vaak had gedaan ook Simone wassen, scheren, afdrogen en insmeren met bodylotion. Bij het aankleden zag ik dat Simone een heel mooi zwart setje voor zichzelf had klaargelegd, een mooie donkere jurk aan deed en halfopen pumps. Ik droeg zoals vaker een gekleurde chino en een overhemd. Onderweg naar het restaurant spraken we over de normale dingen maar er zat ook continue een soort glimlach om Simone haar mond. Deze glimlach kon ik lastig plaatsen maar ik wist dat verder vragen om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen geen nut had.

Tijdens het eten hadden we voldoende onderwerpen om over te praten. Haar moeder was nog niet zo lang geleden verhuisd, mijn ouders en broers. Maar ook waar we die zomer misschien op vakantie zouden gaan. Tegen het einde van ons diner namen we beide nog een kop koffie zoals we altijd doen. Toen het moment van de rekening kwam zag Simone dat ik best zenuwachtig was en mijn credit card met minder vaste hand aan de ober gaf dan normaal. Bij het naar buitenlopen zei Simone dat we naar Amsterdam zouden gaan. Uiteindelijk kwamen we aan in Amsterdam bij de ADAM-toren. Hier gingen we naar de 20ste etage naar de bar Madam met een fantastisch uitzicht over Amsterdam en heerlijke cocktails. We vonden een plek aan de nog niet drukke bar. Ik zat links van Simone maar ze had haar tas en jasje op de barkruk recht van haar gelegd. De barman vroeg wat we wilden drinken. Siimone: "Ik weet het al ik heb al online op jullie cocktailkaart gekeken en ik wil graag een Dirty Girl Scout Martini en voor mijn man een Long Island Icetea." Mijn mond viel bijna open en ik moest van de spanning heel erg lachen. De spanning in mijn lichaam van de hele dag kwam eruit en ik werd opgewonden en zenuwachtig gelijk. Ik keek Simone aan die naar mij lachte en toen met haar hand door mijn gezicht streelde en mij op mijn mond kuste. De kus werd langzaam intenser en we tongden zelfs even. Simone stopte met zoenen en beroerde toen mijn kooijte en vroeg of ik opgewonden was.

"Ja, ik ben opgewonden maar wel zodanig dat ik nu zelfs even niet stijf ben ... " antwoordde ik.

"Ben maar niet bang ik weet zeker dat dat vandaag nog wel gaat gebeuren" en gaf mij nog een snelle kus op mijn lippen terwijl haar telefoon oplichtte. Ze pakte haar telefoon en typte iets ... keek mij aan en nam een slok van haar cocktail. We keken elkaar zwijgend aan terwijl Simone zich had omgedraaid en met haar rug naar de bar zat. Haar rechterhand lag op mijn bovenbeen vlak bij mijn peniskooi. Toen zag ik haar ogen oplichten en voor ik het wist stond ze op en begroette ze een man hartelijk. Hij kuste haar op beide wangen .... en direct op haar mond. Mijn hart sloeg een paar keer over maar piemeltje reageerde direct en ik voelde hem aanspannen in de kooi. Ik draaide me ook half om en Simone stelde mij aan hem voor:

"Bas, dit is Chris, Chris, dit is bas mijn man."

We schudden elkaars hand en bekeken elkaar volledig. Chris was groot ik denk bijna 190 cm, donker haar, geen baard maar een beetje ongeschoren, redelijk slank sportief postuur maar zeker ook niet mager. Goede kleding, modern en strak. We waren een beetje stil en Simone vroeg aan Chris of hij wat wilde drinken terwijl ze zei wat wij hadden.

"Zal ik voor jou een Brave Bull bestellen"

"Lekker" antwoorde Chris.

Door de naam van haar en zijn cocktail was alles wel duidelijk voor zover ik dat nog niet door had.

"Hebben jullie lekker gegeten?"

"Ja, bas en ik hebben heerlijk gegeten en we hebben van alles besproken maar nog niet waarom jij hier bent. Maar ik denk dat hij al wel een sterk vermoeden heeft." toen naar mij gericht "bas zoals je weet heb ik de afgelopen weken een en ander verder onderzocht over hoe ik nu geniet van mijn sexuele vrijheid. Ik heb veel gelezen over cuckolding in het algemeen en ben er ook met anderen over gaan chatten en ben in mijn zoektocht in contact gekomen met Chris. Naast dat we hebben gechat hebben we ook een paar keer gebeld maar elkaar nog nooit eerder ontmoet. Tijdens het chatten en bellen heeft Chris mij zeer uitgebreid verteld over zijn ervaring en hoe hij denkt dat hij ons als Bull kan helpen bij het verder ontdekken van alle mogelijkheden op het gebied van cuckolding."

"Daar heeft Simone gelijk in. Ik zal mezelf even introduceren, ik ben Chris, 48 jaar, vader van twee kinderen, nu 17 en 19, die wonen bij hun moeder maar zijn ook regelmatig bij mij. Na de scheiding nu 15 jaar geleden ben ik Bull geworden. In het begin wist ik niet dat het zo heette laten we zeggen dat de eerste periode ik een huisvriend was, dit was bij een jonger stel en duurde twee jaar tot ze kinderen wilde. Daarna korte tijd niets maar zowel in de periode bij het stel als in de vrije periode heb ik veel geleerd over BDSM, het Bull zijn en cuckolding. Ik ben nu twee keer lange tijd Bull geweest bij een stel. Een keer 4 jaar en een keer 7 jaar. Ik zeg express Bull in plaats van huisvriend omdat ik door mijn kennismaking met BDSM echt heb ontdekt waar mijn interesse liggen. Met mijn ervaring kan ik jullie heel veel leren over cuckolding, hoe Simone haar rol als Cuckoldress kan invullen en daar optimaal van leert genieten maar ook hoe ze jouw volledige toewijding kan verkrijgen."

Ze keken beide naar mij en ik was even sprakeloos. Maar op de een of andere manier kwam het gesprek een beetje op gang en konden we wat persoonlijker kennismaken. Van zowel Chris als ons kwam aan bod wie we waren, broers, zussen, studie, waar we gewoond hadden ed. Eigenlijk werd het best gezellig en ondertussen hadden we ieder onze tweede cocktail terwijl de bar verder volliep. De dansvloer was ook al een beetje vol aan het raken en terwijl Simone even naar het toilet ging kletsten Chris en ik al redelijk natuurlijk verder. Toen ze terugkwam pakte Chris de hand van Simone en zei.

"Wij gaan even dansen ... "

Simone is een ex-danseres en heeft dansen altijd leuk gevonden. Zelf ben ik een beetje een houten hark maar kan me er wel toe zetten maar las het niet per se hoeft dan kan ik het ook laten. Met mijn cocktail in mijn hand keek ik hoe Simone met Chris aan het dansen was. Ze hadden veel contact en dansten erg dicht bij elkaar en er was voldoende te zien dat Chris erg geïnteresseerd is in Simone. Uiteraard wist ik waarom Simone hem had uitgenodigd en inmiddels wist ik dus dat ze via BDSMgirl.nl en de telefoongesprekken al veel hadden gesproken. Het voelde allemaal erg spannend en ook een beetje onwerkelijk. Chris was een aardige kerel maar ik merkte ook wel dat hij nog niet alles had verteld of had laten zien. Tussen de nummers door kwamen ze af en toe bij mij langs om wat te drinken van hun cocktail Na een halfuur kwam Simone naar mij toe terwijl Chris de andere kant op liep. Simone kwam naar mij toe kuste mij en vroeg:

"Wat vind je van Chris? Ik denk dat hij een perfecte Bull kan zijn zeker omdat ik al veel met hem heb besproken over ons maar ook omdat hij al veel ervaring heeft."

"Ik vind het een aardige vent zoals ik hem nu ervaar. Ik ben erg benieuwd naar wie hij meer is en of hij inderdaad past bij ons ... bij jou. Je weet dat ik je tot nu toe de volledige vrijheid heb gegeven in het kiezen van een sexpartner. Als jij denkt dat Chris de ideale Bull is voor jou en mij dan vertrouw ik daarop."

"Ik weet het zeker, hij zegt dat je cuckolding moet opbouwen, niet te snel maar ook niet te langzaam. Dat het goed is als er af en toe een beetje gezonde spanning is over hoe sommige grenzen kunnen verschuiven en dat iedere betrokkene zich daar dan soms ongemakkelijk bij kan voelen. Dat geldt dan voor jou maar zeker ook voor mijzelf. Chris zegt dat hij door zijn ervaring weet hoe de dynamiek werkt. Dat geeft mij erg veel vertrouwen in hem als Bull."

"En ik heb veel vertrouwen in jou en als jij het zegt ook in hem." en ik kuste haar op haar mond.

Toen was Chris er weer en vroeg toen "Mag ik ook een zoen?" Simone boog naar hem toe, zoende hem en terwijl zij hem zoende met haar lippen op de zijne pakte hij lichtjes haar hoofd en maakte er een tongzoen van. Simone gaf eraan toe en terwijl ze met elkaar zoende had hij zijn rechterhand op haar billen. Na de zoen keek Simone mij aan en zie:

"Bij het dansen heb ik al ontdekt dat Joost niet heeft gelogen en heb ik hem verteld dat ik meer wil. Joost heeft een kamer geboekt. Wil jij de tas die ik in onze auto heb gezet halen en dan zo naar kamernummer 450, dat is een SIr Suite. We kunnen daar nog samen wat loungen."

Uiteraard wist ik dat er een hotel in het pand zat. Toen Chris er was had ik het al enigszins verwacht maar toch ook was ik een beetje overvallen door de snelheid van hoe de avond zich ontwikkelde. Uiteraard ging ik akkoord en beloofde zo naar de kamer te komen. Terwijl ik wegliep en omkeek zag ik Simone met hem op de dansvloer nog een nummertje meepakken om op te dansen. Maar nu nog intenser tegen elkaar aan en ik wist zeker dat Simone zijn penis al moet hebben gevoeld tijden de eerdere danssessie maar nu helemaal moest voelen. Zoals tijdens eerdere ervaringen stond mijn piemeltje stijf in de kooi terwijl in mijn hoofd een bepaalde vorm van onzekerheden schaamte aan het vechten was met lust en opwinding. Met de lift naar beneden, de auto vinden, tas pakken en weer terug het gebouw in duurde al met al stiekem toch even. Ongeveer 20/25 minuten later stond ik met de kamerkaart voor de deur en kon ik mijzelf binnen laten. De kamer was groot en met een lounge gedeelte met een grote bank en stoelen en een groot bed. Simone stond voor het raam naar buiten te kijken en had al een glas champagne in haar handen. Chris stond achter haar, zijn glas stond op een tafeltje, met beide handen op haar zij die langzaam naar boven gingen en hij ook even de zijkant van haar borsten aanraakte en dan weer naar beneden zodat hij over haar billen kon wrijven. Ik wist niet zo goed wat te doen en besloot in een stoel te gaan zitten en dan af te wachten wat er zou gaan gebeuren.

Chris haalde haar haar uit haar nek en bracht het naar een zijde zodat hij haar nek kon kussen. Simone genoot ervan en ik zag haar lichaam reageren op zijn aanraking. Ze zei niets maar ik zag dat ze toegaf aan hoe hij de leiding nam in het spel dat zich voor mij ontvouwde. Door het losritsen van haar jurk kon Chris met de vingers van zijn rechterhand die hij op haar wang legde naar haar nek, de bovenkant van haar schouders en zo langzaam meer huid zichtbaar maken om te kussen. Nu met beide handen die beweging makend kon hij haar jurk over haar schouders duwen en toen hij hem losliet viel de bovenkant van de jurk tot op haar heupen. Het lukte hem om de jurk ook verder over haar heupen te krijgen zodat hij op de grond viel. Ze stond nu in haar lingerie op haar mooie hakken en met een glas champagne voor het raam uitkijkend over de Amstel naar Amsterdam terwijl Chris haar lichaam streelde en kuste. Terwijl hij dat deed maakte hij haar BH los en liet die ook op de grond vallen zodat hij nu met haar tepels kon spelen die nu knetterhard stonden. Haar tepels zijn altijd erg gevoelig geweest dus ik zag dat haar lichaam sterk reageerde op hoe hij haar tepels bewerkte met zijn vingers. Ze zeiden niets maar Simone draaide zich om zoende hem lang en intens terwijl hij haar nu bijna naakte lichaam voelde en streelde. Simone begon hem ook uit te kleden door Chris zijn overhemd uit te doen. Hij was sportief dat kon je zien maar niet overdreven. Voordat Simone zich langzaam liet zakken had ze zijn riem en broek al los gemaakt en nam die mee terwijl ze op haar knieën ging zitten. Hoe weet ik niet maar al vrij snel waren zijn schoenen, sokken en broek allemaal af. Met alleen nog zijn short aan begon Simone zijn penis, die ik niet kon zien vanwege de shorts die hij nog aan had, met haar mond te beminnen. Ik had mezelf ook als snel uitgekleed om mijn peniskooi ruimte te geven omdat ide altijd een beetje beweegt als ik in de kooi een stijve probeer te krijgen. Ondertussen stopte ze haar vingers in de band van zijn short, stopte met haar mond terwijl ze zijn penis vrijmaakte van de opsluiting in de short. Chris had een penis van naar later bleek ongeveer 19 cm en erg dik bijna 6 cm. Dit was zoveel groter dan mijn net 11 cm en bijna 3,5 cm dik maar die had Simone nu toch al bijna 8 weken niet gevoeld. Hij was zelfs grote dan onze dildo die 16 cm is en ik denk 4,5 cm dik.

Simone begon zonder mij aan te kijken zijn stijve penis te likken. Ze begon onderaan en zo omhoog en kuste en likte zijn penis tot ze weer bij zijn balzak kwam en ook die likte. Chris was intiem geschoren en rondom zijn penis was hij erg kort getrimd. Op zijn borst en buik was wel voldoende haar. Ik weet dat Simone dat altijd mannelijk vind. Simone was nu weer op zijn penis gericht en nam hem nu in haar mond ... het was zo mooi om te zien. Ik had het al eens eerder gezien dat ze een andere man aan het pijpen was maar hoe Chris erbij stond en hoe Simone haar best deed, zoals het leek, toegewijd zijn penis te beminnen, was nieuw voor mij maar ook erg opwindend om te zien. Simone heeft bij eerdere sexpartners laten zine dat ze hen erg kon laten genieten met haar mond. Ook Chris liet merken dat hij erg genoot van hoe ze hem aan het pijpen was en had zijn hand op haar hoofd gelegd. Hij nam niet echt de controle maar liet door dit gebaar wel enigszins merken dat ze niet mocht stoppen. Simone keek omhoog en in hoe ze naar hem keek zag ik dat ze zijn hand accepteerde.

Enigszins hijgend zei Chris "Ik ga zo klaarkomen ... ik wil dat je niet doorslikt maar alles in je mond bewaard."

Simone ging nog door met hem pijpen en had tot nu toe haar handen nog niet gebruikt. Terwijl ze nog beter haar best deed en Chris liet genieten. Het leek wel of zijn penis het enige was wat er op dat moment toe deed ... en dat was natuurlijk ook zo. Door haar extra snelheid en orale stimulatie kwam Chris klaar in haar mond.

"Ja ... ja ....Simone .. ga door, ja, ja .... niet slikken. ... maar ga door ga door ...." riep hij terwijl hij stotend in haar mond klaarkwam. Simone deed ondertussen haar best om hem nog steeds te pijpen omdat ze weet dat een man dat heerlijk vind en ook om zoveel mogelijk van zijn sperma in haar mond te bewaren. Na ongeveer 5 minuten hem door te pijpen haalde hij zijn penis die nu iets maar niet veel slapper was uit haar mond. Simone keek omhoog met haar mond vol sperma. Chris keek haar aan en zei toen:

"Doe wat ik je heb gezegd dat je moest doen!"

Met een kleine aarzeling stond Simone op ... liep naar mij toe boog zich voorover en begon mij te zoenen. Met haar tong opende ze mijn mond en bracht zo de sperma van Chris over van haar mond naar de mijne.

"Bas ik wil dat je alles wat Simone je geeft doorslikt" zei Chris tegen mij.

Ik kon niets anders dan de tongzoen van Simone accepteren. De sperma van Chris smaakte goed ... ziltig, zout met ook een soort zoetje, dik maar niet te dik en een tinteling die erg prettig was en die ik ook eerder had ervaren van andere sexpartners als ik Simone likte nadat zij seks had gehad. Wel was de manier waarop Chris sprak en Simone en ik daarop reageerden nieuw voor mij. Mijn piemeltje was zo stijf als het kon in de kooi en in mijn hoofd was het een wervelwind aan emoties. Nadat ik alle sperma van Chris die Simone nog in haar mond had doorgeslikt stopte Simone met mij zoenen gaf mij nog een liefdevolle blik in mijn ogen.

"Bas ik wil dat je nu het slipje van Simone uitdoet" zei Chris.

Simone stond nog voor mij en terwijl ik haar aankeek en zij een glimlach om haar mond had deed ik haar supervochtige slipje naar beneden. Voet voor voet met nog steeds haar hakken aan stapte ze uit het slipje. Haar door mij kaalgeschoren kutje was supernat en glinsterde van opwinding. Simone draaide zich om en Chris kon haar nu naakte lichaam in volle glorie aanschouwen. Voor ze naar hem terugliep deed ze haar schoenen uit. Chris en Simone zoenden elkaar en hij betaste nu haar hele lichaam. Terwijl ze zoende speelde Simone met zijn penis die alweer hard geworden was. Chris leidde haar naar het grote bed en Simone kroop erop en liet zichzelf op haar rug vallen haar benen wij als uitnodiging naar Chris toe. Chris aarzelde geen moment en nam zijn plaats in en terwijl hij over haar heen hing zoende ze weer, zijn handen gingen over haar lichaam en zijn penis lag eigenlijk al op haar kutje. Met zijn eikel was hij haar klit aan het teasen en dat zorgde ervoor dat ze haar heupen naar voren duwde zodat hij bij haar naar binnen zou gaan. ze werd gek van verlangen en riep ....

"Neem me ... ik wil je in mij voelen.... alsjeblieft ... neem me ... ik wil je pik in mij, ik wil je voelen klaarkomen

"Wat wil je Simone?"

"Ik wil je pik in mijn kutje ... ik wil hem NU!"

"Als ik dat doe van wie is je kutje dan vanaf nu?

"Die is van jou Chris, laat mij klaarkomen en mijn kutje is van jou!"

Sione deed haar benen om Chris heen en probeerde hem naar binnen te duwen. Chris hield dit nog even tegen tot hij zei:

"Dus als ik je laat klaarkomen is je kutje vanaf nu van bas of van mij?"

"Nee, niet meer van bas, maar van jou .... ALLEEN VAN JOU."

Op dat moment duwde Chris zijn penis bij Simone naar binnen. Voor zeker de helft duwde hij hem in haar en Simone reageerde met:

"Ja, ja ... geef hem aan me .... ja, ja ... laat mij klaarkomen alsjeblieft. Ik wil je ... ik wil je ... ik wil je. Ik heb je pik nodig laat mij klaarkomen alsjeblieft."

Chris ging eerste langzaam in en uit haar kutje en met elke stoot ging er meer van zijn penis in haar. Na 3 keer was hij er helemaal in en ging hij met elke stoot een beetje sneller en ook nog dieper als hij dat al kon. Binnen een paar minuten kwam Simone al voor de eerste keer klaar:

"Ik kom klaar ik kom klaaarrrr, jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa, Chris ga door ... jaaaahhh....ga door"

Chris ging eerst nog even door en het leek wel of Simone in haar orgasme bleef. Daarna ging hij wat rustiger en Simone bleef met haar benen om hem heen en had nu ook haar armen om zijn nek geslagen zodat ze zijn hoofd naar beneden kon trekken om met hem te zoenen. Hun beider tongen dansten hard terwijl Chris weer langzaam zijn penetratie snelheid opvoerde. Simone keek heel rozig en ik zag dat ze al genoten had van haar eerste orgasme maar naar meer verlangde. Chirs was in controle en zorgde ervoor dat hij weer meer ruimte had door haar enkels vast te pakken om haar diep te kunnen penetreren. Zijn snelheid nam toe en Simone kon niets anders dan toe te geven aan zijn fysieke kracht. Door deze manier van haar neuken begon Simone nog meer geluid te maken. Haar armen waren dan weer op zoek naar Chris maar hij had zich opgericht en dan weer begon ze met haar tepels te spelen terwijl Chris haar nog steeds diep aan het neuken was. Ze had eerst nog een of twee kleine orgasmes tot ik merkte dat er een sterk orgasme onderweg was. Chris liet zijn uithoudingsvermogen zien en het duurde zeker nog 20 minunten voor het diepere orgasme bij Simone een feit was.

"Oja ik kom klaar ... klaar ... ja ja niet stoppen .... dieper dieper, jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa, niet stoppen, jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa .... jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa...... niet stoppen, niet stoppen .... jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa"

Haar orgasme duurde zeker 5 minuten en wat ik zag was intenser en dieper vergeleken met de dildo die ik regelmatig bij haar gebruik. Dat komt ook omdat de penis van Chris groter is dan de dildo. Toen riep Simone:

"Stop ... genoeg stop ... rustig aan stop alsjeblieft"

Met haar handen probeerde ze hem te remmen omdat hij de hele tijd nog was doorgegaan. Nu had hij haar benen losgelaten en lag ze moe maar voldaan onder hem. Ze keek mij kort aan met een zeer mooi en gelukkig gezicht. Chris liet zich meer zakken en begon Simone weer te zoenen. Simone gaf daar aan toe en liet blijken dat ze erg blij was met haar orgasmes die hij haar gegeven had. Of ze toen al doorhad dat Chris nog niet was klaargekomen weet ik niet maar Chris liet zich nog wat meer zakken en kon nu ook aan haar tepels likken en zuigen. Simone weer wat rustiger en ze sloot haar ogen ...

"Zo heerlijk .... fantastisch .... bas, Chris dit was echt goed .... "

Chris bleef half op haar liggen en ze zoenden en streelden de hele tijd. Simone met haar ogen dicht en ik denk in gedachten bij wat ze had ervaren. Chris zijn grote penis zat nog steeds in haar zoals ik ook vaak deed na een of twee orgasmes met de dildo. Er was geen op en neer gaande penetratie op dat moment maar ik wist dat Simone met haar kutspieren licht zijn penis moet hebben gestimuleerd. Chris deed zijn best om erg rustig te blijven. Zelf keek ik toe met ogen als schoteltjes en zag Simone in een staat van geluk zoals ik met eerdere sexpartners nog niet had gezien. Na 15-20 minuten elkaar strelen, voelen en zoenen, en naar wat ik eigenlijke wel zeker weet het samenknijpen van Simone haar kutspieren om de nog steeds stijve penis van Chris, begon hij Simone weer een beetje te penetreren. Nu pakte hij haar beide handen en hield deze vast om haar polsen terwijl hij zijn gewicht op zijn handen zette. Hierdoor had hij controle en kon Simone niet omhoog kruipen als ze dat zou willen. Zeker nu Chris steeds een stapje sneller en harder ging neuken. Bij elke stoot kwam Simone ook steeds meer in actie met haar heupen en duwde ze harder en harder terug als hij bij haar naar binnen stootte. Er ontstond een hele mooie cadans en Simone liet zich door hem nemen en had haar benen om Chris heen geslagen. Het leek alsof ze met haar benen hem nog dieper bij haar binnen probeerde te duwen. Chris liet merken dat hij naar een hoogtepunt aan het opbouwen was. Ze gingen samen steeds sneller en Simone haar benen begonnen lichtelijke te spartelen. Dit doet ze ook als ik haar met de dildo verwen maar nu was het nog intenser nog dieper. Chris gromde en neukte nog harder en Simone leunde met haar hoofd naar achteren en boog haar slanke rug een beetje naar achteren terwijl haar ogen omhoog rolde

"Ohhh  jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa,! JA! Neem me, Chirs! Neem me! Ohhh Ohhhh god! Mmmmm. Laat me klaarkomen voor jou!" Simone schreeuwde dringend, haar benen slingerden nu weer strak om hem heen terwijl haar armen probeerden om zijn rug te bereiken, zodat ze hem kon zoenen.

Chris hield haar echter stevig op het bed en ging door met Simone waardoor Simone met haar heupen zich bij elke stoot tegen hem en super wild werd. Haar hele lichaam schudde en schokte onder hem terwijl ze elke krachtige stoot diep in haar opnam. Haar mond viel open een woordeloos geluid van puur plezier, en haar ogen verwrongen van extase samen met de rest van haar mooie gezicht.  Al het intense fysieke plezier maakte dat haar hele lichaam gloeide terwijl ze haar heupen redelijk wild naar voren duwde en een soort van schreeuwde van genot. Het was bijna ongelooflijk om toe te kijken en mezelf te verbeelden hoe ze zich moest voelen wetende dat ze op het punt stond om het orgasme van haar leven te krijgen. Chris kon het ook in haar gezicht zien en daarom bleef hij haar gewoon neuken met alles wat hij had. Hierdoor gooide Simone haar hoofd achterover en van de ene naar de andere kant. Haar gezicht was zo mooi door de pure genot en lust die ze ervaarde maar waarschijnlijk ook vol van gedachten over wat ze deed en waar dit had ik nog niet eerder bij een van haar eerdere sexpartners gezien. Ik was ervan overtuigd dat Simone vanaf die avond Chris zou accepteren als haar Bull. Simone en Chris waren vanaf dat moment te ver weg om meer te doen dan alleen neuken, te verloren in hoe goed ze zich beide voelden en hoe dicht ze ieder bij een orgasme waren. Als Simone in de tussentijd überhaupt nog aan mij had gedacht dan was die gedachte nu volledig weg. Chris neukte Simone vol met zijn grote penis en de Simone nam elke centimeter met een schreeuw van genot. Totdat het allemaal te veel in hen was opgebouwd en Mia een uitschreeuwende hartstocht uitbracht.

"Oh, Chris, je neukt me zo goed! Ohhh ja! Ohhh  jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa,!" Simone kreunde luid en keek hem uitdagend aan, "ehm, neuk me, neuk me, neuk me." Riep ze terwijl ze tegelijkertijd bijna pijnlijk in zijn handen kneep, ze was zo opgewonden.

"Oh, Simone, ungh, je poesje is zo verdomd goed! Agghhh! Ik ga ... straks in je klaarkomen."

"Ja, god, oh ja! Ik wil je sperma! Ja, Chris, neem mij en kom in mij klaar!" riep Simone

"Vertel me wat je wilt, Simone" riep Chris

"Ohhhh neem me! Ik wil dat je mij altijd neukt!"

"Wil je dat ik je neuk met mijn grote lul?" vroeg Chris zelfvoldaan

"JA! Oh god, ja!" Simone kreunde van volledige begeerte, haar vingers bogen tussen de zijne terwijl ze worstelde om zijn rug te bereiken. Haar heupen stootte op en neer om die van Chris te ontmoeten.

"Wil je mijn sperma?" riep hij en Simone kreunde zo hard dat ik dacht dat ze een orgasme had

"JA!!" Ze schreeuwde het uit met een stem die net zo trilde van genot als haar hele lichaam trilde van het idee. Ze kon aan niets anders denken dan zijn sperma in haar te voelen! "Ohhh Chris! Ik wil dat je me neemt! Geef mij al je sperma, ik wil je in mij voelen klaarkomen! Ik wil je sperma ... oooooohhhhhhhhhh!"

"Ja! Je krijgt alles van mij, Simone." gromde Chris hard en zijn lul vulde haar met voldoende kracht om een ​​harde kreun van genot te krijgen van Simone. Chris duwde haar armen boven haar hoofd terwijl hij haar stevig bleef penetreren terwijl Simone haar benen in de lucht trapte en de tenen van haar voeten krulden van genot en ze haar hoofd in extase naar achteren gooide. Ze neukten om te klaarkomen. En zowel Chris als Simone stonden op het punt om de orgasmen van hun leven te hebben.

"Simone, neem mijn grote lul! Laat me zien hoe graag je het wilt!" Chris gromde tussen opeengeklemde tanden en Simone sloeg haar heupen tegen de zijne, kreunend en genietend van zijn dikke lul bij iedere stoot.

"Neuk me harder! Oh god!" Simone schreeuwde het uit en kronkelde krankzinnig onder hem terwijl ze elke centimeter pakte die hij te bieden had.

"Ik ga in je hete kutje klaarkomen ... ungh ..."

Simone schreeuwde en kreunde van genot naar de top van haar longen, worstelde haar handen los onder hem vandaan en ze gooide meteen haar armen om zijn rug, haar nagels graaiden naar zijn reeds gekraste huid. Simone haar handen krasten in zijn rug en ze kreunde heftig terwijl ze haar vingers naar beneden streek om zijn kont vast te pakken, zich vastklampend aan en hem als het kon nog dieper in haar trok met elke krachtige stoot. Chris, zijn handen nu vrij van de hare, strekte zijn hand uit om het hoofdeinde vast te pakken, voorzichtig met zijn vingers. Met behulp van zowel zijn krachtige benen als zijn nieuwe greep op het hoofdeinde ramde meedogenloos zijn lul in haar poesje met alle kracht die hij had.

"Ungh, fuck, Simone, wie neukt je het beste?" vroeg Chris terwijl hij diep in haar kutje beukte.

"Ohhh neem me, Chris, jij bent het! Ohhh Ohhh  jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa,!! Jji neukt me het best! Ohhhh, zoveel beter dan bas! Ohhh  jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa,!!" kreunde Simone als antwoord terwijl ze nog steeds met haar handen om heen geslagen bleef terwijl ze kreunde van genot.

"Jij neukt mij zoveel beter maar ik hou bas!" riep Simoone terwijl de onbeschermde lul van Chris diep in haar kut op en neer ging "Ohhh ik hou van bas met heel mijn hart! Oh god, ik hou van je schat!" riep ze terwijl ze naar mij keek en met haar nagels over zijn rug sleepte, toen voegde ze eraan toe terwijl ze in Chris zijn ogen keek: 'Maar ik heb liever dat jij me neukt! Ummmm ohhhh! Ik hou ervan om seks met je te hebben! ja, ik wil dat jij vanaf nu seks met mij hebt in plaats van bas! "

Chris grijnsde, terwijl Simone bleef schreeuwen en kreunen van genot. Leunde naar beneden om haar snel te kussen. Hun lippen smeten erotisch.

'Dus is dat een belofte dat ik je altijd mag neuken?' Hij vroeg het speels met een serieuze toon en Simone glimlachte zo goed als ze kon terwijl ze de meest extase ervoer die ze ooit in haar leven had gevoeld.

"Ohhh  jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa,!, JA!" Ze kreunde als volgt zonder aarzeling: "Ohhh  jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa,! Ik wil je altijd in me, Chris! Ohhh! Je gaat me vanaf nu altijd neuken, overal, zoveel als je wilt! Ohhh  jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa,  dus neuk me! Laat mij klaarkomen ... ohhh, ik wil je in mij voelen klaarkomen want bas kan dat niet!"

Mijn hoofd was een wervelwind van gedachten en emoties aangewakkerd door de aanblik van Simone die geneukt wordt, haar billen die door Chris met elke stoot nog dieper in de matras worden geboord, haar lange, gladde benen strak om de middel van Chris gewikkeld terwijl hij zijn hele dikke negentien-en-een-half centimeter grootte lul diep in haar stoot tot zijn ballen zwaar tegen haar strakke kont zwaaiden, terwijl haar gezicht van volledige extase, haar zacht geschilderde lippen kreunend in een onzedelijke 'O' terwijl ze meer intens genot voelde dan ooit tevoren. Het is een van de mooiste beelden die je als cuckold van je vrouw kunt zien. Elke slag van haar heupen werd al snel erger dan de vorige, nog intenser gemaakt door de wetenschap dat ze op het punt stond om Chris voor het eerst zijn sperma in haar te voelen spuiten. Ze werd steeds luider en met alles wat ze in zich had omdat ze voelde dat haar orgasme naderde. Simone was zo dichtbij haar orgasme! De aanblik van Chris's sterke lichaam boven haar, zijn gezicht, en wetende dat hij vanaf nu haar Bull was, bracht Simone in extase. Dit was zo verdomd fout en toch ook zo verdomd goed! Ze stond op het punt om deze avond voor de derde keer klaar te komen, haar lange blonde haren omcirkelde haar mooie gezicht terwijl ze erotisch naar hem staarde, Chris zou haar zeker laten ontploffen.

"Oh jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa...... ik ga klaarkomen! jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa......, ik ga klaarkomen! Blijf me neuken! Oh ja! Chris! CHRIS! OH NEUK ME! NEUK ME!" Simone riep nadrukkelijk en kreunde toen zo hard als ze kon.

"Ja! Kom maar klaar kom maar klaar, Simone. Kom maar klaar op mijn grote lul! Want ik sta op het punt om in je te klaarkomen, Simone! Ben je er klaar voor?" Hij gromde met een strakke, vermoeide stem en Simone gilde van plezier.

Haar hele lichaam voelde een golf van genot die door haar hele lichaam stroomde terwijl Simone de opwinding voelde van wat Chris net had gezegd. Hij stond op het punt om in haar klaar te komen. Dit was het! Ze zou niet alleen zijn sperma in haar voelen, maar haar BULL in haar voelen klaarkomen. Simone stootte haar heupen zo wild als ze kon, greep naar zijn rug en klauwde haar nagels nog dieper in zijn rug, kreunend, steeds hartstochtelijker en razender, Simones's stem steeg op toen ze voelde dat haar gewelddadige orgasme op het punt stond haar hele lichaam in flarden te scheuren. Elke aanraking van Chris zijn lichaam naar de hare, elk gevoel van hem diep in haar, elke gedachte aan hoe hij haar zou laten klaarkomen en haar met zijn zaad zou vullen duwde Simone op weg naar de rand van een groots orgasme. Totdat ze een flits naar mij keek en mijn liefdevolle gezicht zag en zich gerustgesteld weer op Chris kon concentreren terwijl zijn dikke, lange pik ballen diep in haar zonk, en Simone voelde dat haar hele wereld schijnbaar even in de balans bleef hangen.

"OH JA Chris, JA! jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa......! NEUK ME! OHHH CHRIS, CHRIS, BLIJF ME NEUKEN, HOU NIET OP NEE! JA! jaaahhh jaaahhh ooohhh jaaa......JA ... LAAT MIJ KLAARKOMEN ... NEEM MIJ CHRIS "Ze schreeuwde het uit, opzettelijk de nadruk leggend op zijn naam in plaats van op die van mij," NEUK ME! NEEM MIJ JE GAAT NAAR ... OHHH ... AGGHHH ... JA ... OH ... NEEM MIJN KUTJE ... OHHH NIET STOPPEN CHRIS, CHRIS ...  " Simone voelde dat Chris's enorme lul haar voortdurend bonsde tot plotseling haar wereld explodeerde op de meest gewelddadige en ecstastische manier ooit. "OH. IK KOM KLAAR ... IK KOM KLAAR ... AAAAAHHHHH IIIIK KOMMMMM KLAAAAAAAAAAARRRRRRRRR AAAAAHHHHHHH!"

Met haar strakke, slanke lichaam greep Simone Chris stevig vast met haar benen terwijl Chris haar vol overgave bleef neuken. Simone greep hem stevig vast en dacht aan maar een ding haar BULL en wat er ging gebeuren, het gevoel van de enorme lul die haar in en uit sloeg en die nu elk moment in haar kon klaarkomen. Met haar kutspieren omklemde ze de lul van Chris als een bankschroef die probeerde dicht te knakken. Met een soort stuiptrekkingen sloeg en schopte Simone met haar armen en benen alsof ze werd geëlektrocuteerd. Haar hele lichaam beefde en bibberde terwijl golf na golf van pure extase door haar heen schoot en haar zintuigen wegvaagde in een waas van sterren en kleuren. Simone gooide haar hoofd achterover, haar ogen open en staarde naar het plafond, maar zag niets omdat haar hele wereld ophield te bestaan ​​terwijl ze het meest krachtige orgasme van haar leven ervaarde. Met zo'n sterk orgasme kwam ze in een soort spasme en zette toen haar nagels zo diep in Chris's rug dat hij het uitschreeuwde van de pijn. Simone's lichaam trilde terwijl ze stuiptrekkend en haar benen stevig om Theo's lichaam sloot. Terwijl golf na golf van extase haar overspoelde voelde Simone alsof elk orgasme dat ze eerder had gehad slechts een geil gefladder in haar maag was. Genietend van puur plezier lag mijn Simone stuiptrekkend voor wat leek op een eeuwigheid voor mij maar het waren maar een paar seconden zijn geweest elk gevoel voor tijd verloor toen Chris gromde en zijn enorme pik tot diep in haar stootte.

"Ja! Agh! Simone ... JA JA ... ik kom klaar!"

Simone had nog maar net genoeg tijd om adem te halen voordat ze plotseling de dikke lul voelde uitdijen, de dikke kop groeide en toen met een diep keelgeluid van Chris, voelde Simone dat hij in haar explodeerde. Lading na lading sperma, net zoals ze eerder in haar mond had gevoeld, spoot hij in haar kutje. De eerste, enorme diep, tegen haar baarmoederhals en vaginawanden met de een na andere stoot, spoot Chris snel en diep in haar. Precies zoals ze had gevoeld toen Chris zijn lading in haar keel had leeggemaakt, niet lang voordat Simone, Chris diep in haar onbeschermde kutje voelde. Grote hoeveelheden van Chris's krachtige, sperma schoten in haar terwijl Chris kreunde en zijn pik zo diep in haar hield als hij kon. Het gevoel van Chris' sperma in haar pompen, het gevoel van het krachtige spuiten tegen de vagina, was als niets dat Simone ooit eerder zo had gevoeld. En oh, het zorgde voor een aanvullende extra andere krachtige orgasme. Simone duwde hard terug met haar heupen en probeerde te schreeuwen maar er kwam geen geluid en dus schreeuwend zonder geluid, probeerde ze tevergeefs te roepen dat ze Chris in haar kon voelen klaarkomen. Simone rolde haar hoofd naar achteren en haar mond hing open terwijl ze trilde op zijn volledig stotende en spuitende pik. Ze bleef hem voelen spuiten terwijl hij haar bleef neuken! Ze had gedacht dat Chris niet meer zo veel zou klaarkomen, omdat hij die avond al zijn ballen in haar mond had geleegd. Maar Chris bleef maar in haar klaarkomen. Omdat Chris lang bleef klaarkomen beefde Simone en schudde, harder tijdens het gezamenlijk klaarkomen. Dit was voor haar de meest intense orgasme van haar hele leven. Het gevoel van genot sloeg door haar heen zoals ze nog nooit had meegemaakt totdat ze bijna op het punt stond flauw te vallen. Eindelijk, na een gevoelsmatige eeuwigheid ledigde Chris de laatste sperma uit zijn ballen diep in haar. Met een luide kreun stortte Chris zwaar op haar, terwijl ook Simone eindelijk voelde dat haar orgasme door haar heen trilde en ze hijgend uitgeput lag te hijgen. Maar wat voelde ze zich verdomt goed en tevreden en .... zo vol sperma. Simone ademde nu rustiger terwijl Chris zijn lul langzaam uit haar trok en zich van haar afrolde. Chris lag naast Simone en ademde luid terwijl hj met open mond naar het plafond staarde. Simone haar lichaam neuriede nog steeds en haar hele huid tintelde als gevolg van haar beste orgasme ooit en haar kutje voelde vol, letterlijk vol, van Chris zijn sperma. Zo had ze nog nooit zo seks gehad! Chris had haar letterlijk de allerbeste sex ervaring van haar leven gegeven en was harder dan ooit tevoren klaargekomen! Haar armen lagen naast haar hoofd en gonsden overal. Ze was te zwak om ze te bewegen of iets anders te doen dan zwaar te hijgen, het zweet dat haar afkoelde in de nu stilstaande lucht en voelde hoe leeg haar kut voelde nu Chris zijn lul uit haar had getrokken. Nou ja, een beetje leeg. Ze kon nog steeds al dat sperma in haar voelen.

"Simone, je bent fantastisch ... ik ben nog nooit zo hard klaargekomen!" riep Chris terwijl hij zo naast haar lag, zijn hand door zijn haar streek terwijl zijn ander op zijn buik lag. Zijn nu langzaam slapper wordende lul die op zijn buik lag, zag er enorm uit en toen Simone naar hem keek, voelde ze een sensatie door haar lichaam toen ze zijn lul zag en was nog steeds verwonderd dat dat monster in haar had past. "Ik wil me altijd zo voelen!" antwoordde Simone speels terwijl ze naar rustiger ging ademen, de haar arm op haar platte buik probeerde ze te verplaatsen en het enige waar ze in slaagde was het op te tillen voordat het ruw viel waar ze het wilde. Ze was zo goed geneukt dat ze zelfs daar bijna geen energie voor had. Terwijl ze daar zo lag ging Simone met haar vingers naar haar kutje en voelde de sperma van Chris die een beetje tussen haar lippen naar buiten kwam. Ze voelde zich zo vol van zijn sperma! Chris ging op zijn zij liggen en bracht zijn mond naar haar linker tepel en voor hji die likte zei hij:

'Het is je eigen schuld dat ik je zo vol heb gespoten .... je was verdomd geweldig.' Hij zei het flirterig maar het was zeker ook oprecht eerlijk van hem en Simone glimlachte vanwege het compliment.

"Je was zelf ook niet slecht." zei Simone terwijl haar tepels tintelden bij Chris zijn aanraking.

"Weet dat ik altijd voor je beschikbaar zal zijn" antwoordde ze met nog een lach

"Ik ben van plan daar vaak gebruik van te maken." antwoordde Chris toen hij haar hand uitstrekte en op zijn slappe lul legde "want nu hij dit heeft ervaren wil hij het ook heel veel vaker."

Het gevoel van de dikke schacht in haar hand nadat het diep in haar was geweest, zorgde voor rillingen door Simone’s net geneukte lichaam. Haar hand paste amper rond de dikte van zijn half slappe lul ze had niet eens een derde van zijn grote lul vast ... hoe had dit ding in haar gepast dacht ik terwijl ik naar het tafereel voor mij keek!

'Je bent zeker van plan mij de hele nacht te neuken?' Ze vroeg het ondeugend terwijl ze met haar hoofd op het kussen naar hem keek.  Chris antwoordde met een ondeugende grijns terwijl hij zijn pik in haar hand trok en Simone een gevoel van lust liet voelen. Haar vingers spanden zich rond het zachte lid aan en ze begon voorzichtig te aaien. Zoveel als ze arm bewegen.

"Zolang jij me niet stopt .... ?" Zei hij brutaal en Simone rolde met haar ogen terwijl ze naar hem lag te kijken. Haar duim werkte over het puntje van zijn pik terwijl haar hand langzaam op en neer bewoog over de dikke schacht en ze haar eigen vocht en zijn sperma kon voelen.

Plotseling bevroor haar hand toen ze besefte hoe stil de kamer was vergeleken met hoe het was geweest. Ze had geschreeuwd en geschreeuwd ... letterlijk in de top van haar longen, want wie weet hoe lang. Haar hart raasde plotseling en snel keek ze naar Bas. Maar vreemd genoeg voelde ze geen schuldgevoel. 'Bas ...' Ze begon, maar ik raakte haar arm aan en schonk haar een geruststellende glimlach. Simone lag daar nu op haar rug en keek mij nu pas aan. De orgasmes die ze had ervaren maakte haar alleen maar mooier en mijn piemeltje zat nog steeds stijf in de kooi en ik druppelde erg veel voorvocht. Nu Chris naast haar lag kon ik haar hele lichaam weer goed zien. Ze was nat van de zweet en terwijl ze naar mij keek deed ze haar benen die ze had laten zakken weer wat wijder waardoor ik ook haar kutje heel goed kon zien. Haar mooie kale kutje was donker rosé, haar donkere lippen stonden nog een beetje open en ik kon de sperma van Chris goed zien. Er was ook een beetje uitgelopen over haar perineum. Deze zeer erotische aanblik maakte mij nog meer opgewonden en mijn piemeltje probeerde nog stijver te worden dan hij als was maar dit kon niet door de beperking van de kooi. Simone keek mij aan met haar linkerhand nog steeds dicht bij de grote half slappe penis van Chris terwijl ze met haar rechterhand aan de rechterzijde van haar op de matras klopt en zei:

"Bas kom eens hier ..."

Ik stond nog voor het bed en voordat ik kon zitten kwam haar hand naar mijn kooitje toe en met haar wijs- en middelvinger raakte ze de tip aan van mijn kooijte waar nog een grote druppel voorvocht hing.

"Volgens mij ben je erg opgewonden en meer dan klaar om mij te likken?"

"Simone, er niets liever dat ik wil dan jou nu likken ... "

Ik liep naar het voeteind en boog naar voeren om haar voeten te kussen. Terwijl ik vanaf het voeteind tussen haar benen kroop kuste ik haar linkervoet en ging zo cm voor cm naar de binnenkant van haar rechterdij. Daarna deed ik hetzelfde met haar rechtervoet en ook weer naar de binnenkant van haar dij. Nu bleef ik langer hangen en kuste heel voorzichtig rondom haar gladde kutje. Haar huid smaakte naar Simone haar zweet, haar sappen maar er was ook een diepere meer muskusachtige smaak, zweet en sperma van Chris. Eerst likte ik de ruimte tussen haar lippen en haar dijen want dat is een erg gevoelig plekje bij Simone. Vandaar ging ik langzaam haar lippen kussen zonder haar klit aan te raken. Steeds dichter naar het centrum van haar genot. Maar voor ik mijn lippen in het centrum zou zetten om met mijn tong naar binnen te kunnen likte ik met mijn tong vanaf de onderkant van haar perineum en proefde ik de sperma van Chris die vermengt was met de sappen van Simone en een beetje uit haar was gelopen. Nu heb ik ook bij eerdere sexpartners van Simone haar kutje mogen likken. Dit heeft mij vanaf mijn eerste cuckold fantasieën geïntrigeerd en mijn piemeltje altijd stijf doen staan in het kooijte. Ook nu was het niet anders. Ik likte verder omhoog en plaatste mijn mond volledig over haar lippen en kutje en ging met mijn tong naar binnen. Hier proefde ik de sapppen van Simone en de sperma van Chris nog intenser. Mijn piemeltje was nu zo opgewonden dat ik zeker weet dat ik spontaan zou zijn klaargekomen als ik niet in mijn kooitje zou zitten. Simone heeft toen door mijn likken een kleine orgasme gekregen. Daarna hebben ze nog twee keer sex gehad waarna ik Simone nog een keer mocht likken. Omdat Chris weg moest omdat hij verplichtingen had, ik heb toen samen met Simone nog wat kunnen knuffelen in het bed. We hebben toen samen van de mooie grote douche, waarin ik Simone toen uitgebreid heb gewassen, genoten voor we na het ontbijt in het hotel weer naar huis gingen. Simone zag er de hele dag stralend uit en kreeg ook complimenten van anderen op een borrel waar we naartoe moesten. Toen we na het eten 'avonds eindelijk in bed lagen hadden we echt pas de tijd om na te praten. We lagen te knuffelen en te zoenen terwijl Simone speelde met mijn piemeltje in zijn kooitje.

"Hoe was het voor jou Bas? Om te zien hoe Chris en ik sex hadden? Wat vond je het meest opwindend?"

"Wat ik denk ik het moeilijkste vind? Is toen jullie elkaar in de bar aan het zoenen waren maar ook later op de kamer. Toen jij bijna naakt was maar ook toen jullie beide naakt waren."

"Was je piemeltje toen stijf in de kooi?"

"Ja heel erg juist door de gemengde gevoelens denk ik. Het was zo mooi om te zien, ik was trots op je dat Chris je wilde maar ook jaloers omdat ik eigenlijk zou willen dat ik Chris zou zijn."

"Daar is jouw piemeltje veel te klein voor .... je zult nooit een Bull zijn maar ik ben erg blij dat je mijn cuckold bent. Wat zou jij graag willen?"

"Ik wil met een ervaren Bull ervaren waar ik al die jaren over fantaseerde. Ik wil graag een zo actief mogelijke rol spelen. Ik kan mijn opwinding onder controle houden door de peniskooi. Te weten dat je zeer blij en gelukkig bent met mij als je man en cuckold"

"Wat bedoel je met actieve rol en hoe zit het met Chris? Hij krijgt het laatste woord."

Dit zou een beetje ene gênant moment kunnen worden ...

"Je helpen als je je klaarmaakt voor je date. Alle dingen die ik deed voordat we kennis gingen maken met Chris. Maar in de toekomst misschien nog wel meer zoals je nagels lakken ed."

"En?"

Ze vroeg omdat ze wist dat er meer was.

"In onze slaapkamer zijn terwijl jij en Chris in je Dress-kamer zijn. Luisteren naar hoe jullie tweeën vrijen, sex hebben"

"En?"

"Zijn lul bij je naar binnen leiden. Je likken, oraal verwennen, terwijl hij sex met je heeft. Je likken zoals ik eerder vandaag deed nadat hij in je is klaargekomen of zijn sperma van jouw lichaam likken als hij op je klaarkomt."

Simone keek nu erg opgewonden: "Ga door."

"Zijn lul voor jou stijf maken en niet alleen jouw likken maar ook zijn luk schoonmaken, jouw sappen van zijn lul likken als jullie nog liggen na te strelen en te zoenen"

"Je hebt een heel lang verlanglijstje Bas. Ik heb nooit geweten dat je wellicht een lul wilde leren pijpen."

"Niet zomaar een ... maar als jij een vaste Bull hebt dan zou ik dat zeker op termijn willen leren."

Ergens hoopte ik dat Simone enthousiaste zou reageren en ik voelde mijn gezicht rood worden. Ik had net een deel van mijn cuckold ziel ontbloot aan mijn vrouw en cuckoldress. Simone kuste mij en met haar hand speelde ze even met mijn gekooide penis:

" Bas je hoeft je niet te schamen ik zal je nooit veroordelen omdat ik veel van je fantasieën steeds leuk begin te vinden. Ik had nooit bedacht sex te hebben met iemand anders dan jou laat staan dat jij in dezelfde kamer zou zijn om toe te kijken. Ergens denk ik wel dat jaloers zou kunnen zijn om je aan zijn lul te zien zuigen. Ik wil dat niet zomaar delen, vooral niet op zo'n intiem niveau. "

Ik voelde me beter, maar vond het niet leuk om nee te horen, niet zo vroeg in deze relatie mogelijke relatie van Simone met Chris.

"Simone, wat maakt Chris zo anders dan de eerdere ervaringen die je had?"

Ze keek me in de ogen. De uitdrukking op haar gezicht was serieus:

"Ik voelde in mijn contacten via BDSMgirl en later tijdens het bellen met hem al dat hij anders was dan de andere mannen waar ik sex mee heb gehad. Chris is een zeer ervaren Bull en we hebben al veel besproken in de weken voor gisterenavond. Toen ik hem zag voor de eerste keer voelde ik mij zoals ik mij voelde toen wij elkaar voor het eerst ontmoetten. Ik heb nooit op die manier naar eerdere sexpartners gekeken of overgedacht. Chris is iemand die ons veel kan leren over cuckolding en hoe dat in het echt gaat. Daarnaast is Chris heel sexueel ingesteld en fysiek erg sterk en hij zal mij jouw behoefte aan vernedering kunnen leren begrijpen. Volgens Chris kan het iets heel moois zijn als wij hier beide volledig voor openstaan. Misschien dat hij mij leert begrijpen hoe vernederend het zou zijn voor jou om zijn ​​zachte lul te zuigen totdat deze rechtop staat zodat hij mij kan neuken."

Ik staarde naar haar, niet wetend hoe te reageren.

"Om te beginnen kun je mij nu nog een keer likken na al dat gepraat over Chris."

Terwijl ik nu Simone op haar rug legde en haar lichaam begon te strelen en zoenen vroeg ik haar net voordat ik haar begon te likken:

"Hoe was Chris als sexpartner?"

"Chris is een hele goede sexpartner maar dat heb je zelf waarschijnlijk ook gezien. De orgasmes die hij mij gaf waren erg intens en zelfs bij het laatste orgasme voelde ik hem nog in mij klaarkomen. Maar wat ik fijnste vond is dat hij mij veel orgasmes gaf en ik voelde dat hij een soort bezitnam van mijn lichaam en dat ik mijn lichaam ook wilde geven. Hem in mij voelen klaarkomen terwijl ik ook een orgasme heb is dan erg prettig."

Inmiddels had ik Simone op de rand van een orgasme maar was ook meer en meer tegen haar aan te rijden met mijn gekooide piemel. Aan mijn bewegingen merkte ze dat ik graag wilde dat ze hem zou bevrijden en er mee zou spelen. Toen ze weer rustig werd na de orgasme die ik haar had gegeven zei ze:

"Bas, ik wil niet meer dat je dit doet. Het is erg vervelend dat je naar bevrijding voor je piemeltje op zoekt bent terwijl je 100% op mij gefocust moet zijn. Daarbij moeten we gaan slapen want we moeten morgen weer werken."

We gaven elkaar een zoen en ik ging lepeltje lepeltje liggen met mijn kooitje, waar een stijf piemeltje inzat, tegen haar billen.

Wordt vervolgd ...

2439 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.