Beide dominant

Het beknopte antwoord is ja!

Ik zal de balans van mijn commentaar correleren in de context van leiderschap. De essentie van een dominant. Op zichzelf zijn we compleet, heel voor onszelf.

Binnen een vakbond nemen we de verantwoordelijkheid om onze partner zo te vormen dat het doel wordt bereikt zodat ze het beste kunnen zijn dat ze als individu kunnen zijn, maar nog belangrijker in het kader van de relatie.

Wij zijn de kapitein van ons schip en misschien nog belangrijker de navigator die de koers uitzet waardoor de unie zal evolueren zolang deze wordt volgehouden.

Voorafgaand aan de unie verzamelen we zoveel mogelijk informatie over onze potentiële partner, zodat we ons vermogen om te leiden kunnen beoordelen, terwijl we proberen de attributen en tekortkomingen van onze kandidaat-partner te begrijpen. Wanneer we concluderen dat het huwelijk van onze respectieve kenmerken een haalbaar doel is, gaan we over tot toewijding.

Wanneer de verbintenis wordt aangegaan, voelen we de last om de betrokkenen te leiden. Deze last is enorm en de verantwoordelijkheid is oneindig. We blijven de verworven intelligentie verwerven en evalueren, niet alleen over hoe we onze integratie moeten bereiken, maar ook hoe we onze partner kunnen integreren in de evolutie van een duurzame relatie.

We worden geconfronteerd met de realiteit van een overvloed aan onbekenden. Wat we tot nu toe niet in onze partner hadden herkend tijdens het masseren van de unie waardoor symbiose kan worden bereikt. Waar de vereniging van twee verduisteringen wat geen van beiden als individu kon bereiken.

Als we niet volledig hadden erkend dat de unie geen gebeurtenis maar een proces was, worden we nu verondersteld de evolutie van de relatie te verwerken. Het is dit proces dat bepaalt dat de ene moet leiden terwijl de andere moet volgen.

Het is deze dynamiek die volledige openheid dicteert. Niemand van ons is in staat om de geest van een andere persoon te lezen. Communicatie is cruciaal. Ze moet voldoende vertrouwen hebben, vertrouwen in ons om haar onzekerheden, angsten, wensen, behoeften, ambities te onthullen zodat we de groei van beide kunnen orkestreren in de context van de relatie.

De orkestratie omvat steevast een veelvoud aan onbekenden waarbij we afhankelijk zijn van de begeleiding van onze verworven kennis en ervaring, dus vermijd de calamiteit van het manoeuvreren van ons schip om veilig te blijven voor de gevaren van de rotsen en scholen die ooit aanwezig zijn en die onze zinken zullen verzenden als we geen veilige koers uitzetten.

Om dit doel te bereiken gebruiken we alle beschikbare hulpmiddelen, bijv. Positieve versterking, discipline om gedragingen aan te passen die schadelijk zijn voor de unie. Geen van beide partners mag statisch blijven. Groei als individu en als koppel is een onontkoombaar onderdeel. We leren terwijl we leren door onze interacties.

Onze reis kan tumultueus zijn alsof we op een stormachtige zee worden rondgeleid temidden van een mist die ons een helder zicht ontneemt over wat ons te wachten staat op onze doortocht. Gedurende onze doorgang moeten we haar anker blijven met het vertrouwen dat we aankomen in een veilige haven vrij van de stormen die ons anders aan de oevers van het leven zouden verzorgen.

Wanneer de veelheid aan uitdagingen met succes wordt overwonnen, worden we beloond met de zegeningen van fysieke vermenging die alle andere vormen van plezier overschaduwen.

Kortom, we bereiken ons doel in incrementele fasen, een mix van ellende en plezier. Rome werd niet op een dag veroverd, noch wordt een succesvolle relatie bereikt zonder een grote concentratie van focus op het gedeelde doel, het leven.

Toen we de relatie binnengingen, staken we de Rubicon van het bekende over in het weidse uitzicht op het onbekende. Het is de moeite waard, maar het is nooit gemakkelijk. RESPECT VERTROUWEN EERLIJKHEID EN ZO Veel meer nu zijn wij zo sterk dat er een sub of slavin bij kan om alles nog verder te ontdekken met ons samen.. 


1851 keer gelezen

Score: 1
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.