Presenteer jezelf

Geplaatst door: peterdedr op 13-09-19

Ik wil dat je jezelf aan me presenteert. Naakt en klaar om te dienen. Op je knieën, met je handen uitgestrekt, een stil verlangen om gebonden te worden. Houd je hoofd naar beneden en je mond dicht. Ik wil je alleen horen ademen en misschien, als ik je genoeg kan laten schrikken, zal ik mijn oor in de buurt van je borst houden om je hart te horen kloppen van verwachting.

Je zult doen wat je is opgedragen en de minste ongehoorzaamheid zal worden opgevangen met een snelle en harde klap tegen je billen of misschien gebruik ik dat instrument dat je het meest haat, het instrument dat je ogen doet tranen door het gewoon te zien, laat staan het voelen.

Dus presenteer jezelf aan mij op een manier die jouw onderwerping belichaamt en laat me weten hoeveel je mijn goede, kleine slet wilt zijn. Als je doet wat ik vraag, zul je merken dat je in die zoete gelukzaligheid van subspace, gedwongen orgasmes en een doorweekte poesje zit waar de wereld perfect aanvoelt en je perfect tevreden bent met gewoon mijn kleine speeltje zijn.

2284 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.