Sub annieck even op bezoek

Geplaatst door: mrscandycane op 26-09-19

Trots als een pauw kwam mijn sub annieck met de twee cappuccino's aanlopen. Keurig rechtop lopend zoals ik haar dat geleerd had. Haar hakjes klikten op het parket alsof er een bepaalde onrust en verlangen in haar rond waarde en haar blik straalde een wellustig zelfvertrouwen uit. Ze wist dat haar gewilligheid, in combinatie met haar prachtige figuur onweerstaanbare gevoelens bij haar Meesteres opwekte. Die gevoelens werden nog eens extra versterkt toen annieck voorover buigend de kopjes op de salontafel plaatste want haar weelderige decolletee gaf nu een prachtig uitzicht op de fraai ingepakte borsten. Ik had me helemaal niet voorbereid op haar onverwachte bezoek en was dus heel casual gekleed in een simpel en kort BonPrix jurkje, maar mijn opwinding over het duidelijke verlangen van mijn sub om haar Meesteres te mogen dienen, maakte me erg geil. Ik zat dan ook al met mijn benen uitdagend wijd, en toen annieck was gaan zitten, keek ze met verlegen maar ook verlangende blikken naar mijn  onbekousde benen en naar de plaats waar die benen onmiskenbaar samenkwamen.

Ons gesprek kwam niet verder dan hoe de autorit was verlopen en ik gaf annieck een compliment over hoe ze er uitzag. Mooi gelakte nagels, kapsel als een diva, keurig en stijlvol opgemaakt, inclusief prachtig rood gestifte lippen. Terwijl we onze koffie opdronken, streelde ik mijn inmiddels blote dijen en keek annieck aan met een uitdagende blik die meteen blosjes op haar wangen bezorgde. De spanning was nu zinderend en sensueel geladen geworden. Ik MOEST nu tot actie overgaan en zei: "Fijn dat je er bent annieck, maar ik wil niet alleen maar dat je tegenover me zit, maar dat je me bewijst dat je mijn onderdanige en dienstbare sub bent. Ga staan en trek je jurk uit!" Het ijs was nu gebroken en annieck voelde dat ze ging krijgen waar ze naar verlangde. Plagerig langzaam ontdeed ze zich van haar kledingstuk en draaide zich verleidelijk een paar keer rond om me te laten genieten van haar weelderige lichaam dat op een zeer erotiserende wijze was verpakt in BH, slipje en kousen die van boven versierd werden met jarretelles en van onder eindigden in glanzende hoge hakken. annieck zag hoe ze me opwond maar bleef afwachtend en ondeugend staan. Ik voelde de consequenties van haar Rubenesque verschijning en mijn kutlipjes zwollen op en plakten aan elkaar van broeierig meiden sap. annieck wist dat, -hoewel de Meesteres altijd de baas is- zij nu de leiding kon nemen en kwam heupwiegend naar me toe. Aan mijn ogen zag annieck dat ik wilde dat ze me nu op een bekende maar altijd weer spannende wijze moest verwennen. Dat werd nog eens bevestigd doordat ik een kussen van de bank pakte en dat voor mijn voeten neerlegde, want ik wist dat annieck gevoelige knieën had. En om er geen twijfel aan te laten bestaan wat ik van haar verwachtte trok ik mijn inmiddels nat geworden slipje uit, trok mijn jurk omhoog tot boven mijn navel en spreidde mijn benen. Hoewel ze nu duidelijk wist wat haar edele taak zou zijn, wreef ik met mijn handen eerst over mijn blote buik en liet ze afdalen tot mijn glinsterende en verlangende gleufje. Ik spreidde mijn lipjes en streelde mijn klit, die al behoorlijk opgezet was. Mijn woorden klonken toen als een verlossing voor annieck: "Op je knieën en geef me dat speelse en natte tongetje maar van je!"

Gewillig en bijna gretig nam annieck plaats tussen mijn wijd openstaande dijen. Ik legde mijn handen geheel ontspannen in mijn nek en gaf zo aan dat ik me aan haar verwennerij zonder verdere bemoeienis wilde overgeven. Haar handen streelden aanvankelijk mijn dijen en  het duurde niet lang voordat ik haar tong en zelfs haar hele mond op mijn afwachtende maar opgewonden kutje voelde neerdalen. Ik ging nu wat meer achterover liggen zodat annieck haar tong helemaal van het achterste deel van mijn gleuf kon bereiken en dat DEED ze ook meteen! Haar tong raakte toen verstrikt in de gewelven van mijn allerheiligste en de meidensapjes waren niet meer te stoppen. Toch wilde ik nog niet klaarkomen en ik pakte met mijn handen haar hoofd en kuste haar mond die nu bezwangerd was met mijn eigen vrouwengeur. Ik streelde haar rug en wist met slechts EEN hand haar BH los te maken terwijl de andere hand haar opgewonden wangen streelde. De bevrijde borsten van annieck vroegen nu om aandacht en ik liet de hangende borsten heerlijk wiebelen en ik kneep in haar uitdagende tepels die als parels onder haar borsten uitstaken. Ik wilde eigenlijk ook haar kut bespelen maar mijn egoïsme om klaar te komen kreeg de overhand. Ik drukte het hoofd van annieck weer stevig tussen mijn benen en voordat haar tong zich weer kweet van haar edele taak, voelde ik twee vingers in mijn hete en natte kut verdwijnen. Haar geraffineerde tong en haar kronkelende vingers in mijn poesje gaven een hemels gevoel van wellust en overgave. Ik wist dat er geen weg terug was en ik schokte met mijn buik op en neer terwijl annieck niet opgaf om mij over die zalige wellustige streep te trekken en om mij willoos maar heel intens te laten klaarkomen. Ik zweefde en kreunde en drukte haar mond stevig tegen mijn in brand staande kut. Een hemels gevoel van wellust, machteloosheid en ook van ontspanning kwam over me.  Toen ik bijgekomen was van deze onverwachte verwennerij ging ik weer rechtop zitten, deed mijn jurk weer netjes zoals het hoort naar beneden. Ik omhelsde annieck die nog steeds met blote borsten aan mijn voeten zat en duidelijk trots was dat ze haar Meesteres had mogen verwennen. En ik? Ik was natuurlijk blij met zo'n mooie wellustige sub, maar ik voelde me ook een beetje schuldig en egoïstisch dat ikzelf haar zo'n plezier nog niet had kunnen doen. Maar de rekening zou snel vereffend gaan worden!!!

2318 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.