De Veroordeling

Geplaatst door: handigeharry33 op 16-10-19

Deel 1 het vonnis.

Hierbij acht de rechtbank het tegen u ten laste gelegde feit wettig en overtuigend bewezen en veroordeelt u tot 75 zweepslagen. Hiervan zullen 25 op uw borst, 25 op uw billen en 25 op uw geslachtsdeel gegeven worden. Ook wordt uw lichaam 10 minuten aan de daar aanwezige mensen beschikbaar gesteld. Om er zeker van te zijn dat u dit zonder lichamelijke gevolgen kunt verdragen
Zult u vooraf medisch worden onderzocht.

Josee schrikt enorm bij het horen van dit vonnis. Wat was er gebeurd?
Sinds hij geen werk meer had was haar vriend behoorlijk aan de drank geraakt en hier werd ie ook nog eens agressief van. Ook spookte hij niets meer uit behalve op de bank liggen met een biertje naar het pornokanaal kijken. Josee een goed uitziende slanke altijd goed verzorgde en geklede vrouw van net 40 jaar had een weekje vrij en toen ze vanmorgen rond 11.00uur thuiskwam van het boodschappen doen lag haar vriend al weer bezopen op de bank. Josee had hier iets van gezegd en na een behoorlijke ruzie had haar vriend haar recht in haar gezicht geslagen. Josee had hierop een bierflesje van de tafel gepakt en hem hiermee vol op het hoofd gemept waarop haar vriend meteen bewusteloos neerviel.
Net op dat moment werd er aangebeld en stond de wijkagent op de stoep die vertelde dat hij gebeld was door de buren omdat die dachten dat ze vermoord werd.
Josee vertelde dat ze ruzie had gehad met haar vriend en dat hij haar had geslagen. Dat ze hierop hem een klap met een bierflesje had gegeven en dat haar vriend nu op de grond lag. De wijkagent liep de woonkamer in en bij het zien van de bewusteloze man op de grond belde hij onmiddellijk een ambulance. Toen de ambulance, met vriend, richting ziekenhuis was vertrokken vertelde de wijkagent was de mogelijkheden voor Josee waren. Of hij maakte proces-verbaal op waarbij de zaak voor de rechter kwam en Josee waarschijnlijk voor het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel veroordeeld zou worden, een strafblad zou krijgen en haar werk als onderwijzeres niet meer uit zou mogen voeren, of ze ging met hem mee en liet een alternatieve rechtbank recht spreken. In dat geval zou er vandaag al recht gesproken worden, werd een eventuele straf onmiddellijk uitgevoerd en kreeg ze geen strafblad. Josee hoefde hier niet lang over na te denken, immers ze moest haar werk wel houden anders had ze geen geld en kreeg waarschijnlijk ook geen uitkering. Onderweg vroeg ze in de auto nog aan de wijkagent wat voor straffen deze rechtbank dan oplegde waarop deze antwoordde dat het meestal geldboetes waren en heel soms lichte lijfstraffen. Josee best wel wat masochistisch ingesteld dacht dat dat niet zo erg was. Maar bij het horen van dit vonnis schrok ze toch wel behoorlijk dit had ze zeker niet verwacht.
Onmiddellijk kwamen er twee bewaarders op haar toe gelopen die haar elk bij een arm pakten en meevoerden de rechtzaal uit.

 

Deel 2 het medisch onderzoek

Onmiddellijk kwamen er twee bewaarders op haar toe gelopen die haar elk bij een arm pakten en meevoerden de rechtzaal uit. Door de gang liepen ze naar een lift. Via deze lift kwamen ze in de kelder van het gebouw waar het behoorlijk kil was en erg muf rook. Ze liepen naar een klein kamertje waar ze Josee naar binnen duwden. Uitkleden en wachten tot je weer opgehaald wordt beten ze haar toe. Josee keek het kamertje eens rond en zag dat er alleen een tafeltje en een stoel stond. De muren waren vies en voor het raampje in de deur zaten tralies. Josee gekleed in een roze blouse, zwarte rok met panty ‘s en pump begint zich uit te kleden. Eerst doet ze haar pumps uit gevolgd door de blouse, rok en panty’s. Ze heeft nu alleen haar lingerie nog aan, een mooie kanten BH waarin haar volle borsten nog voller lijken en een hoog opgesneden slipje. Ze gaat op de stoel zitten en wacht af wat komen gaat. Als ze enkele minuten heeft gezeten wordt de deur geopend en komen de bewaarders haar weer halen. Denk je nu echt dat je dat aan mag houden? Schreeuwt de ene bewaarder naar Josee en met deze woorden pakt hij met een hand haar BH en trekt deze met geweld van haar lichaam, haar mooie borsten zakken iets en haar tepels steken parmantig vooruit. Ook haar slipje wordt zo gepakt maar als deze niet meteen scheurt en Josee haar evenwicht verliest pakt de andere bewaarder haar van achter bij haar borsten en tilt haar zo omhoog. De andere bewaarder trekt haar slip uit en gooit deze bij haar andere kleren. Josee is nu helemaal naakt en staat met een hand voor haar borsten en probeert met haar andere haar kruis te bedekken. Handen in je nek bevelen de bewaarders. Als Josee dit naar hun idee niet snel genoeg doet pakt een bewaarder haar armen en duwt deze omhoog. De andere bewaarder bevestigd snel een paar handboeien om Josee’s polsen. Josee staat nu helemaal naakt tentoongesteld voor de beide bewaarders. Zozo deze preutse dame zal vandaag wel om moeten leren staan. Terwijl hij dit zegt pakt hij in elke hand een borst en begint hier in te knijpen. Daarna pakt hij haar tepels en begint ze te rollen tussen duim en wijsvinger. De andere bewaarder staat nog steeds achter haar en houdt haar vast. Dan voelt ze hoe een hand vanachter haar tussen haar billen glijdt en zo tussen haar schaamlippen verdwijnt. Even voelt ze hoe de hand naar voren gaat en haar klitje beroert. Ondertussen begint de andere bewaarder steeds harder in haar tepels te knijpen. Kijk me aan bitch snauwt hij haar toe. Josee kijkt hem aan en geeft geen krimp. Tranen schieten in haar ogen als de bewaarder nu met al zijn kracht in haar tepels knijpt en deze tevens omdraait. Ondertussen voelt ze hoe de andere bewaarder twee vingers in haar kutje drukt en deze op en neer begint te bewegen.
Zo dit is een harde zegt de bewaarder die haar tepels pijnigt. Laten we haar maar naar de dokter brengen, kan die zich ook eens lekker uitleven. Ze nemen Josee tussen hen in en brengen haar naar een grotere kamer verderop. Dit is de onderzoekskamer met tegen de achtermuur een onderzoekstafel. In het midden staat een groot bureau en tegen de zijmuur een tafeltje met diverse metalen en kunststoffen voorwerpen erop. Aan de muur boven het tafeltje ziet ze diverse slangen hangen in allerhande maten. De bewaarders lopen met haar naar de onderzoekstafel, tillen haar samen op en leggen haar hierop neer. Een van de bewaarders bevestigd haar handen die nog in de handboeien zitten met een ketting boven haar hoofd aan de onderzoekstafel.
De andere bewaarder trekt haar nu zover mogelijk naar beneden zodat haar kont helemaal over de rand hangt. Hij pakt een voor een haar benen en legt ze in de beugels waarna hij ze met een riempje vastzet. Josee ligt nu met haar handen boven haar hoofd en haar benen ver uit elkaar aan de tafel vastgemaakt en kan geen kant meer op. De bewaarders kunnen het niet laten om elk voordat ze weglopen nog even hard in haar tepels te knijpen en twee vingers in haar kutje te steken en stevig op en neer te bewegen. Tot haar eigen schrik voelt Josee dat ze inmiddels best wel nat is geworden.
Dan komt de dokter binnen. Goed mw. Ik zie dat u al klaar ligt. Ik ga nu controleren of u gezond bent en hoe hoog uw pijngrens is. Hij bevestigd een bloeddrukmeter om Josee’s arm en pompt deze stevig op. Dan laat hij hem langzaam leeglopen terwijl hij zijn stethoscoop op de binnenkant van haar elleboog zet. Bloeddruk is OK. Hij zet nu de stethoscoop haar borstkas en luistert naar haar hart en longen. Na steeds de stethoscoop een stukje verplaatst te hebben drukt de dokter hem nu met kracht op haar linker borst. Dit doet behoorlijk pijn maar Josee geeft geen krimp. De dokter begint nu van boven af haar lichaam te voelen. Bij haar borsten aangekomen kneed hij deze stevig en langdurig. Een zucht ontsnapt aan Josee’s mond. Zo mevrouw raakt opgewonden, dat leren we je wel even af. Meteen knijpt de dokter keihard in haar tepels. Nu slaakt Josee een kreet van pijn. De dokter begint nu onder haar borsten langs haar middenrif en heel haar buik te bekloppen en te betasten. Bij haar schaambeen aangekomen drukt hij extra hard op haar blaas waardoor Josee die al niet meer geplast heeft sinds ze van huis is een beetje urine laat lopen. Vieze slet roept de dokter. Je maakt hier alles vies. Wacht maar, als jij je plas niet op kunt houden zal ik je wel een katheter geven. Hou ik in ieder geval mijn kamer schoon. Hierop loopt de dokter naar de muur, pakt hier een paar slangetjes en trekt het tafeltje met daarop de instrumenten mee. Hij pakt een krukje en gaat tussen Josee’s benen zitten. Plotseling geeft hij Josee met de vlakke hand een paar klappen op haar kutje. Zo dat is je straf voor het laten lopen van je urine. Nu voelt Josee hoe er royaal alcohol op en in haar kutje wordt gesmeerd dat ervoor zorgt dat het erg koud aanvoelt en ook een prikkelend gevoel geeft. Ze voelt hoe de dokter hoor schaamlippen uit elkaar trekt en een slang in haar plasbuis schuift. Dit doet vreselijk zeer daar de dokter geen glijmiddel gebruikt. Het voelt of haar kutje in de brand staat en tranen beginnen over haar wangen te stromen. Dan hoort ze hoe haar urine vanuit haar overvolle blaas in een emmer klettert. Meteen voelt ze druk op haar anus. De dokter duwt zonder waarschuwing wreed een vinger in haar kontje. Haalt hem een paar keer op en neer en trekt hem er weer uit. Hier was ik al bang voor, gatverdamme ook niet schoon. Moet ik je nog een klisma geven ook vieze slet. Hierop voelt ze hoe er een ronde buis tegen haar anus wordt gedrukt en zo naar binnen wordt geschoven. Even later voelt ze hoe haar darmen zich vullen met vloeistof. Langzaam vullen haar darmen zich maar tegelijk begint het ook enorm te branden. De dokter heeft een behoorlijk prikkelend middel aan het water toegevoegd waardoor Josee niet meer stil kan blijven liggen. Ze ligt nu voor zover mogelijk met haar onderlichaam te draaien om het prikkelde gevoel weg te nemen maar dat lukt niet. Nu voelt ze hoe de slang uit haar kont wordt getrokken. Maak jezelf leeg hoort ze dokter zeggen en met een diepe zucht perst Josee het water uit haar darmen. Golf na golf verlaat haar lichaam. Als de laatste druppels zijn uitgelekt droogt de dokter met een doek tussen haar billen alles droog.
Nu zullen we nog even kijken hoe je op pijn reageert, zegt de dokter. Hij pakt twee metalen staven en duwt er een haar kutje in. Deze zet hij vast met tape aan haar benen. Dan duwt hij de ander haar kontje in en ook deze wordt met tape vastgezet. Vervolgens worden er twee klemmen gepakt. De dokter pakt baar linker tepel en trekt deze ver uit. Meteen wordt er een klemmetje opgezet die zich venijnig in haar tepel vastbijt. Ook op haar ander tepel wordt een klem gezet. Nu ziet Josee hoe de dokter aan elke klem een draadje vastmaakt en deze met een kastje verbindt. Ook de draadjes die aan de metalen buizen in haar kut en kont zitten worden hiermee verbonden. Ze ziet de dokter op wat knopjes drukken en aan een knopje draaien. Heel langzaam begint er een prikkelend gevoel door haar tepels haar kut en kontje te trekken. Eigenlijk best wel aangenaam en Josee kan bijna niet stil blijven liggen. De dokter pakt een rubber wig en zet deze tussen haar tanden. Bijt hier maar op zegt hij. Meteen schiet er een felle pijn door haar hele lichaam en krimpt Josee in elkaar. Als de pijn is weggezakt volgt meteen de volgende stoot en nog een en nog een, de dokter geeft Josee er met forse stroomstoten flink van langs . Als Josee uitgeput ligt begint het prikkelde gevoel weer en na een tijdje raakt ze weer opgewonden. Als ze tegen haar orgasme aanzit en bijna klaarkomt krijgt ze weer een enorme stroomstoot en krimpt ze weer in elkaar. Zo zegt de dokter, dat is genoeg, straks ga je het nog lekker vinden en je moet je straf nog krijgen. Josee schrikt bij deze woorden, door dit hele gebeuren was ze dat helemaal vergeten. De dokter haalt de klemmen van haar tepels, trekt de buizen uit haar kut en kont en begint met een handdoek Josee droog te wrijven. Door alle emotie en pijn was ze nat van het zweet over haar hele lichaam. De dokter drukt op een zoemer en binnen een paar seconden komen de bewaarders weer binnen. Ze beginnen Josee los te maken van de onderzoekstafel en helpen haar eraf te stappen. Josee is stijf over haal hele lichaam en dit gaat dan ook moeizaam. Ze ondersteunen haar en nemen haar mee naar een grote ruimte verderop in de gang.

De Straf

Josee wordt nu een grote ruimte ingeleid waar in het midden een groot kruis staat. Rondom in deze kamer hangen donkerrode gordijnen, voor deze gordijnen zitten gemaskerde mensen. Ze ziet aan de verschillende posturen dat het zowel mannen als vrouwen zijn.
De bewaarders zetten Josee met haar rug tegen het kruis en maken met snelle bewegingen haar polsen en enkels met banden vast. Ze staat nu naakt met gespreide armen en benen aan het kruis vastgebonden. Ze krijgt een blinddoek voor en ook haar hoofd wordt met een band aan het kruis bevestigd. Dan hoort ze geroezemoes en hoort ze hoe een stem verteld. Deze vrouw is veroordeeld tot 75 zweepslagen. U bent straks getuige van de uitvoer van dit vonnis. Om u te bedanken krijgt u 10 minuten om u op het lichaam van deze vrouw uit te leven. Alles is daarbij geoorloofd. Uw tijd gaat nu in. Josee hoort hoe de mensen opstaan en voelt plotseling allerhande handen over haar lichaam. Handen kneden haar borsten, knijpen in haar tepels, voelen door haar kutje en over haar kontje.
Dit gaat maar door en de handelingen worden steeds harder. Haar kutje en kontje worden meedogenloos opgerekt door steeds meer vingers en het lijkt alsof ze haar tepels van haar borsten willen trekken. Ook voelt ze af en toe een klap op haar borsten, kut en kontje. Hoewel de handelingen best wel pijnlijk zijn begint Josee er toch van te genieten. Ze voelt hoe ze steeds opgewondener wordt.
Dan hoort ze een stem zeggen: “uw tijd is om, u wordt verzocht weer te gaan zitten.
Na nog een paar kneepjes in haar tepels en schaamlippen gaan de omstanders nu weer zitten.
We zullen nu beginnen met de laatste fase van de tenuitvoerlegging van het vonnis.
We beginnen met 25 zweepslagen op de borsten. Josee begint nu echt bang te worden maar voordat ze het beseft knalt de zweep op haar borsten. En weer en weer. Haar borsten lijken in brand te staan door de striemende slagen. Bij 8 hoort Josee de stem niet meer en zakt weg in een trance.
Ze wordt ruw opgeschrikt als handen haar beetpakken, haar armen en benen losmaken en omdraaien. Nu staat ze met haar buik en borsten tegen het kruis. Weer knalt de zweep en komt op haar billen terecht. Josee probeert eerst de slagen nog te ontwijken maar al spoedig beseft ze dat het geen zin heeft, ze kan geen kant op. Als ze beseft dat ze eigenlijk de slagen niet meer voelt omdat de pijn in haar billen zodanig hevig is hoort ze de man25 zeggen. Hiermee is ook dit onderdeel afgerond. Nu moet ze nog 25 slagen op haar geslachtsdeel krijgen. Hiertoe wordt ze van het kruis losgemaakt en op een grote tafel gelegd. Ze voelt hoe iemand haar handen beetpakt en boven haar hoofd vasthoud. Ook voelt ze hoe aan elke kant iemand een been pakt en uit elkaar trekt. Ze ligt nu tentoon gesteld voor het hele publiek denkt ze, ze kunnen zo recht in mijn kutje kijken. Veel tijd om zich daar zorgen over te maken krijgt ze niet. Met een klap voelt ze de eerste klap op haar schaamlippen terechtkomen en een enorme pijn trekt door haar buik. Ze voelt zich misselijk worden. De tweede en derde zweepslag belanden op haar schaamlippen. Josee bedenkt nog dat de man met de zweep wel een vakman moet zijn maar zakt dan weg. Ze komt weer enigszins bij bewustzijn als ze voelt hoe verschillende handen over haar lichaam wrijven. Als ze haar ogen open doet merkt ze dat de blinddoek is afgedaan. Ze ziet nu allemaal mensen om haar heen staan die allemaal bezig zijn haar lichaam in te wrijven met een heerlijke lotion. Ze voelt heel langzaam de pijn wegtrekken en ze voelt een warm gloeiend gevoel over haar hele lichaam. Langzaam beginnen de handen nu ook haar borsten te strelen en weldra voelt ze ook een hand die haar kutje zachtjes begint te masseren. Josee begint nu na alles heel erg opgewonden te raken en als de handen nog even doormasseren en er twee vingers in haar kutje geschoven worden die over haar G spot beginnen te wrijven en er ook nog een vinger in haar anus geschoven wordt komt ze hevig spuitend klaar. Zo is ze nog nooit klaargekomen. De mannen en vrouwen om de tafel verdwijnen weer en als ze weer een beetje tot zichzelf is gekomen komen de bewaarders naar haar toe. Ze helpen haar van de tafel en begeleiden haar naar de volgende kamer waar een douche is. Hier mag Josee zich douchen en als ze de heerlijk warme waterstralen over haar lichaam voelt is ze helemaal relaxed.
Na zich aangekleed te hebben wordt ze door de wijkagent naar huis gebracht.
En zegt hij, hoe was het?
Ik zou zo weer een man met een bierflesje op zijn hoofd slaan zegt ze.

1477 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 1)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.