Op sm-date

Geplaatst door: gewillig-vrouwke op 11-11-19

Hier eindelijk het vervolg op mijn vorig verhaal ... door de drukte op het werk kwam ik er maar niet toe ... Gelukkig vandaag 11 nov en eens een vrije dag. Het is druilerig dus ideaal om wat opwarming te doen .. niet echt nodig zo heet als ik ben ..

Ik ging dus naar de action in opdracht van mijn nieuwe meester. In de hoop een van volgende dagen op smdate te kunnen gaan. 25 euro ..in de action .. is een groot bedrag. Dus ik ging naastig op zoek. De  eerste dingen had ik vlug gevonden : twee soorten wasknijpers. Kon mijn smmeester overal op knijpen : tepels of spenen, gewoon op mijn tieten, kutlippen, clit. Kocht ook verschillende kaarsen : van dun naar dik. Kunnen gebruikt worden om in mijn gaatjes te steken maar misschien ook om kaarsvet over mij te gieten ..(zag ik op smpagina's) Ik koos ook touw, kabelbinders, masker, plumeau, borstel met harde haren,  en tot slot vaseline, massageolie en iets uit de klusartikelen die op een zweepje geleek.
Oei, budget van 25 euro was overschreden ..
Ik bracht mijn meester op de hoogte. Moest er ook bij vermelden waartoe het allemaal diende. Hij was heel tevreden. 
Hij stuurde me twee dagen later een datum om een eerste sessie te doen.  Hij zou me goed onder handen nemen. Hij ging ervan uit dat als ik kwam alles ging ondergaan wat hij met mij ging doen...  We hadden wel vooraf afgesproken dat er geen littekens, striemen, plas en bloed .. aan te pas gingen komen. Was voor ons beiden not done.    Spannend ... Ik moest ook volledig kaalgeschoren zijn onder de oksels, tussen de benen ...  Qua kledij had hij geen voorkeur maar wou wel nylons met open kruis en pumps, de rest is toch direct voor uit .... en natuurlijk mijn zakje meebrengen met spullen ..

De dag zelf schoor ik mijn kutje helemaal kaal. 
Ik kreeg zijn adres en ging enorm zenuwachtig bij hem aan de deur.   Het duurde zeker 10 min voor hij de deur opendeed.  Sexslavinnen moet te eerste veel geduld hebben, zei hij toen hij opendeed. Hij was een kalende man, buikje, streng uiterlijk, groot .. Hij beval me naar binnen te komen. Hij pakte me direct bij de haren vast en trok me wat omhoog en zei ' alles uit slet, een slet haar gaten en tieten moeten ALTIJD bloot zijn. Hij liet me zo plotseling los dat ik mijn evenwicht verloor. Ik deed vlug mijn jas, jurk uit. Ik aarzelde om mijn bh en slip uit te doen maar hij zei direct ' uit, hoer'  Daar stond ik dan , alleen met pumps, nylons aan. heel onzeker. 'Handen in je nek en doorstappen'   toen ik hem passeerde sloeg hij hard op mijn billen ..ik gilde.   Ik kwam in zijn living ..moest doorgaan .. keuken, berging ..naar buiten .. door zijn tuin tot in een garage. Raar maar waar, ik werd enorm geil, ik voelde mij kut gewoon zeiknat worden. Mijn tepels stond enorm hard.  In zijn garage zag ik dat het een soort sm kamer was. haken aan de muur, tafel met linten aan, haken aan de plafond ...   Hij duwde mij vooruit en duwde mij voorover op de tafel. Bond mijn handen aan de poten en ook mijn benen werden aan een tafelpoot vastgemaakt. Wijd gespreid. Hij kon vooral nu heel goed aan mijn kut en kont. Ik had geen tijd om na te denken ..kreeg direct een heel aantal harde kletsen op mijn billen. En hoer .. hoe voelt het ? Hij stak ook zijn vingers in mijn kut. 'de hoer vindt het blijkbaar leuk ..zal wel verandering in komen ..'   Ik hoorde hem mijn zak openen en hij spreidde al de spullen uit. Hij kwam direct met het masker naar mij toe en plaatste dit op mijn gezicht. Ik zag niks meer...  Ik hoorde hem nog iets nemen...  Ondervond vlug dat het dat soort zweepje was. Hij zei dat ik moest meetellen en telkens dank u zeggen .. Hij wou geen geschreeuw horen. Hij sloeg ermee op mijn rug, benen, kont en vooral tussen mijn benen. Daar mijn kutlippen al goed gezwollen en gevoelig waren, kon ik een schreeuw niet onderdrukken. Hij zei dat hij zou blijven slaan tot ik niets meer riep. ..

Na een keer of 6 lukte mij dat.  Brave slet ...   Nu iets anders .. gaatjes oprekken. Hij stak een voor een de kaarsen in mijn kut. In het begin ging dit vlot en deed het enorm deugd. Maar de dikste kaarsen waren te .. uiteindelijk stopte he. Ik hoorde dat hij een aansteker nam en vermoedelijk de kaarsen aan stak...   Hij maakte mij los. Nu bond hij mij vast met mijn touwen, kabelbinders .. tegen de haken van de muur.  Benen en armen natuurlijk wijd gespreid. Tijd om die tieten en spenen onder handen te nemen teef ...   Ik kreeg er wat kletsen op. Hij nam kabelbinders en begon die rond mijn tieten vast te maken. Hij ging mijn borsten opbinden .. kreeg er dan nog knijpers op. Ook tussen mijn benen kreeg ik knijpers. Die pijn ... hij stak een prop in mijn mond zodat ik niet te luid ging schreeuwen... uiteindelijk stak hij de onderkant van de borstel zonder pardon in mijn kut en begon mij daarmee te neuken ... Ben toen de eerste maal klaargekomen. Ik had mij totaal niet onder controle.. had zoveel pijn maar kwam toch enorm klaar... Werd losgemaakt en moest op mijn knietjes gaan zitten. alle knijpers bleven zitten. Tijd om de meester te verwennen ... moest hem diep pijpen. hij trok mij met mijn haren over zijn pik. Hij was niet klein geschapen dat kan ik zeggen ...  Na een tijdje moest ik op handen en knieen zitten. Kont omhoog en mijn billen open... Ik verwachtte zijn pik maar neen ... heet kaarsvet. ai ...(ondertussen had hij blijkbaar de vaseline aan zijn pik gedaan maar dat zag ik niet) onverwachts daarna ramde hij zijn pik mijn nauwe kontgaatje in. Hij bereed me ...en ik ...kwam nogmaals klaar.   Net voor hij klaarkwam, trok hij zijn pik uit mijn kont en trok mij aan de haren en gebood me om mijn pijpbek te openen... slikken hete sloerie ...   Hij gaf me een duw en beval me om me proper te maken, kabelbinders rond mijn tieten te verwijderen, knijpers eraf ... tijd voor evaluatie : topsmhoer voor je eerste keer maar minder schreeuwen, volgende keer geen tranen meer en klaarkomen als ik het zeg....  Ik kreeg mijn kledij terug en een envelop met 75 euro.   Heb dagen erna nog gevoelige kut, tepels, tieten gehad ... voor herhaling vatbaar ? Misschien wel ... Dank u wel meester ...

1541 keer gelezen

Score:
(van aantal stemmen: )

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.