First Date

Geplaatst door: mizzsteph op 17-11-19

Onze eerste date gaat door op restaurant jij draagt een strak pak ik een zwart kleedje met zwarte botten netjes make up op,  zwarte string en rood zwarte bh, je staat me op te wachten aan de deur en je kust me op de wang ik zeg netjes Goeieavond en je neemt me mee naar binnen.

We nemen plaats aan tafel een fijn gesprek met een glaasje wijn na een paar glazen verder voel ik je hand onder me kleedje en kijk je mij diep in de ogen en gaat me hartslag omhoog en je geeft mij de opdracht om naar de wc te gaan en mijn string afdoe en aan jou te bezorgen.

Ik doe dit netjes en ik kom zonder stringetje naar je toegestapt en geef dit af, je kijkt me aan tot ik bloos en hevig adem en voel me op dat moment zeer nat worden, ik voel opnieuw je hand wat dieper gaan en plots stop je.

Na het eten en paar glaasjes wijn neem je me mee naar je auto en en laat je me plots stoppen met mijn rug naar je toe in een donker steegje je beveelt me om me benen te spreiden en ik voel dat je met u hand over me rug streelt over me kont je komt achter me staan trekt mij dichter en voel u hand over me buik naar beneden glijden, je trekt me kleedje omhoog en voelt aan me kutje hoe nat ik ben.

Je zegt nix je draait me om en werpt me een geile blik toe je laat me verder wandelen naar je auto.

Als we er zijn laat je me tegen jou capo leunen en laat je me terug me benen spreiden, je fluisterd in me oor dat ik beloond wordt en ik hoor je riem opengaan en voel plots je harde lul in mijn kutje glijden je trekt aan mijn haar en met de andere hand trek je aan me tepels, je laat me kreunen tot jij klaarkomt waarna ik volg.

Je laat me netjes in je auto stappen en geeft me een tongzoen daarna zet je me thuis af neem ik afscheid en bedank ik je. :X

892 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.