Verdere ontwikkelingen met haar Bull

Geplaatst door: chastitycouple op 18-11-19

De ontwikkeling van de relatie met haar Bull


Eindelijk, Simone speelt weer met mijn piemeltje. Na een hele lange tijd heeft Chris eindelijk weer een keer toestemming gegeven dat Simone met mijn piemeltje mag spelen. We zitten nu bijna aan de twee uur die hij heeft toegestaan en ik weet dat Simone mij zo dadelijk weer zonder orgasme zal opsluiten voordat ze de sleutel van mijn kooi weer in de sleutelkluis doet. Dit moet binnen de gestelde tijd zodat Chris via de app kan zien dat de kluis weer gesloten is. Tijdens het elkaar strelen, likken en dat Simone met mijn piemeltje speelt komen de afgelopen 7 maanden aanbod waarin we samen een ontwikkeling door hebben gemaakt waarbij de spontane actie van mij van vanmorgen een belangrijk element was voor Chris om mij vandaag uit de kooi te laten ...

 

"Ik vond het heel mooi om te zien hoe je vanmorgen Chris oraal bevredigde. Chris heeft mij uitgelegd dat dit een normale ontwikkeling is en dat hij hem al een tijdje had verwacht. Zelf vond ik het idee altijd minder maar toen ik zag hoe toegewijd je naar zijn penis was werd ik heel erg opgewonden."

 

"Daar ben ik blij om. Ik wilde het al langer maar was bang voor je reactie omdat je ooit verteld hebt dat je dat niet fijn zou vinden." 

 

"Klopt, het leek mi ook niet zo opwindend om te zien en ik dacht dat je dan misschien 'gay' zou zijn maar Chris heeft mij veel verteld over cuckolding en hoe cuckolds denken. Praten met Chris helpt mij ook in mijn ontwikkeling als cuckoldress."

 

"Jou oraal verwennen is voor mij belangrijk. Jou verwen ik graag uit liefde en Chris wil ik laten zien dat ik respect heb voor zijn penis. Het is belangrijk om mijn toewijding te laten zien aan jullie allebei en het lijkt mij mooi om vanaf nu niet alleen jou te likken na de sex met Chris maar ook zijn penis en jullie beide weer klaarmaken voor een volgende ronde tenzij je dat zelf wilt doen natuurlijk."

 

"We zullen zien ... ik hou je van je 'cuckje' "

 

"Ik ook van jou Simone, ik ben erg blij dat je mijn cuckoldress bent. We hebben al zoveel meegemaakt de afgelopen 7 maanden. Ik vind het heel fijn dat we Chris hebben ontmoet. Zeker als ik zie hoe jij geniet als jullie sex hebben."

 

"Dankjewel, het is inderdaad erg fijn met Chris. Hij is erg ervaren in bed maar ook als Bull heeft hij de ervaring die ik zeker maar jij ook nodig hebt om dit verder te ontdekken."

 

Terwijl Simone dit zei moest ik terugdenken aan de periode dat ze er niets van moest weten en mij maar een rare vond om aan haar te vragen om mijn piemeltje op te sluiten laat staan om haar sex te zien hebben met iemand anders. Wat kan het soms sneller veranderen dan je denkt. Maar ook aan hoe snel Chris haar vertrouwen heeft gewonnen zelfs al voor ze fysiek met hem was geweest. 

 

"Waar denk je aan?" vraagt Simone terwijl ze met haar nagel over mijn piemeltje gaat

 

"Je hebt me eigenlijk nooit verteld hoe jullie telefonische en jullie persoonlijke kennismakingen zijn gegaan voordat ik Chris voor de eerste keer samen met jou in het hotel ontmoette?"

 

"Het praten via de site en daarna met elkaar mailen was erg prettig. Chris drong niets op en vroeg met name naar hoe ik mij voelde en hoe ik erin stond. Daarnaast was hij een van de weinige die aangaf dat de liefde tussen een cuckoldress en een cuckold het belangrijkste is. in zijn optiek moet de dynamiek van cuckolding de relatie versterken en niet verzwakken." 

 

"Ik weet dat je van mij houdt en dat je weet dat ik veel van jou hou ... ik voel me trots om jouw cuckold te mogen zijn."

 

"Dat is lief schat, ik merk ook dat je geniet maar het soms ook moeilijk hebt. Met name toen ik Chris direct de controle over de sleutels en dus ook de vrijheid van jouw piemeltje gaf. Daar had je het wel lastig mee. Maar je weet inmiddels ook wel dat ik het deed omdat ik het heel vervelend vod dat wanneer je op mij gericht zou moeten zijn alles deed om mij over te halen om je los te maken en met je piemeltje te spelen. Chris zei dat door hem de sleutels te laten beheren jij beseft dat het niet meer aan mij is wanneer je los mag en het dus nutteloos is om je zo egoïstisch te gedragen en dan dus echt het genot van mij voorop zou stellen."

 

"Zijn voorspelling is denk ik wel uitgekomen."

 

"Zeker, sinds de dag dat Chris een sleutel bij hem thuis heeft en de andere hier in het sleutelkastje ben je steeds minder egoïstisch geworden omdat je weet dat het geen zin heeft. Chris is veel strenger dan ik kan zijn in wanneer je wel of niet los mag. Tevens zei Chris dat het mij zou helpen meer te leren genieten als jij geen bijbedoelingen meer hebt omdat je mij dan pure aandacht geeft en likt omdat je mij wil plezieren en niet meer omdat je zelf naar verlossing op zoek bent."

 

"Tot hoe laat heeft Chris toestemming gegeven om met mijn piemeltje te spelen?"

 

"Tot 23 uur en je weet dat het geen zin heeft om het langer te doen want met de bleutooth keylogger van de sleutelkluis kan hij alles bijhouden."

 

"Het is zo fijn om te voelen hoe je mijn piemeltje verwend. Heeft Chris gezegd dat ik mag klaarkomen vanavond?"

 

"Nee, je weet dat hij niet wil dat jij of ik daar bij hem om vraag. De regel die hij gesteld heeft is dat je niet mag niet klaarkomen tenzij hij het vooraf expliciet toestemming geeft. Dus nu mag je ook niet klaarkomen."

 

Inmiddels ben ik ruim 9 maanden zonder orgasme, het langste ooit en ondanks dat ik verlang naar een orgasme merk ik ook dat ik als ik in mijn kooi zit een hele fijne rust over me heb. Of ik nu alleen ben samen met Simone of als Chris er is het gegeven dat ik in de kooi zit is inmiddels de norm voor mij. Als ik de kooi niet om heb voelt het alsof ik niet compleet ben.

 

Terwijl ik zo lig vraag ik aan Simone wat zij nu het fijnst vindt aan de sex met Chris.

"Ik vind het opwindend om Chris te zien als ik sex met hem heb. Als hij bovenop ligt en ik voel hoe hij zijn penis in mij duwt, hoe ik voel dat de dikte van zijn penis voor veel stimulatie zorgt, zelfs voor stimulatie van mijn clit, omdat het voelt alsof hij hem een mee naar beneden trekt en bij elke stoot ik zijn penis tegen mijn clit voel.  En natuurlijk hou ik ervan hem te kunnen zoenen terwijl ik met hem vrij. "

 

Haar zien zoenen met Chris blijft lastig voor mij het is super intiem het maakt mij jaloers en opwindend tegelijk.

 

"Maar wat ik het fijnste vind aan de sex met Chris in de missionarispositie is zijn gewicht van hem op mij. In de periode dat jij alleen de dildo gebruikte voor penetratie miste ik dat gevoel van een man op mij ligt tijdens de sex en mij dan volledig controleert dan ben ik mij volledig bewust van mijn vrouwelijkheid en voel ik mij sexy en veilig. Dta is ook een van de redenen dat ik altijd zo vaak klaarkom als ik sex heb met Chris. mijn orgasmes zijn zoveel fijner en intenser als jij mij ooit hebt kunnen geven zeker op de momenten dat ik hem in mij voel klaarkomen terwijl ik met hem zoen en dan ook zelf een orgasme heb."

 

Onder het luisteren voelde ik mijn piemeltje veel bewegen en ook voelde ik dat terwijl ik tegen Simone aanlag haar been nat maakte met mijn voorvocht.

 

"Ik vind het ook zo mooi om te zien als je intens aan het genieten bent. Jouw zien zoenen en klaarkomen maakt mij jaloers omdat ik dat zelf aan jou zou willen geven maar het is ook super opwindend om te zien hoe je met je benen schopt en je tenen krullen als je zo klaarkomt. Dan voel ik pure liefde voor je en wil ik je zo snel mogelijk vasthouden, strelen en zachtjes likken."

 

Simone zei toen niets maar pakte mijn piemeltje vast en streelde hem terwijl ze mij begon te zoenen. De intimiteit van het zoenen, haar naakte lichaam tegen mij aan en de gelijktijdige stimulatie van mijn piemeltje maakte mij super gelukkig.

"Ik weet dat je het soms lastig vindt mij te zien zoenen met Chris maar je weet dat ik die behoefte heb zeker als de sex met Chris qua gevoel overgaat in de liefde bedrijven. Maar het is een heel ander soort liefde en intimiteit dan de intimiteit die met jou ervaar als wij zoals nu met elkaar knuffelen of als jij mij likt na de sex of het vrijen met Chris."

 

Na deze opmerking voel ik pure liefde en begin ik haar lichaam verder te strelen en haar lichaam cm voor cm te zoenen. Hierdoor moet ze mijn piemeltje loslaten wat ik niet erg vind omdat ik mij dan zonder afleiding volledig op haar lichaam kan richten. Terwijl ik haar lichaam zo bemin vraagt ze mij:

 

"Ik weet dat ondanks dat je dit graag wilde het niet altijd makkelijk voor je was. Wat waren de meest lastige momenten en zijn ze nog steeds lastig voor je?"

 

"Om heel eerlijk te zijn vond ik het lastiger om je met een andere man te zien dan ik aanvankelijk dacht dat het zou zijn. Met name de intimiteit heb ik onderschat. Maar het gekke is dat die intimiteit juist ook zo opwindend is om te zien. Het meest lastige zijn de zoals ik het ervaar verliefde manier van zoenen als jullie nog aangekleed zijn maar ook als ik jou al heb uitgekleed voor hem en jij jezelf naakt aan hem geeft. Jou voor hem mogen uitkleden vind ik juist weer wel heel erg mooi en opwindend om te doen."

 

"Chris zoent geweldig, als hij mij zoent dan kan ik niets anders dan toegeven en mij daarin laten gaan. Ik weet dat je het soms lastig vindt om te zien maar ik weet ook dat het je enorm opwindt. Net zoals ik het heel fijn vind als jij mij uitkleedt voor hem. Dan zie ik hoe je piemeltje stijf in het kooitje staat en dat je dan veel lekt, dat vind ik erg lief om te zien."

 

Inmiddels had Simone haar hand in mijn haar terwijl ik net haar tepels en borsten had verwend met mijn handen en mijn mond. Haar buik kreeg nu mijn onverdeelde aandacht. 

 

"Net zoals de eerste keer dat ik niet mocht kijken maar dat je met Chris alleen in de "Dress-room" wilde zijn. Ik had jou net uitgekleed terwijl je met Chris aan het zoenen was toen je in mijn oor fluisterde dat je graag alleen met hem wilde zijn. Later zei je dat je mijn angst in mijn ogen zag maar dat je wist dat het goed zou komen net zoals je wist dat ik zou accepteren dat je niets zou vertellen over wat er tussen jullie gebeurt was die avond."

 

"Ja ik vond het niet per se makkelijk, maar Chris en ik hadden het er al eens over gehad en die week had Chris het weer gevraagd en op de een of andere manier voelde het voor mij als het juiste om te doen. Ook ik had inmiddels de behoefte om 1op1 met Chris te zijn. Voor mij was het ook logisch om je daar dan niets over te vertellen tenzij ik vind dat je iets moet weten wat daar gebeurt of besproken is. Als ik altijd alles zou vertellen zou het niet meer 1op1 voelen."

 

"Voor ik de deur dichtdeed zag ik hoe jij je armen om zijn nek had en je hem zoende terwijl hij je lichaam streelde. Het was zo'n intiem beeld als ik had kunnen blijven kijken en mezelf had kunnen aftrekken had ik dat zeker gedaan. Maar nu moest ik naar onze slaapkamer en kon niet alles horen maar toch nog best veel. Met name de stillere momenten waren lastig. Ik was toen ook erg blij dat Chris wegging en jij onze slaapkamer in kwam. Je zag er heel mooi uit met een "na de sex gloed" op je huid, Terwijl je zo dicht bij mij stond streelde ik je billen met mijn rechterhand gaf mij een zoen en zei mij dat ik meer naar beneden moest liggen. Je had verder geen woorden nodig om mij te vertellen wat je van plan was en ik verlangde zelf al om je te mogen likken. Met mijn hand op je billen trok ik je dichter naar mij toe en zwaaide jij je rechterbeen over het bed terwijl ik omhoogkwam om je vulva en schaamlippen te kussen voor ik je zou likken. Toen je je liet zakken kon ik met mijn tong naar binnen en opende je jezelf en proefde ik jouw sappen en Chris zijn sperma. Je liet duidelijk blijken dat je het fijn vond en zei zelfs dat ik je helemaal moest schoonlikken."

 

"Dat weet ik nog inderdaad ook dat je daarna met beide handen op mijn billen je mij nog mee naar beneden drukte zodat je mij nog beter kon likken. Ik genoot enorm van je enthousiasme en het voelde intiem maar heel anders intiem dan het vrijen zojuist daarvoor met Chris."

 

"Ik merkte dat je nog niet wilde klaarkomen en aan het genieten was van mijn tong die zoveel meer nut heeft dan mijn piemeltje. Na een tijdje pakte met beide handen mijn hoofd vast en duwde mijn hoofd en zo mijn tong nog harder en dieper bij je naar binnen. Hierdoor ging ik nog harder likken en toen ik bijna niet meer kon ademhalen kwam je heel erg intens klaar. Ik voelde je sappen over mijn gezicht en het kussen lopen. Na het hoogtepunt van je orgasme bleef ik je nog steeds likken en merkte ik dat ik zelf bijna klaarkwam terwijl ik in de kooi zat."


"Ik rustte met mijn billen op je borst en hoopte maar dat ik je niet verpletterde. Jouw hoofd bevond zich in deze positie nog steeds tussen mijn benen en jouw mond een paar centimeters van mijn kruis. Hierdoor voelde ik mij bekeken en kon bijna jouw gedachten raden dat je wel moest denken aan de grote penis van Chris die wel toegang had tot mij en waarvan jij wist dat jouw piemeltje er nooit meer in mag. Inmiddels drukte ik jouw hoofd weer tegen mijn clitoris en bracht mijzelf al wrijvend tot een klein orgasme" 

 

"Daarna wilde ik je uithoren maar toen vertelde je mij je beslissing dat je niets zou vertellen tenzij het belangrijk voor mij was om het te weten. Dat was voor mij best lastig om te accepteren maar gelukkig lagen we toen te knuffelen dat geeft mij altijd rust."

 

Tijdens het praten was ik langzaam naar benden gegaan met mijn mond en mijn hand. Rondom haar vagina gekust en een beetje er omheen gelikt tot ik via haar rechterbaan naar haar voet was gegaan. Hier had ik ook al redelijk wat tijd besteed. Het was nu tijd om haar om te draaien zodat ik via de achterkant van haar rechterbeen weer naar boven kon. Dit deed ik wel vaker om dan haar rug tot haar nek te strelen en te zoenen en ook weer terug om via de achterkant van heer linkerbeen weer omlaag te gaan. Als ik haar dan weer omdraaide kon ik het strelen en zoenen van linkervoet via haar linkerbeen weer omhoog tot ik bij har kutje kwam en haar dan heerlijk kon gaan likken. Simone geniet altijd als ik haar hele lichaam op deze manier bemin.

 

"De regel dat ik niet vertel over wat er gebeurd is geldt ook voor alle momenten dat ik alleen met Chris. Ik weet dat het lastig is voor je om dat te accepteren maar je weet dat ik van je hou en niets zal doen om je te kwetsen. Als ik met Chris zaken besprek die betrekking hebben op jouw ontwikkeling als cuckold zal ik dat zeker met je delen maar soms ook gewoon omdat ik weet dat het je opwindt om te weten wat er gebeurd is."

 

"Ik weet nog goed hoe doortastend jij was de eerste keer dat je alleen naar Chris ging zonder dat ik mee mocht. Je had mij helemaal gek gemaakt terwijl ik je douchte, glad scheerde en je mocht insmeren met bodylotion waarvan jij weet dat ik het graag doe omdat ik dan elke cm van je lichaam kan aanraken. Je was erg lief en plaagde mij veel door de kooi. Samen heb ik je toen aangekleed inclusief hele mooie stay-ups toen ik vroeg hoe laat Chris er zou zijn. Je zoende mij toen en zei toen terwijl je je hand op mijn gekooide piemeltje legde dat Chris niet zou komen maar dat jij naar hem toe ging en dat ik thuis naakt in de Dress-room op jou moest wachten."

 

"Ja je reageerde verbaasd en ook teleurgesteld. je duwde je zelf tegen mij en zei dat je graag mee wilde. Je was zelfs emotioneel maar uiteindelijk begreep je dat ik het deed voor jouw ontwikkeling als cuckold en die van mij als cuckoldress. Dat Chris en ik het al vaker over hadden gehad maar ik nog twijfels had omdat ik wist dat het jouw moeilijk zou vallen maar ook dat ik eigenlijk wel inzag dat een Cuckoldress haar eigen behoeften boven die van haar cuckold plaatst en dat een goede cuckold moet leren dat zijn vrouw van haar sexuele vrijheid geniet zonder dat haar cuckold erbij is."

 

"Het was zo spannend om je te zien vertrekken want het besef dat ik je moest leren loslaten in je sexuele vrijheid en op deze manier ervaren dat jouw vrijheid en jouw genot echt op de eerste plaats staan in plaats van mijn eigen verlangens en wensen. Jouw ontwikkeling daarin als Cuckoldress vind ik zowel mooi en opwindend maar soms maakt me dat ook een beetje bang." 

 

Ondertussen was ik al aangekomen bij haar vulva en kuste en likte ik rondom haar lippen. Haar benen waren nu wijd met haar voeten op mijn rug zodat ik overal goed bij kon. Maar met ons praten was het voor mij nog niet zover dat ik haar als volledig likt. Ik wilde zolang mogelijk genieten van haar zeker nu mijn piemeltje vrij was en in vrijheid superhard kon zijn. Zo dicht bij haar nectar, dat ik het kan ruiken en ook proeven als ik langs haar lippen lik of zachtjes er op nibbel.

 

"Bas, ik wist dat je emotioneel zou zijn als ik zou zeggen dat ik alleen naar Chris zou gaan. Dat was ook de reden om het je pas zo kort van tevoren te vertellen. Chris had mij al gezegd dat ik sterk moest zijn en dat de eerste keer moeilijk voor je zou zijn maar ook dat je zo blij zou zijn als een puppy als ik thuis zo komen na mijn afspraak met hem."

 

Nu begon ik zachtjes met mijn tong bij Simone naar binnen te dringen. Nog niet echt krachtig maar bijna mm voor mm meer teasen.

 

"Ik weet nog dat ik thuiskwam, Chris had mijn slipje gehouden. Gespannen liep ik naar onze Dress-room terwijl ik voel dat een deel van het zaad waarmee Chris mij eerder vanavond vulde, nog steeds aan mijn dijen opdroogt. Jij had mijn hakken al op de trap gehoord en stond, precies zoals Chris had voorspeld, ongeduldig op mij te wachten. Je kon niet wachten om mij te likken en nog voordat ik mijn jurk volledig omhoog had zat jij al geknield voor mij met je hoofd tussen mijn dijen, hoe je eerst op mijn dijen richt, kussend en likkend, ongetwijfeld de sperma van Chris proevend die een tijdje geleden uit mij liep. Terwijl je mij zo aan het likken was kon je jezelf die keer niet helemaal beheersen en merkte ik dat je op zoek was naar aandacht voor je gekooide piemeltje. Omdat het voor jou ook een emotionele avond moet zijn geweest deed ik mijn rechterschoen uit om daarmee jouw piemeltje aandacht te geven. Door mijn stimulatie en jouw frustratie ging je nog harder likken en kwam ik heerlijk klaar. Ik wist zeker dat las Chris niet de controle had over de sleutel ik je die avond had losgemaakt en misschien zelfs wel een orgasme had gegeven."

 

Inmiddels had ik Simone naar een orgasme gelikt en lag ze na te genieten en kroop ik tegen haar aan. Zonder nu tegen haar been op te rijden herinnerde ik mij inderdaad dat ik mij toen nauwelijks kon beheersen ondanks de afspraak dat ik niet meer om bevrijding of bevrediging zou vragen of in mijn bewegingen op zoek gaan naar fysiek contact voor mijn piemeltje.

 

"Ja, ik kon me toen echt niet beheersen en wilde heel graag klaarkomen. De gedachten dat je bij Chris was en ik niet kon toekijken maakte mij gek. Het was een mix tussen een soort angst en opwinding, ik was zo blij dat je weer thuis was en dat ik je kon likken en weer met je kon knuffelen. Inmiddels weet ik dat je soms 1op1 met Chris wilt zijn maar dat je altijd weer terugkomt."

 

"Ik hou toch van je dat weet je .... en ik ben blij dat je niet meer egoïstisch bent en om aandacht voor je piemeltje vraagt. Zelfs niet nu je uit de kooi bent."

 

We lagen zo tegen elkaar aan, ik met mijn hoofd tegen haar schouder en Simone die mij door mijn haren streelde. We lagen beide zo te genieten en Simone doezelde na haar orgasme zelfs af en toe weg. Daardoor durfde ik haar niet te strelen en genoot ik van het intieme moment van samenzijn. Ik lag nu zo tegen haar aan zoals zij vaak bij Chris lag na de sex. Juist in die houding half op haar zij kan ik altijd makkelijk tussen haar benen van achteren zodat ze allen haar ene been hoeft op te tillen en ik haar dan kan likken. Haar oz intiem met hem zien blijft lastig maar als ik haar dan lik dan ben ik ook erg gelukkig dat ik haar cuckold mag zijn. Mijn piemeltje was de hele tijd ontzettend stijf en maakte het dijbeen van Simone nat zelfs zonder dat ik tegen haar been aan het rijden was. Iets wat ik door de maanden heen heb leren controleren omdat Simone het niet fijn vindt dat ik als cuckold met mezelf bezig ben terwijl ik 100% op haar gefocust moet zijn.

 

Simone werd weer wakker uit haar roes en duwde mij langzaam op mijn rug. Ze begon mij te zoenen en met mijn ongekooide piemeltje te spelen. Ze deed dit langzaam en beheerst en met haar hoofd op mijn buik. De laatste keer dat ze mijn piemeltje in haar mond heeft genomen was denk ik alweer ruim 5 maanden terug. Ik verlangde naar het gevoel om haar lippen om mijn piemeltje te voelen. Maar ik mag niet om aandacht vragen dus dat deed ik ook niet.

 

"Bas, ik vind dat je een lief piemeltje hebt. Heel anders dan de penis van Chris. Die van jou is klein en compact en die van Chris is lang en dik. IK weet dat je de dildo altijd al mooi vindt om die bij mij te gebruiken. Wat vind je van de penis van Chris?"

 

"Chris heeft een hele mooie penis. Hij is precies zoals ik mij een penis voor jou altijd voorgesteld heb. Lang en dik met een mooie eikel die volledig vrij is als hij opgewonden is. Zijn penis is slap al net zo groot als mijn piemeltje stijf."

 

"En wat maakte dat jij hem vanmorgen ging pijpen?"

 

"Ergens heb ik altijd vol bewondering naar grotere penissen gekeken. Bij de sportschool of nog toen ik jonger was in de gedeelde kleedkamers bij bv een zwembad maar ook als wij samen naar de sauna gaan. Het idee om de penis die mijn vrouw zoveel sexueel genot geeft zie ik naast jouw likken nadat jullie sex hebben gehad als een blijk van waardering en respect naar Chris toe. Ik wist dat jij het een raar idee vond maar ik ben blij dat Chris je heeft verteld dat het een normale ontwikkeling is. Dat ik nog steeds veel liever me jou knuffel en jou streel en lik."

 

"Toen ik wakker werd merkte ik dat Chris opgewonden was en toen ik mij omdraaide om hem toe zoenen merkte ik dat er beweging was. Toen zag ik jou hem pijpen en Chris zijn blik zei mij dat ik het moest laten gaan zoende mij en toen keken we samen naar jou, Het was mooier en erotischer dan ik had gedacht." 

 

"Ik heb dat ook altijd als jou Chris zie pijpen. Na verloop van tijd werden gedachten en beelden van mijzelf die de penis van Chris aan het pijpen was zulke sterke fantasieën dat ik het moest ontdekken dat ook echt wilde doen. Ik hou niet van mannen en voel ook zeker geen homoseksuele aantrekkingskracht, maar ik wilde ontdekken of ik kon genieten van het pijpen van Chris."

 

Ondertussen was Simone mij zachtjes aan het aftrekken en voelde ik nu haar adem op mijn piemeltje. Het was zo lang geleden dat ik uit de kooi mocht. Ik had de periodes tussendoor geteld en Chris liet ze oplopend van 2 naar 4, 6, 8 en nu 10 weken. Ik kon dus maar beter genieten van mijn vrijheid want als Chris op deze manier zou doortellen dan zou mijn volgende bevrijding pas weer over 12 weken zijn. Tevens was dit de langste keer dat ik uit de kooi mocht dan andere keren die waren meestal maar 30 minuten maar soms zelfs maar 15 minuten. 

 

"Ik denk dat je dat wel hebt laten zien, ik moet bijna bang zijn dat Chris het fijner zal vinden dat jij hem pijpt ipv dat ik dat doe. Vertel eens hoe het voor je was terwijl ik verder met je piemeltje speel ... en je weet het niet klaarkomen!?!"

 

"Ik werd vanmorgen wakker en was erg opgewonden en vond het jammer dat je er niet was. Je kon maar op een plek zijn dus toen ik naar boven naar de Dress-room liep viel het mij op dat het nog stil was. Toen ik de kamer binnenkwam lagen jullie beide te slapen. Chris op zijn rug met de dekens van hem af en jij half onder de dekens tegen hem aan. Terwijl ik naar jullie kijk zie ik zijn penis op zijn dijbeen liggen en voel ik dat het tijd is voor het scenario waarover ik al zo vaak had gefantaseerd en besef me dat ik het besluit nam om aan voor de eerste keer van mijn leven een man te pijpen. Op dat moment laat ik laat me half op het bed half op mijn knieën zakken en beweeg mij tussen zijn benen. Ik ga pik zuigen, ik ga pik zuigen. De woorden herhalen zich, beukende trommelachtig, in mijn gedachten."

 

"Was je erg zenuwachtig? Ook voor het moment dat Chris wakker zou worden en zou merken dat niet ik maar jij hem aan het pijpen was? 

 

"Daar stond ik niet bij stil."

 

Terwijl ik even stil was had Simone mijn voorvocht die ik nu enorm lekte gebruikt om mijn piemeltje volledig mee nat te makken en als een soort glijmiddel te gebruiken. Haar hand voelde zo goed te langzaam om niet klaar te komen maar snel genoeg om ervan te genieten.

 

"Vertel verder ..."

 

 

"Ik leun naar voren, open mijn mond om zijn eikel en vervolgens zijn schacht in mijn mond te nemen. Als een natuurlijk reactie voelde ik hem lichtjes verstijven, de punt van mijn tong raakt zijn eikel aan, ik voelde zijn penis, voelt hem nog stijver worden en hoe zijn inmiddels stijve pik tegen mijn gretige tong en over mijn tong glijden en in mijn mond. Ik sloot mijn lippen rond zijn schacht, stopte, aarzelend voor een moment om het gevoel van een penis in mijn mond op te nemen. Ik voel en proef, ik zuig op Chris zijn penis in mijn mond. "Ik ben een penis aan het pijpen schreeuwde het door mijn hoofd. Met mijn lippen, zachtjes zuigend, trek ik mij over de schacht omhoog en over de nu stevige rug van zijn inmiddels harde penis naar de eikel zijn om voorvocht te proeven, het voelt en proeft heerlijk, de smaak van voorvocht van Chris. Weer zuig ik mijzelf naar benden dieper nu om hem nog beter te voelen. Nu ga ik langzaam op en neer niet te snel maar ook niet te langzaam steeds neem ik hem een stukje dieper in mijn mond en besef ik ben voor het eerst een penis aan het pijpen. De smaak, hoe hij ruikt het gevoel van zijn penis in mijn mond geeft mij een overweldigend gevoel."

 

"Ik was toen wakker geworden en zag wat er gebeurde terwijl Chris mij een blik gaf die zei dat he goed was. Toen hij mij even zoende merkte ik zijn opwinding. Ik besloot om toe te kijken naar wat er gebeurde."

 

" Op dat moment had ik net zijn penis uit mijn mond gehaald en zag toen ik omhoog kee hoe jij naar mij keek.  Terwijl ik mijn aandacht weer op zijn penis richt ga ik met mijn rechterhand omhoog om zijn ballen te voelen. Ik trek zachtjes aan terwijl ik met mijn linkerhand reikt zijn penis, die net in mijn mond is geweest, vastpak. Hij is verhard maar ook weer zacht in mijn hand. Het gevoel is onbeschrijfelijk ik heb voel de penis van een andere man in mijn hand, mijn vingers eromheen gewikkeld, nog niet volledig hard; en terwijl ik aan zijn ballen trek, streel ik zijn penis. Ik wil dit. Zijn penis groeit terwijl ik zijn schacht streel, mijn vingers eromheen en zachtjes trekkend aan zijn ballen trekken, de penis en ballen van de man wiens penis mijn vrouw verleidt, wiens penis ik nu wil zuigen. Ik sta op het punt om hem weer in mijn mond te zuigen en voel dat hij nu nog harder wordt. Bij mezelf voel ik nu niet dat mijn kooi strak is, ik merk dat ik nu niet stijf ben en vraag me af waarom. Met zijn penis voor mijn gezicht nu stijf en recht omhoog ik zie hoe een druppel voorvocht zich op zijn eikel vormt en lik het snel op. Met elke hartslag gaat zijn penis op en neer en er vormt zich voorvocht vormt Ik lik het op met mijn tong en wil zijn penis weer terug in mijn mond nemen. Wetende dat jij nu toekeek maakte het nog spannender. Zijn penis is nu volledig rechtop, centimeters van mijn gezicht ik buig naar voren om zijn eikel terug in mijn mond te nemen. Zijn penis weer in mijn mond te voelen, hem proeven terwijl ik zijn penis streel. Mijn ogen dicht en mijn hand laat zijn pik los. Ik wil alleen mijn mond gebruiken zoals ik dat zelf ook altijd fijn vond. Dan voel ik zijn han op de achterkant van mijn hoofd, hij duwt zachtjes en stuurt me."

 

"Ik zag hoe Chris aan het genieten was maar ook jouw gezicht straalde geluk uit. Toen besefte ik mij dat Chris gelijk had en dat het een natuurlijke ontwikkeling is ook al voelde dit nog wel een beetje vreemd. Ik geniet er nu steeds meer van om jou Chris te zien pijpen."

 

"Toen zijn hand van mijn hoofd was kon ik hem even uit mijn mond halen en zijn ballen likken. Zeker nu jij ook wakker was kon Chris zijn been anders neerleggen waardoor ik ook bij zijn ballen kon. Chris kreunde en ik voelde dat jullie tegen elkaar aan lagen en toen ik omhoogkeek zag ik dat jullie elkaar aan het zoenen waren. Hierdoor ging mijn piemeltje weer helemaal stijf in de kooi en genoot ik nog meer. Ik besluit om zijn penis weer in mijn mond te nemen, vastbesloten om door te gaan totdat hij in mijn mond klaarkomt. Mijn lippen glijden op en neer, mijn hoofd wiebelt terwijl ik hem nog dieper probeer te nemen dan weer omhoog over zijn volledige lengte. Mijn tempo versnelt. Zijn adem wordt korter. Dan voel ik dat zijn penis nog harder lijkt te worden en dan .... dan voel ik hem in mijn mond spuiten, zijn sperma schiet in mijn keel en ik trek mijn mond een stuk terug omhoog om zijn sperma om te vangen. Ondanks dat ik mijn best doe voel ik toch wat sperma langs mijn lippen ontsnapt."

 

"Trots liet je Chris en mij zijn sperma in je mond en op je uitstekende tong zien nadat je zijn penis uit je mond had gehaald. Ik weet inmiddels dat je het heel lekker vindt en zie hoe je de uit je mond gelopen sperma oplikt. Glimlachend leunde ik naar voren en fluisterde in je oor dat ik het heel mooi vond om te zien en dat ik wilde dat je hem bleef pijpen totdat hij weer stijf was zodat ik hem in mij kon voelen."

 

"Het duurde niet zo heel lang tot ik hem weer stijf had. Jij gaf mij weinig tijd om ervan te genieten toen je mij duidelijk maakte dat ik moest stoppen. Nog voor ik in mijn stoel zat was je op Chris gaan zitten en begon je hem te rijden." 

 

"Ik had het zo nodig hem in mij te voelen. Jouw hem zien pijpen maakte mij erg opgewonden en ook een beetje jaloers. Mijn eerste orgasme kwam dan ook snel en gelukkig kon Chris het nu extra lang uithouden omdat hij net in jouw mond was klaargekomen."

 

"Na jouw eerste orgasme hadden jullie alle tijd om elkaar naar een nieuwe hoogtepunt te brengen. Het zag er heel intiem uit, je hebt geen een keer naar mij gekeken maar alleen naar elkaar, zoenend, strelend, alsof jullie de liefde bedreven in plaats van sex hadden. Helemaal toen jullie samen klaarkwamen ... zo intens alsof jullie samensmolten."

 

"Dat deden we ook, ik wilde Chris weer terugwinnen nadat ik hem had zien genieten hoe jij hem pijpte en ik denk dat dat meer dan gelukt is. Daarom hoefde je ons erna ook niet te likken maar kozen Chris en ik ervoor om samen te douchen het was even een moment voor ons. Maar over douchen gesproken het is tijd om je piemeltje weer op te sluiten .... "

 

We besloten samen te douchen zodat ik op het einde even de koude douche kon gebruiken zodat Simone heel makkelijk de kooi kon omdoen waarna ze de sleutel ruim binnen de door Chris gestelde tijd weer in het sleutelkastje stopte. Binnen twee minuten kreeg Simone een appje waarin Chris zei dat hij blij was dat Simone mijn piemeltje weer had opgesloten en dat hij ernaar uitkeek haar snel weer te zien. Ik was heel gelukkig toen ik weer tegen Simone aankroop, lepeltje lepeltje, met mijn gekooide piemeltje tegen haar billen aan vielen we samen in slaap.

2078 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.