Totale verleiding deel 2

Geplaatst door: beatrijs op 02-12-19

Tijdens het avondeten was Beatrijs afwezig. Ze dwaalde tijdens de gesprekken met Tamara af en toe af naar Bram. “ik verwacht je vanavond”, had hij gezegd. Plots vroeg ze zich af wanneer dat dan was, vlak voor het slapen? Of ruim daarvoor. Wanneer had hij tijd voor haar. Ze wilde niet te laat komen. En ze moest nog zoveel doen. Tamara nam de afwezigheid voor lief en hielp braaf mee met afwassen. “ik ga vanavond niet stappen”, zei ze. “Morgen is het feest van Eline”, en ik wil een beetje bijkomen. Beatrijs hoorde haar aan en mompelde alleen wat, zonder op te vangen wat werkelijk gezegd werd. Na de afwas sloot Beatrijs zich op in de badkamer, kleedde zich uit en nam de creme en scheermesje uit de kast. Ze nam plaats op het toilet en spreidde haar benen. Daarna sprayde ze de creme eerst op haar vingers, die ze vervolgens uitsmeerde over haar schaamstreek. Ze draaide rondjes met haar vingers en werd meteen weer opgewonden van de aanrakingen en het feit dat ze hier nu mee bezig was. Als die jaren onderhield ze haar schaamhaar nauwgezet bij, manoeuvrerend langs het plukje dat zij daar op bepaalde grootte boven haar lippen liet staan. En nu haalde ze met enkele halen dat vertrouwde plukje weg. In een tweede ronde gleed ze nogmaals over de gevoelige huid en maakte het geheel glad en tintelend. Met een tube zalf op haar vingertoppen kalmeerde ze de huid, maar de aanrakingen daar riepen de woorden van Bram in haar hoofd op. In haar hoofd droeg hij haar op haar neukgat weer te vingeren en voor de tweede keer in enkele uren tijd lag ze achterovergezakt op de toiletbril, naakt nu, met twee handen langs haar bungelende borsten die samenkwamen in haar kruis, waarbij haar linkerhand nu met drie gebogen vingers in en uit haar kletsnatte kale neukgat pompte en de middelvinger van haar rechterhand met hoge snelheid over haar knopje wreef. Het volgende orgasme deed haar weer zuchten en zweten van genot. Zaterdagavond samen op de bank was altijd gezellig, en ook nu werd vrolijk gediscussieerd over de platvloerse commerciële zenders die tegelijkertijd wel het vermaak boden om als achtergrond te dienen van twee kletsende dames op de bank en de luie stoel.

Beatrijs in haar jurk, met haar benen gevleid op de bank, tablet op de bankleuning. Tamara in off-day-modus in broekje en longhirt met opgetrokken benen achter de telefoon in de luie stoel. Ze bespraken de tv uitzending zonder op te kijken van hun schermen, tegelijkertijd hun eigen sociale media volgend. Beatrijs keek naar haar meisje, en zag de lange ranke benen opgetrokken op de stoel, haar voeten en tenen bewogen in het ritme van waarschijnlijk een nieuwe spotify hit. Haar hielen stonden tegen haar billen. De lange benen eindigden in haar kleine broekje, inmiddels opgetrokken en opgerold in haar lies. Haar longshirt was opgerold tot op haar buik, nog boven haar navel. Ze herinnerde zich opeens de vraag van Bram. Of ze zich wel eens tussen de benen van een andere vrouw had voorgesteld. Ze begon rood te worden en zelfs te trillen. Ze pakte haar tablet en opende de bdsm site. Ze wilde heel graag Bram spreken nu. Na het inloggen scande ze de lijst en vond zijn naam. Ze was eigenlijk verbaasd. Was ze te laat? Was hij hier altijd? Ze tikte op de naam en typte “Goedenavond”. Het wachten leek een eeuwigheid te duren, ondanks dat ze in haar cv had geschreven dat ze alleen even voor Bram hier zou zijn, stroomden berichten van andere chatters binnen. Ze las ze niet eens, maar klikte op next, en next, en next. En daar stond uiteindelijk zijn naam. De tekst was zakelijk en koel. “Niet zo slim meisje. Nu word ik benaderd door allerlei zieligerds vanwege mijn naam in je cv. Vraag voortaan maar liever eerst wat ik het beste vind als je de cv tekst schrijft, niet teveel zelf denken! Verander je het nu wel snel in “neukgat, bezet.”. Einde bericht. Beatrijs was even in de war. Ze had iets niet goed gedaan. Stom van haar. Ze kon haarzelf wel voor de kop slaan zoiets zonder nadenken te verzinnen. Ze klikte op haar eigen cv en even later las ze: “Beatrijs – Neukgat, bezet.” Ze stuurde meteen een bericht naar Bram. “Excuses, vervelend dat je nu gestoord wordt. Ik had verkeerd nagedacht. Het spijt me heel erg. Is het nu goed gedaan wel?”. Er kwam geen antwoord op die vraag. In plaats daarvan alleen een wedervraag van Bram: “waarom meldde ze zich nu bij hem?”. Beatrijs dacht even na. Ja, waarom? Ze antwoordde dat hij dat toch gevraagd had, dat zij het gesprek vanmiddag zo fijn vond, dat hij interessant was, en vervolgde dat zij voldaan had aan zijn verzoeken om na de chat haar neukgat te vingeren, en dat ze haar neukgat ook nog gevingerd had nadat zij zoals beloofd haar schaamstreek geheel glad en kaal had geschreven. Ook nu was het volgende bericht kort, en was het geen goed- of afkeuring van haar opmerkingen. “Je moest toch je dochter opvangen en avondeten doen?”.

Beatrijs legde uit hoe ze dat inderdaad gedaan had, maar haar momentje had gevonden in de badkamer nog te voldoen aan zijn eisen, en nu weer met haar op de bank zat, maar toch stiekem ingelogd was omdat zij zo nieuwsgierig steeds was naar hem. Bram antwoordde dat hij het jammer vond dat Beatrijs toch niet had begrepen wat hij vanmiddag juist verteld had, maar dat eigenlijk ook wel van haar verwacht had. Beatrijs was verbaasd en typte snel een hakkelende tekst hoe zij hem niet begreep, of hij boos was, of hij haar asjeblieft wilde uitleggen wat hij bedoelde dan. Bram antwoordde dat hij die middag juist had verteld dat wat Beatrijs vertelde gedaan te hebben voor hem niet meer dan logisch voor een neukgat was, maar dat hij als echte test zag hoe een neukgat zich gedroeg tussen de stiekeme chatsessies en acties in toiletten en handelingen achter een gesloten slaapkamerdeur. Beatrijs herinnerde zich die opmerking. Er begon haar al wel iets te dagen, maar toch stuurde ze het berichtje hoe hij zich dat dan voorstelde nu bijvoorbeeld zij op de bank tv aan het kijken was met Tamara in de luie stoel naast haar. Of hij daarvan een voorbeeld kon geven. Beatrijs had de bui al zien hangen, en het volgende bericht van Bram maakte niet alleen alles duidelijk, maar was vergezeld van een voorbeeldopdracht. “Het gaat er juist om hoe jij me volgt als je niet stiekem ergens bent, niet afgesloten bent van je gewone leven. Je wilt een voorbeeld. Ik zal het maar duidelijk instrueren dan omdat je het anders toch niet begrijpt: sta op, kleed je uit in je slaapkamer, neem je grootste dildo, wandel met die dildo naakt naar de douche. Ga je daar douchen, maar zonder de badkamerdeur te sluiten en neuk jezelf klaar onder de douche. Meld je dan vanavond weer op de app: 06-5……”. Beatrijs pakte haar telefoon, sloeg het nummer op in haar contacten, stuurde een bericht terug naar Bram: “ja meneer” en sloot de chatsite. “Ik voel me zo plakkerig nog”, zei Beatrijs terwijl ze opstond. “Ik ga nog een keer douchen”, en stond op.

Tamara keek heel even op, maar mompelde “ok”, en dook weer in haar telefoon. Beatrijs bekeek haar meisje, het knappe koppie, de lange haren, de puntjes op de heuvels onder haar shirt. En ze draaide zich om naar haar slaapkamer. Ze was geil.

1178 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.