Kerst diner

Geplaatst door: sirstephent op 27-12-19

Na de lange, door de files onaangename rit uit Antwerpen word je hartelijk bij Sir Stephen ontvangen met een innige knuffel waarbij je strak tegen hem wordt aangedrukt. Je bent door Hem uitgenodigd voor een chique  Kerst etentje!  
Hij complimenteert je om je mooie uiterlijk en je bijpassende zwarte jurk. Je excuseert je even om het toilet te bezoeken en je haren en je jurk goed te doen zodat je een echte tafeldame kunt zijn.  
 
We gaan aan tafel en converseren gemoedelijk; je voelt je op je gemak. Zachte Kerstmuziek en diverse kaarsen verhogen de ongedwongen sfeer. Je jurk met laag decolletee zorgt ervoor dat je borsten als lokkende kroonjuwelen voor de helft uitpuilen uit je bovenstukje. We converseren gemoedelijk en je voelt je op je gemak. 
Ik serveer het voorgerecht, bestaande uit een heerlijk geurende tomatensoep en dan kom ik achter je staan: ik ontknoop achteloos je jurk en BH en duw die zodanig naar beneden dat je witte, onschuldige en onbespoten borsten geheel zichtbaar worden. Gelaten laat je het gebeuren. Je borsten voelen zich bevrijd maar toch ook kwetsbaar....Je laat het met enige verlegenheid en verbazing toe maar merkt ook dat het een plezierig opwindend effect heeft... 
Ik ga nu weer tegenover je zitten en vervolg ons gesprek of er niets gebeurd is...... Ik negeer je ongemakkelijke houding maar laat wel merken dat ik je borsten de moeite waard vind door er af en toe en onachtzaam naar te gluren.  
  
Maar ohjee, door je onzekerheid knoei je met de lepel soep en maakt een grote rode tomatenvlek op mijn mooie damasten witte tafelkleed. Je ziet dat het me erg stoort en je zegt: 'sorry SirStephen, ik deed het niet expres maar ik voel me ook zo tentoongesteld'..... 
 
Ik sta op en slaak een diepe zucht. Je kijkt naar me op als ik naar je toekom en je vermoedt dat dit niet is om je een zoen te geven. Ik ga achter je staan, doe je een blinddoek om en bind je handen achter je rug en aan de stoelleuning vast. Je borsten staan nu NOG parmantiger naar voren! Gewillig laat je het toe want je houdt van spanning en je vertrouwt Sir Stephen. Per slot van rekening heb je straf verdiend........ Maar wat zal het vervolg zijn?  
Machteloos en niet bewust van wat er komen gaat, wacht je nu af. het duurt niet lang of je hoort iets ritselen, maar je ziet natuurlijk niets. Het is zilverfolie dat onder je borsten, naar beneden over je jurk en de tafel wordt gedrapeerd. Waar zou dat nu toch voor dienen?  
Maar je vraag is nog niet in je opgekomen of je krijgt het pijnlijke antwoord. Sir Stephen heeft de kaarsenstandaard opgepakt en drupt nu heet kaarsvet op je kwetsbare borsten. Eerst op de bovenkant maar later ook op de zo brutaal uitstaande tepels.....  
Je schrikt even maar probeert flink te zijn en het gewillig te ondergaan... 
Een hand van Sir Stephen doseert het kaarsvet en zorgt ervoor dat het net niet te heet wordt om het te verdragen door je juiste hoogte steeds in acht te nemen. Met de andere hand houdt hij geruststellend maar ook dwingend je rug in een gefixeerde stand.  
Terwijl de laagjes kaarsvet zich opstapelen op je tere huid, merk je dat het nu draaglijk wordt en je weet dat je deze straf nu goed zult doorstaan..... Trots dat je hebt kunnen tonen dat je een straf kunt accepteren en verdagen zucht je even.  
Dat is het moment dat je de warme lippen van je Meester in je hals voelt en jou zachtjes kust als blijk van respect en waardering voor je dappere houding. Zijn handen wrijven het inmiddels gestolde kaarsvet voorzichtig van je borsten en de brokjes landen stuk voor stuk op het zilverfolie.  

Op deze manier wordt aan je mooie jurk geen schade berokkend en wordt het kaarsvet snel weggewerkt. Nu ruik je een heerlijke parfumgeur.... het is een zalige verkwikkende lotion die nu door Sir Stephen over je borsten wordt uitgesmeerd.  
Je tepels springen hierdoor in de houding en vullen zich met warm en geil bloed. Oh, wat is dit een zorgzame Meester. denk je dan.... Maar de Meester heeft iets bedacht om tijdens de voortzetting van het diner te zorgen dat je geen ondoordachte of slordige bewegingen meer zult maken........ 
Je tepels worden nu droog gewreven met het servet en er komt op iedere tepel een mild knijpend klemmetje waaraan een kerstklokje hangt. Bij de minste geringste beweging zal zo'n klokje gaan rinkelen en dat is dus NIET de bedoeling....  
Sir Stephen haalt nu de blinddoek voor je ogen weg en je moet even wennen aan het -weliswaar gedempte- licht. Nieuwsgierig kijk je nu naar je borsten en ziet tot je grote opluchting dat er geen brandplekjes zijn achtergebleven en ook hoe beweeglijk de kerstklokjes aan je tepels zijn als je ook maar lichtjes beweegt.  
Sir Stephen legt uit: "iedere keer als ik een belletje hoor, betekent dat 1000 strafpunten. Bij 3000 punten ben je over de schreef gegaan en zal ik je weer moet tuchtigen, maar dan kom je er niet met wat kaarsvet af...".  
Vol zelfvertrouwen en ook wel met wat latente opwinding ga je er nu goed voor zitten en Sir Stephen serveert een heerlijke paella, versierd met grote gamba's en vergezeld van een volle Rioja. Het gesprek wordt nu hervat, waarbij vooral zaken zoals hobbies, vakantiesplannen en de huis-situatie wordt besproken.  
De sfeer is nu weer heel ontspannen en vriendschappelijk, zij het dat jij met blote borsten die versierd zijn met belletjes, aan tafel zit. "Kom subje, laten we proosten op het goede leven" zegt Sir Stephen dan en dan pak jij op een onstuimige manier je glas en..... wat gebeurt er: Klinkeling.... precies: je eerste 1000 punten zijn gescoord. 'Als dat maar goed afloopt' denk je nu want je hebt nog geen hap gegeten! Sir Stephen ziet je zorgen en helpt je daarom door alvast een royale portie op je bord te scheppen.  

Ook schept hij nu zijn eigen portie op en na het gebruikelijke 'smakelijk eten' laten ze het zich smaken. Je hand gaat nu enthousiast naar je mond, maar ook nu is het onvermijdelijk dat de belletjes rinkelen. "dat zijn dus 2000 punten,dame" zegt Sir Stephen met een waarschuwende ondertoon.... 
Je moet nu NOG voorzichtiger eten maar toch redt je het en je krijgt nu het vertrouwen dat het TOCH goed af zal lopen. Maar hoogmoed komt voor de val..... Voorzichtig pak je nu je wijnglas voor de laatste slok en er gebeurt niets.... je hebt je helemaal onder controle! Maar dan.....je neemt een erg royale slok wijn die niet goed valt en je verslikt je er in. De belletjes rinkelen nu luidt en bij iedere hoest van jou is een duet hoorbaar van de kerstklokjes.... En of het nu 5000, 6000 of 7000 strafpunten zijn, je weet dat je HOE DAN OOK weer straf hebt opgelopen! Sir Stephen kijkt nu streng en spreekt je vermanend toe:"subje, ik heb je een kans gegeven om probleemloos met me te dineren maar die kans is nu voorbij. Je hebt het echt verprutst! Sta op en ontkleed je op je slipje na. Leg je kleding netjes over die stoel daar".  
"Ruim de tafel af en breng de vaat naar de keuken terwijl ik je straf ga voorbereiden. Als je klaar bent, spreid je deze deken uit op de tafel en ga er ruggelings op liggen"! Schuldbewust, vol spanning en ook met een stiekeme opwinding over wat je te wachten staat knoop je de jurk los en doet wat je werd opgedragen...  
Vol verwachting klopt je hart..........

1780 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 1)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.