Totale verleiding 5 - race tegen de klok

Geplaatst door: beatrijs op 04-01-20

“Genoeg voorbereiding. Tijd voor actie. Gebruik je lijf, verleid met je uiers. 15 minuten om me een nieuwe selfie te sturen…met sperma op je lippen". Beatrijs schrok van deze app. Tot nu was het allemaal haar eigen actie, haar eigen wil. Maar nu moest ze een willekeurige man verleiden, een onschuldige, of medeschuldige aan de lust. Ze keek om in de drukke winkelstraat. Natuurlijk keken mannen haar aan, haar borsten zonder bh in de wijde blouse vielen zeker wel op, maar de meeste mannen liepen met hun partner, als pakezels voor de tassen, afgesnauwd als men te lang keek naar andere vrouwen die vele malen spannender leken te zijn dan hun eigen vrouw, waar men wel een stijve van kreeg, maar waarvan ze wisten dat ze onbereikbaar waren. Of tenminste, die zich als onbereikbaar gedroegen. Beatrijs gedroeg zich niet onbereikbaar, niet koel en afstandelijk. Ze was beschikbaar, klaar voor gebruik, maar hoe kon ze dat duidelijk maken? Ze zocht een rustiger straatje op, ze draaide haar kont en liet haar borsten springen. Even veerde ze op toen een pakketbezorger haar lekker ding noemde, maar toen ze zijn kant opdraaide sprong hij alweer in zijn wagen naar het volgende bezorgadres. De tijd verstreek. Al paraderend zocht ze naar belangstellenden.  “Hey Milf", hoorde ze een stem roepen.  “Tietuhhh", galmde een andere stem erachteraan. Twee jongens stonden bij een scooter bij een bankje bij een park. Beatrijs keek naar de jonge jongens die stoer leken te doen, en wandelde op hen af. Ze liep dicht langs hen en vroeg: “interesse?”, en maakte intussen een extra knoopje los, waardoor de jongens nog meer zicht kregen op het vlees van de aanzet van haar borsten. Beatrijs liep voorbij de jongens, achter een bosje achter de bank. De jongens konden haar nu zien terwijl ze afgedekt stond van de straat. Ze hurkte en spreidde haar benen, en gaf daarmee de jongens een blik op haar kale, en inmiddels open natte spleet. De jongens waren even stil, maar de eerste herpakte zich snel en liep naar Beatrijs,  terwijl hij de riem van zijn broek losgespte. 

Bij Beatrijs aangekomen nam ze het gretig over en trok een al stijve jongenspiemel naar buiten. De jongen greep haar hoofd, duwde die over zijn pik, en commandeerde “zuigen bitch". Beatrijs gehoorzaamde en sloot haar lippen om zijn paal en liet de jongen hardhandig neukbewegingen maken in haar mond. Echt dik of lang was  hij niet en Beatrijs  liet hem zijn bekken tegen haar neus stoten zonder in ademnood te komen. De jongen was opgewonden en veel te gehaast, en na nauwelijks een minuut spoot hij zijn kwakje op Beatrijs’ gezicht toen hij klaarkwam terwijl hij toch enigszins meelevend niet meteen in haar keel wilde spuiten, en terugtrok uit haar mond.  De lading werd gevolgd door een tweede lading van de andere jongen die ongemerkt naast Beatrijs stond te rukken op de pijpscene voor hem en klaarkwam op de spuitende pik van zijn vriend. Zijn lading schoot op de neus van Beatrijs, en op haar kin, en op haar hals, waarna het tussen haar borsten droop. De jongens borgen snel hun piemels op, en raceten even later weg op de scooter. Nog hurkend pakte Beatrijs haar telefoon om de selfie te kunnen maken van het verse zaad op haar gezicht en appte die naar Bram.  “Binnen de tijd", antwoordde die alleen koel. “Maar 14.22 was wel krap. Blijkbaar ben je nog niet duidelijk genoeg als sletje. Haal je riem uit je rok. Laat je rok achter op het bankje, en doe de riem om je blouse. Tweede ronde, zelfde opdracht. Nieuwe selfie na het zuigen van een pik. Nu binnen 12 minuten. Go!”. 

Beatrijs veerde op. 12 minuten? Ze trok de riem uit de rok, ritste die vanachter open en liet die op de grond vallen. De riem gespte ze weer om haar middel. De blouse was lang, maar het was niet meer dan een blouse en Beatrijs voelde de wind langs haar billen. Ze trok de blouse zo ver mogelijk omlaag, met als gevolg dat haar borsten nu strak aftekenden. Ze stapte vanachter het bosje de straat weer op, de rok achterlatend, en ze voelde zich naakt. Steeds weer trok ze de blouse achter haar billen omlaag als ze na enkele stappen het idee kreeg dat de stof weer  boven haar billen was  opgekropen. Tegelijkertijd smeerde ze met haar vingers nog de klodders sperma van haar gezicht van de twee jongens. 12 minuten, spookte door haar hoofd, en haar ogen zochten hulpeloos naar aandacht, zochten naar mannenogen  die haar begeerden. “Je wordt steeds mooier, schatje", riep een stem die Beatrijs herkende als die van de pakketbezorger. “wil je niet even meehelpen mijn pakketje te sorteren”, zei hij lachend terwijl hij naar zijn auto wees . Beatrijs had niet meer nodig en duwde de man het laaddeel van zijn vrachtwagen in. Met de deuren op een kier zat ze in no time op haar knieën en zocht ze naar de opening in de overall van de bezorger, op zoek naar het begeerde vlees, in de jacht op het sperma. “hmmmm, ik hou van een gretig vrouwtje", gromde de man en hielp door zijn overall verder los te knopen en van zijn verder naakte lijf te laten glijden. De man was beduidend groter dan de jongens net, maar dat weerhield Beatrijs niet ook zijn paal diep in haar keel te laten pompen als de man dat wilde. Haar tong worstelde en likte als een gek, om maar zoveel mogelijk stimulans aan de man te geven.

Ze schoof haar lippen langs zijn paal, sabbelde op zijn ballen, en zoog vervolgens weer op zijn eikel, tot ook deze man begon te kreunen. “Aaaahhh, wat pijp je zalig. Ik …. Ik kommmm", gaf hij nog aan om Beatrijs de kans te geven terug te trekken, maar daar had ze helemaal geen behoefte aan en ze liet de man in haar mond klaar komen. Ze slikte niet. Ze moest het witte goud nog bewaren voor de selfie. “ nou oprotten hoer”, bitste de man terwijl hij zijn overall weer aandeed . “jouw schuld dat ik 5 minuten te laat ben". Samen stapten ze uit de vrachtwagen en terwijl de man wegstoof, liet Beatrijs wat sperma uit haar mondhoek sijpelen om de juiste selfie te kunnen maken.  “10.11, je had nog ruim de tijd". Beatrijs was trots, en zonder blikken of blozen wandelde ze naar haar auto, zonder zich beschaamd te voelen dat iedereen achter haar een blik kon werpen op een paar billen die duidelijk onder haar blouse zichtbaar waren. Het maakte haar niet meer uit. De scheldwoorden negeerde ze, de vieze benamingen zoog ze op als complimenten: slet, bitch, hoer. Al dat was ze ook, en maakte haar alleen maar trots. Ze had alweer zin in de volgende stap die ze van Bram had doorgekregen. “voetbalvereniging de treffers. Tijd voor al je neukgaten".

997 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.