Totale verleiding 6 - teamprestatie

Geplaatst door: beatrijs op 06-01-20

De voetbalvelden eind van een zondagochtend en begin van de -middag waren het terrein van de liefhebbers, de senioren en veteranenteams. Het waren de toptijden voor de barverkoop, lol en slecht voetbal. Beatrijs stalde de auto op het drukbezette parkeerterrein, liep zonder veel aandacht te trekken meteen naar de kleedkamers. Uiteraard trok ze daar weel de aandacht, en snel scande ze de bordjes op de deuren. Ze had geen specifieke opdracht van Bram gekregen. “Kies een deur en bied je aan!”. Om de vragen van de voorbijgangers zo snel mogelijk te vermijden liep ze de eerste de beste kleedkamer in waar ze geluid achter hoorde: het was die van het thuisteam, senioren 6. Beatrijs had geen idee wie ze daar kon verwachten. Ze liep de ruimte zo stoer en zelfverzekerd als ze kon binnen, waar ze in eerste instantie tegen een muur van geluid aanliep, die verkleurde naar een muur van stilzwijgen en verbazing. Niemand in de kleedkamer had dit verwacht. Men keek met open ogen naar de vrouw in enkel een wijde blouse, waaronder haar naakte benen tot zeer hoog optrokken en pas na de ronding van de billen bedekt werden. Een enkele keurige man vroeg of ze mogelijk verkeerd was, of het wel de juiste ruimte was die ze betrad, dat ze mogelijk beter kon omkeren. De mannen hadden net gespeeld en waren in verschillende stadia van omkleden. De grote open douches stoomden al en Beatrijs zag de silhouetten en naakte lichamen. Een enkeling was net met handdoek en shampoo op weg naar die ruimte, sommigen zaten nog in voetbalkleding op de lange bankjes, maar er was er ook al een die net een jas aantrok en op het punt stond te vertrekken. Beatrijs negeerde de aanwijzingen om maar beter de ruimte te verlaten, wat aanleiding gaf tot de eerste opmerkingen. Dat dit wel een bijzondere beloning was voor de nipte overwinning van net, dat de schoonmaak tegenwoordig steeds vroeger kwam, dat ze ook wel andere zaken mocht schoonmaken nu.

Beatrijs scande de ruimte en benaderde de meest brutale, de meest schuine, de meest seksistische. Ze ging voor hem staan en bukte voorover om hem te zoenen, waarbij haar blouse nu helemaal over haar billen omhoogschoof, wat voor anderen het sein was een hand op het naakte vlees te leggen. Terwijl de eerste man verstomd werd door een wilde tongzoen, knepen verschillende handen in haar billen en schoven tussen haar dijen langs haar al natte spleet. Dit is waar ze het voor deed: gebruik door een groep, volledige overgave aan de lust van zeer vele mannen. De handen knepen, wreven, prikten in haar vlees, en ze kreeg de eerste petsen. Haar blouse werd verder open geknoopt om haar borsten vrij en bereikbaar te maken, waarna meteen de vingers op haar tepels werden gezet, die vervolgens al pijnlijk werden samengeknepen. In no-time was haar blouse uit en stond ze naakt voor de groep. Nog steeds waren er enkele mannen die het niks vonden wat ze zagen en de andere tot fatsoen probeerden te brengen: “Je bent getrouwd, Henry. Dit kun je niet maken, Steven.”, maar niemand stopte met waar hij begonnen was. Sterker nog, men riep dat de anderen niet moesten zeuren, en dat niemand hierover een woord zou mogen verklappen naar buiten toe. “Ruud, jij ook niet he? Ruud? Ruud?”. Ruud had het begin gemist, kwam net uit het toilet gelopen, en wilde aan zijn geheime middagactiviteit beginnen die hij altijd na de wedstrijd uitvoerde. Het was het moment van het weekend waarin hij onder het mom van zijn voetbalmiddag met reden van het thuisfront weg kon blijven. Maar Ruud had geen rekening met deze bijzondere situatie gehouden, en net op het moment dat het team om solidariteit vroeg, kwam hij zoals altijd vlak voor zijn vertrek uit het toilet. Beatrijs was onwetend van dit alles en liep om haar steun voor het stilzwijgen van de groep uit te spreken op Ruud af, sprak hem toe of Ruud dan geen zin had in wat plezier met haar, en ritste plots zijn jas open.

Wat volgde was een tweede grote schok in de kleedkamer. Opnieuw was het even heel stil, gevolgd door een oorverdovend bulderen van de mannen in de kleedkamer, en een panisch gepiep van Ruud. Beatrijs had onbedoeld de kleding van Ruud geopenbaard, waarin hij iedere zondag na de wedstrijd naar deel twee van zijn weekendplezier vertrok, waarin de mannen dachten dat hij naar huis ging en het thuisfront dacht dat hij bij de mannen was. In de kleedkamer stond Beatrijs opeens voor een man in een rode body met zwart kant die vanuit een blote volle buik een inkijk gaf op een paar half bedekte mannentietjes. De body kwam bijeen in het kruis, dat door Ruud was weggeknipt in de spijkerbroek die hij droeg en tot Beatrijs’ actie bedekt was door zijn jas. Ruud wilde zijn jas weer aandoen, maar werd tegengehouden door de schreeuwende mannen: “twee sletjes”, werd er geroepen, en Ruud werd samen met Beatrijs in het midden van een kring getrokken en op de knieën geduwd. Beatrijs liet de publieke hetze tegen hun teamgenoot voor wat het was, en concentreerde zich weer op de mannen om haar heen. Ze greep vanuit haar lage standpunt naar de broeken die nu op ooghoogte voor haar dansten. Ze zocht vlees, ze zocht pik, en ze kreeg wat ze zocht. De mannen lieten zich betasten, bevrijdden zelf hun geslachtsdeel en werden aangevuld met de naakte mannen die uit de doucheruimte kwamen. Het net om Beatrijs en Ruud sloot zich. Halfzachte piemels sloegen tegen hun wangen, maar waarbij Ruud die eerst nog probeerde te ontwijken, hapte Beatrijs gretig toe. Zo goed en kwaad als ze kon probeerde ze een fatsoenlijk pijpbeurt op te zetten, maar er werd aan alle kanten aan haar getrokken en geduwd. Ze wisselde van piemel, ze viel op de grond, werd weer rechtop gezet, en weer omlaag geduwd. Boven haar krioelden de mannen in een paringsdans om het willige vrouwtje. De mannen pinden haar nu vast, trokken aan haar tepels pijnlijk haar borsten omhoog en lieten die weer omlaag kletsen. Ze voelde stijve pikken nu, tegen haar wangen, maar ook zoekend tussen haar billen. Tot de eerste zodanig gepositioneerd stond dat hij door kon duwen in haar kletsnatte open spleet. Met een diepe zucht liet Beatrijs even de twee pikken los die ze met haar handen omklemde. Ze werd geneukt, en genoot even van wat ze zo graag verlangde. De man stond gehurkt boven haar en ramde in enkele stoten snel zijn paal van boven in haar spleet, als een konijn. Hij kwam ook net zo snel, en spoot zonder waarschuwing zijn zaad in Beatrijs. Beatrijs spreidde haar benen ietwat om de volgende makkelijker toegang te verschaffen, en richtte haar aandacht nu ook op de pikken die voor haar gezicht zwabberden. Ze likte, ze pijpte, ze trok, terwijl een volgende zich achter haar positioneerde om zijn pik in een diepe stoot in de met sperma gevulde spleet te schuiven. Mmm, deze was dikker dan net, voelde Beatrijs en ze verhoogde het tempo waarin ze twee mannen aftrok.

Wat Beatrijs niet goed kon zien was dat Ruud schuin achter haar hetzelfde lot onderging. Het voetbalteam bleek niet kieskeurig, en de mannen die niet voor Beatrijs’ mond stonden, of haar konden neuken schoven met hetzelfde gemak hun stijve palen in de mond van Ruud, die in de sexy body, inmiddels zonder spijkerbroek, als het tweede vrouwtje de diensten aanbood. En hij bood het ook aan. Misschien nog wel gretiger dan Beatrijs zoog Ruud de pikken die rond zijn hoofd schoten op in zijn mond. Hij liet toe hoe ze hem neukten tot het slijm in zijn keel opproestte. Juist dat leek de mannen nog verder op te winden. Hun palen schoven nu in en uit Ruuds mond door de druipende snot. En hoe Ruud vandaag de gelijke bleek van Beatrijs bleek toen de eerste ongeduldige niet wilde wachten op zijn beurt bij het wijde neukgat van Beatrijs, maar zich op een zelfde manier achter Ruud plaatste, zijn eikel op de aars plaatste, en met een ferme stoot Ruud tot krijsen bracht toen zijn kont gepenetreerd werd door een harde mannenpik.

1075 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.