Ontmoeting

Geplaatst door: mikki op 18-01-20

Zaterdag

Na het overleven van de voormiddag en van zodra mijn partner vertrokken was, opende ik BDSM girl.
Uiteraard... 'vol'. Jammer. Maar toch was er iets in me dat bleef doorgaan. Geduld werd beloond.
Als vrouw word je vaak aanzien als een gebruiksvoorwerp dus ik stel bepaalde eisen aan mezelf alvorens ik een gesprek aanga met een Dom.

Simpel. Maximum 45 jaar, uit België en ervaring. Iedereen die me aanspreekt en niet aan deze eisen voldoet, mag beschikken. Een sub wil ook respect krijgen. De vrijgevochten ik ook! 
Uiteraard word ik vrij snel visueel aangerand. Het boeit me niet. Klik en weg. Volgende in de rij.
Tot plots die ene persoon in de rij stond. Hij... Ik werd geboeid door een zeer interessant profiel. Een weerspiegeling van het ideale.
Hij trok mijn aandacht. Bestaat de perfectie echt? Het was wel tegen mijn vooropgestelde eisen maar het gevoel, de kriebel, het woordje 'mijn' in Zijn profiel,... 

Ik besluit in te gaan op Zijn verzoek en begroet Hem keurig. Wist ik veel dat dit avontuur MIJN avontuur ging worden.

Snel besluit ik dat ik mijn volledige aandacht op Hem wil richten. We starten een gesprek elders en ik sluit de chatgroep af. Het enige contact van die middag dat ik interessant genoeg vond, kreeg mijn volledige aandacht. 
We maakten kennis en uiteraard volgt er meteen de test. 'Je spreekt me aan met u en Meneer' zei Hij. Altijd. En nog regels, regels, regels.

Nope... Toch niet. Zo werkt het voor mij niet. Ik ga tegen Hem in. Ik beargumenteer ook waarom maar ik blijf beleefd. Hij is en blijft een Dominant. Hij toont respect. Sorry Meneer... U heeft niet te maken met een groentje. Zelfs IK heb regels voor U. 
Behandel Uw sub met respect en luister naar haar. 

En dit gebeurde! Hij nam tijd en luisterde. Hetgene waar ik schrik voor had gebeurde toch... Hij begreep me en kwam me tegemoet. Een urenlang gesprek volgde en wat er toen gebeurde was onwerkelijk. W/we voelden elkaar zo goed aan. Het leek alsof W/wij elkaar al jaren kenden. 
Er ging een wereld open voor mij. De perfectie bestond. W/we besloten vrij snel om voor elkaar te kiezen en hier startte mijn avontuur.

Ik werd Zijn meisje, Zijn sletje, Zijn sub, Zijn Mikki.

We zijn nu een week verder en dit werd de mooiste week in mijn leven. Ik ben verliefd op Hem. Hoe Hij zich profileert als Dom maakt menig anderen jaloers! 

In de mooiste week van mijn leven werd er al heel wat getest en openhartig gebabbeld. 
Onze verlangens, O/onze fantasieën werden één. W/wij werden één.

Een mooi staaltje mind-play, leuke opdrachten, boeiende gesprekken. 
Gisterenavond werd het even emotioneel wat moeilijker. Ik werd geconfronteerd met het gemis naar mijn Meneer. Fysiek dan.
Ik kreeg meteen Zijn luisterend oor en troostende woorden. Ik voelde me gaandeweg rustig worden en genoot terug van de avond.

Toch wou ik meer. Mijn Meneer heeft voor mij een 'strafslip'. Zijn naam staat er in geschreven en Hij bepaalt wanneer deze aan moet. Hier had ik gisteren nood aan. Helaas had Meneer hier geen oren naar. Neen was neen. Maar ik ken Hem als Dom en kan Hem een beetje 'lezen'. Zijn mind play is opnieuw gestart. 
Regel 1 werd nu bepalend. Ik spreek met U en twee woorden. 
Hij weet dat ik het daar moeilijk mee heb en wacht tot ik in de fout ga om deze regel weer even te laten bekoelen. Dit met één reden... de slip. Ik wou ze gisteren maar kreeg ze niet... Wel Hij krijgt mij nu niet klein. Ja, Meneer. Neen, Meneer. Het lukt aardig. Toch wil ik zo graag roepen, STOP met die regel nu 24/7 toe te passen. Het maakt me gek. 

Maar ik wil wel meer roepen. Roepen hoe gelukkig ik ben met Hem. Roepen dat ik Hem graag zie. Roepen dat ik ZIJN Mikki ben. Iedereen mag, nee MOET het weten! Ik ben van Hem... Sorry dames maar deze perfectie laat ik niet meer gaan.

Liefs, 
Mikki

1933 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.