Mijn eerste meester

Geplaatst door: ilse op 29-01-20

Hi ik ben Ilse. Ik ben blond blank en blauwe ogen. Afgelopen week ben ik hier voor het eerst geweest. Een ervaring. Die ik graag wil delen. 

 

Ik liep bij mij in Arnhem langs de supermarkt toen ik mijn ex tegen kwam. Hij zag mij ook dus we begonnen te praten. En uiteindelijk zijn we samen in bed beland op zich niks ergs. Behalve dat ik die avond eigenlijk met mijn vriendje naar zijn familie zou gaan. Toen ik het aan me beste vriendin vertelde zij ze dat ik is gestraft moest worden, ik zei maar wil nie dat me vriend het weet. En toen kwam ze met bdsmgirl.nl daar ging ik op chat en toen begon het gesprek met mijn meester.

 

Ik had hem verteld wat er gebeurd was. Volgens hem verdiende ik zeker een straf. Dus die avond om 21:00 melden bij hem op chat. Ik kwam best zenuwachtig op chat aan toen begon het.

 

Meester: hi hoertje van me klaar voor je straf?

Ik reageerde gewoon met ja en dat was de eerste fout. Ik kreeg meteen te horen dat ik voortaan meester moest zeggen anders straf. Moest ik me jurkje en hakjes maar uit doen en me string voor een slipje omwisselen. Ik dacht string voor slipje bijzonder maar oké. Ik moest een doosjes punaises halen. En daarna melden. Toen ik me melden zij mijn meester dat ik er 5 in iedere cup moest doen rondom mijn tepels. Toen ik dit had gedaan vroeg ik of dit de straf was. Toen moest hij lachen we zijn nog maar net begonnen.

Vervolgens moest ik ook 8 punaises bij me klitje doen. Het voelde erg raar maar deed geen pijn werd er zelfs beetje geil van toen zij hij ga naar ja vaders kamer en pak daar een dikke riem. Toen ik terugkwam moest ik de riem zo strak mogelijk over mijn C80 trekken. Toen begonnen de punaises wel erg veel pijn te doen. Ik zij dat het pijn deed en als straf mocht ik een borstel pakken en me daar 10 min mee op me klitje slaan. De punaises begon nu echt gaatjes te prikken. Naar de 10 min mocht ik stoppen en de riem ervan af. Daarna moest ik me ondergoed aan en alleen een jurkje aan doen en bij me ouders mee film kijken was ondertussen 22:00. Ik ging daar zitten met ere borsten en kutje, mijn ouders vragen waarom ik zo gekleed was. Ik wil wat nieuws proberen, ben nog nooit zo vaak naar de wc geweest om effe aan me kutje en borsten te zitten deed echt erg veel pijn.

 

Toen de film was afgelopen ging ik naar mijn kamer en moest ik van mijn meester weer mijn bh en slipje aan in elke cup4 punaises en bij me kutje 4. Zo ging ik slapen. Toen ik wakker werd merkte ik dat me meester al online was.

 

Meester: hup aankleden beetje snel. 

Ik dus aangekleed en vroeg moeten punaises erin blijven?

Meester hoezo denk je dat je ondergoed aan mag. Alleen een rokje blouse en hakjes.

Ik de kleren aan naar de ontbijt tafel waarmee ouders me raar aankeken. Ik ging naar buiten en wat was het koud had een jas aan maar tussen me benen leek het te vriezen. Ik ging met me vriendinnen naar school en toen we aankwamen ben ik op de verwarming gaan zitten was zo koud. D rest van de dag tot de middag hoorde ik niks tot tijdens mijn bio les. Ik zit voorin de klas als gewoonlijk toen. Mijn meester stuurde zorg dat je docent goed naar binnen kan kijken benen open. Ik deed me benen op en hij keek er recht in hij werd rood en ging stotteren tijdens de uitleg. Ik bleef hem beetje plagen door zijn hand tussen benen te doen en af te likken. Tot de les voorbij was toen moest ik bij hem komen. Ik had van me meester opdracht gekregen. Nie liegen tegen docent en hij mag zijn pik nie in je. Wel voelen. Dus na een tijdje kon hij zog niet in houden en zat aan me ik vond het eerst eng maar daarna erg geil. Hij vroeg hoe ik aan die puntjes kwam. En toen zij hij ik wist wel dat je een klein hoertje was. Hij kwam over mijn borstjes klaar.

 

Toen mocht ik naar huis dus op de fiets naar huis krijg ik weer een berichtje van mijn meester. Als ik er bijna ben laatste stukje zadel eraf draaien en op de staaf gaan zitten. Het deed erg zeer de staaf was veel te groot voor mijn kutje dus ging er niet in. Zo kwam ik thuis van mijn eerste ervaring. 

 

Dit was mijn eerste keer heb nog meer met deze meester mee gemaakt wil je dat ook weten vraag dan effe om deel 2 ga ik dat maken. Heb last van dyslexie sorry voor slechte spelling. 

1895 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.